Ben 61 kilo ile hamile kaldım ama ilkinde 26 kilo almıştım ben de. Bu sefer diyetisyene gitmeye başladım çünkü çok kilo alınca hamileliğin keyfini de yaşayamıyorsun insan halsiz ve enerjisi düşük oluyor. aynı şeyleri tekrar yaşamamak için bikaç gündür listeye göre besleniyorum. Kilodan ziyade psikolojik olarak da iyi geliyor bence hafif hissetmek. Diyetisyenim bana 10 kilo biçti doğuma kadar. Sen de kontrollü gidersen önceki gibi doğuma girersin inşallh cnm Allah şifa versin her şeyden önce sağlıkKızlar kilolu hamile kalan varmı aranızda. Ben troid hastasıyım 6 ay civarı ilaçlarımı kullanmadım 15 kilo kadar aldım 80 kg ile hamile kaldım. Kızımda 60kg ile hamile kalıp 98 le dogumdan çıkmıstım. Bu defa aynı olursa vay başıma kalp atıslarını duyunca. Diyetisyen kontrolünde olmayı düşünüyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 2020 ocak anneleri ocak anneleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.617
- 158
- 33
Kesinlkle canım bugün kan verdim sabah aç karnına 390 çıktı 36 saatte bu kadar artmış gayet iyi dedi dr. 36 saat ö ce 180di..selam canım . inş hep beraber saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız. ikincide insan daha bi acemi gibi oluyor sanki benimde 6 yaşında bir kızım var
Haftaya cuma gideceğim dr a kalp atışı beklemeyeceğim. Oğlum çok yoruyor beni bütün gün ayaktayım çok yoruluyorum, ayakta durunca haliyle ağrımda artı akıntım da.. progestan isticem her önleme karşı inşallah verir..
- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.617
- 158
- 33
Benim görümcem 90 la falan hamile kalmıltı boyuda kısayfı 10 kg falan aldı heralde. Sende dikkat edersen çok almazsın canım. Oğlumda 70 le hamile kalıp 85 le bitirmiştim oğlum kg su önde gidiyor diye hep dikkat etmiştim yediklerime.Kızlar kilolu hamile kalan varmı aranızda. Ben troid hastasıyım 6 ay civarı ilaçlarımı kullanmadım 15 kilo kadar aldım 80 kg ile hamile kaldım. Kızımda 60kg ile hamile kalıp 98 le dogumdan çıkmıstım. Bu defa aynı olursa vay başıma kalp atıslarını duyunca. Diyetisyen kontrolünde olmayı düşünüyorum
Şimdi 61 le kaldım inşallah yine 15 kg ile bitiririm bende
- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Kiloyu cok yemekten mi aldiniz yoksa cok yemediğiniz halde mi aldinizBen 61 kilo ile hamile kaldım ama ilkinde 26 kilo almıştım ben de. Bu sefer diyetisyene gitmeye başladım çünkü çok kilo alınca hamileliğin keyfini de yaşayamıyorsun insan halsiz ve enerjisi düşük oluyor. aynı şeyleri tekrar yaşamamak için bikaç gündür listeye göre besleniyorum. Kilodan ziyade psikolojik olarak da iyi geliyor bence hafif hissetmek. Diyetisyenim bana 10 kilo biçti doğuma kadar. Sen de kontrollü gidersen önceki gibi doğuma girersin inşallh cnm Allah şifa versin her şeyden önce sağlık
Ben çok tuzlu yediğim için aldım Yemek türü hiç bi şey yemiyordum bulantıdan. Hep aparatif tuzlu ekmek patatesKiloyu cok yemekten mi aldiniz yoksa cok yemediğiniz halde mi aldiniz
- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Bende bu aralar hep tuzlu erik yiyorumBen çok tuzlu yediğim için aldım Yemek türü hiç bi şey yemiyordum bulantıdan. Hep aparatif tuzlu ekmek patates
Aynı benim de canım erik çekiyor normalde ağzıma sürmem. Yerken çok güzel geliyor ama sonrası midem berbat olduğu için tutuyorum kendimiBende bu aralar hep tuzlu erik yiyorum
- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Evet mide yanmasi basliyor sonra doktor gaviscon verdi bana miden bulandiginda da ayva cayi ya da zencefil cayi ic dediAynı benim de canım erik çekiyor normalde ağzıma sürmem. Yerken çok güzel geliyor ama sonrası midem berbat olduğu için tutuyorum kendimi
Ye ekşiyi doğur ayşeyi dedikleri doğru mu bakalım :)
Evet mide yanmasi basliyor sonra doktor gaviscon verdi bana miden bulandiginda da ayva cayi ya da zencefil cayi ic dedi
- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Tatliyla hic aram yok hamilelikten once hergun dondurma yerdim simdi hic canim istemiyor yuzune bile bakmıyorum :)Ye ekşiyi doğur ayşeyi dedikleri doğru mu bakalım :)
- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
doğru söylüyorsun canım ama ben gidemiyorum devlete malesef izin almam sorun olur çünküSuanda gitsem devletten farkli ne yapacak ki bana ozele giden çoğu insan tahlilerini devlette yaptiriyo zaten
Amin inşallah canım. ne güzel bende 6+3 te gidicem inşallah duyarımAmin inşallah hepimize nasip etsin Allah. 6+5 ti canm
- 20 Mayıs 2019
- 42
- 34
- 3
- 42
çogu devlet hastanesinin mesai dışı poliklinik hizmeti var canım ben şuan öyle gidiyorum.doğru söylüyorsun canım ama ben gidemiyorum devlete malesef izin almam sorun olur çünkü
Amin inşallah canım. ne güzel bende 6+3 te gidicem inşallah duyarım
- 20 Mayıs 2019
- 42
- 34
- 3
- 42
bende uyuyamıyorum canım sürekli wc ye tasınıyorum sendede varmıBen geceleri çok rahat uyuyamıyorum bu ara
Benimde akşam 10 da uykum geliyor çekiyorum bir yastık uyuyorum ama çok sık uyanıyorum:)
Bir de sabahları kalkar kalkmaz kahvaltı yapmazsam midem bulanıyor:)
- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
onada yetişemiyorum canm kadın doğuma bakan hastaneler hep uzakta 6 50 en son muayene saati ben 6da çıkıyorum onada yetişemem yaniçogu devlet hastanesinin mesai dışı poliklinik hizmeti var canım ben şuan öyle gidiyorum.
- 20 Mayıs 2019
- 42
- 34
- 3
- 42
Hangi sehirdesin . Ankara da saat 22 ye kadar açıkonada yetişemiyorum canm kadın doğuma bakan hastaneler hep uzakta 6 50 en son muayene saati ben 6da çıkıyorum onada yetişemem yani
- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
Bursadayım ben burda 18 50 gördüm en geçHangi sehirdesin . Ankara da saat 22 ye kadar açık
- 21 Kasım 2014
- 145
- 166
- 113
Aranıza yeni katıldım. 4 hafta 2 günlük taze bir anne adayıyım. Hala durumu çok anlayamasam da susam tanesi ocak ayında gelecek gibi duruyor Allah'n izniyle. Benim sorunum kasık bölgesinde regl ağrıları gibi ağrılar. Ne uyuyabiliyorum ne de yatabiliyorum. Resmen reglinin ilk günü gibi oluyor. Bu normal mi? Doktor pek umursamadan olur öyle dedi ama çok da iyi bir doktor değildi.
Çok şiddetli değilse ve normalde regl zamanın ise normal diye biliyorum. Bana da oldu regl olacağım sanıyorum bi şey yokAranıza yeni katıldım. 4 hafta 2 günlük taze bir anne adayıyım. Hala durumu çok anlayamasam da susam tanesi ocak ayında gelecek gibi duruyor Allah'n izniyle. Benim sorunum kasık bölgesinde regl ağrıları gibi ağrılar. Ne uyuyabiliyorum ne de yatabiliyorum. Resmen reglinin ilk günü gibi oluyor. Bu normal mi? Doktor pek umursamadan olur öyle dedi ama çok da iyi bir doktor değildi.