• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kilolu hamile kalan varmı aranızda. Ben troid hastasıyım 6 ay civarı ilaçlarımı kullanmadım 15 kilo kadar aldım 80 kg ile hamile kaldım. Kızımda 60kg ile hamile kalıp 98 le dogumdan çıkmıstım. Bu defa aynı olursa vay başıma :silah: kalp atıslarını duyunca. Diyetisyen kontrolünde olmayı düşünüyorum
Ben 61 kilo ile hamile kaldım ama ilkinde 26 kilo almıştım ben de. Bu sefer diyetisyene gitmeye başladım çünkü çok kilo alınca hamileliğin keyfini de yaşayamıyorsun insan halsiz ve enerjisi düşük oluyor. aynı şeyleri tekrar yaşamamak için bikaç gündür listeye göre besleniyorum. Kilodan ziyade psikolojik olarak da iyi geliyor bence hafif hissetmek. Diyetisyenim bana 10 kilo biçti doğuma kadar. Sen de kontrollü gidersen önceki gibi doğuma girersin inşallh cnm Allah şifa versin her şeyden önce sağlık

selam canım . inş hep beraber saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız. ikincide insan daha bi acemi gibi oluyor sanki benimde 6 yaşında bir kızım var
Kesinlkle canım 🙏🏽 bugün kan verdim sabah aç karnına 390 çıktı 36 saatte bu kadar artmış gayet iyi dedi dr. 😍 36 saat ö ce 180di..
Haftaya cuma gideceğim dr a kalp atışı beklemeyeceğim. Oğlum çok yoruyor beni bütün gün ayaktayım çok yoruluyorum, ayakta durunca haliyle ağrımda artı akıntım da.. progestan isticem her önleme karşı inşallah verir..

Kızlar kilolu hamile kalan varmı aranızda. Ben troid hastasıyım 6 ay civarı ilaçlarımı kullanmadım 15 kilo kadar aldım 80 kg ile hamile kaldım. Kızımda 60kg ile hamile kalıp 98 le dogumdan çıkmıstım. Bu defa aynı olursa vay başıma :silah: kalp atıslarını duyunca. Diyetisyen kontrolünde olmayı düşünüyorum
Benim görümcem 90 la falan hamile kalmıltı boyuda kısayfı 10 kg falan aldı heralde. Sende dikkat edersen çok almazsın canım. Oğlumda 70 le hamile kalıp 85 le bitirmiştim oğlum kg su önde gidiyor diye hep dikkat etmiştim yediklerime.
Şimdi 61 le kaldım inşallah yine 15 kg ile bitiririm bende

Ben 61 kilo ile hamile kaldım ama ilkinde 26 kilo almıştım ben de. Bu sefer diyetisyene gitmeye başladım çünkü çok kilo alınca hamileliğin keyfini de yaşayamıyorsun insan halsiz ve enerjisi düşük oluyor. aynı şeyleri tekrar yaşamamak için bikaç gündür listeye göre besleniyorum. Kilodan ziyade psikolojik olarak da iyi geliyor bence hafif hissetmek. Diyetisyenim bana 10 kilo biçti doğuma kadar. Sen de kontrollü gidersen önceki gibi doğuma girersin inşallh cnm Allah şifa versin her şeyden önce sağlık
Kiloyu cok yemekten mi aldiniz yoksa cok yemediğiniz halde mi aldiniz

Aynı benim de canım erik çekiyor normalde ağzıma sürmem. Yerken çok güzel geliyor ama sonrası midem berbat olduğu için tutuyorum kendimi
Evet mide yanmasi basliyor sonra doktor gaviscon verdi bana miden bulandiginda da ayva cayi ya da zencefil cayi ic dedi

doğru söylüyorsun canım ama ben gidemiyorum devlete malesef izin almam sorun olur çünkü

Amin inşallah canım. ne güzel bende 6+3 te gidicem inşallah duyarım :dua::dua:
çogu devlet hastanesinin mesai dışı poliklinik hizmeti var canım ben şuan öyle gidiyorum.

günaydın hepimize :halay: mide yanması var bugün bende birde çokkk uykum var işyerinde kafamı masadan kaldıramıyorum

Ben geceleri çok rahat uyuyamıyorum bu ara :(
Benimde akşam 10 da uykum geliyor çekiyorum bir yastık uyuyorum ama çok sık uyanıyorum:)
Bir de sabahları kalkar kalkmaz kahvaltı yapmazsam midem bulanıyor:)

Ben geceleri çok rahat uyuyamıyorum bu ara :KK43:
Benimde akşam 10 da uykum geliyor çekiyorum bir yastık uyuyorum ama çok sık uyanıyorum:)
Bir de sabahları kalkar kalkmaz kahvaltı yapmazsam midem bulanıyor:)
bende uyuyamıyorum canım sürekli wc ye tasınıyorum sendede varmı

Aranıza yeni katıldım. 4 hafta 2 günlük taze bir anne adayıyım. Hala durumu çok anlayamasam da susam tanesi ocak ayında gelecek gibi duruyor Allah'n izniyle. Benim sorunum kasık bölgesinde regl ağrıları gibi ağrılar. Ne uyuyabiliyorum ne de yatabiliyorum. Resmen reglinin ilk günü gibi oluyor. Bu normal mi? Doktor pek umursamadan olur öyle dedi ama çok da iyi bir doktor değildi.

Aranıza yeni katıldım. 4 hafta 2 günlük taze bir anne adayıyım. Hala durumu çok anlayamasam da susam tanesi ocak ayında gelecek gibi duruyor Allah'n izniyle. Benim sorunum kasık bölgesinde regl ağrıları gibi ağrılar. Ne uyuyabiliyorum ne de yatabiliyorum. Resmen reglinin ilk günü gibi oluyor. Bu normal mi? Doktor pek umursamadan olur öyle dedi ama çok da iyi bir doktor değildi.
Çok şiddetli değilse ve normalde regl zamanın ise normal diye biliyorum. Bana da oldu regl olacağım sanıyorum bi şey yok

Back