16 nisan regli günümdü. ovü testiyle yumurtlamamı takip etmiştim reglimden 2 gün önce idrarda silik çizgiyle, kan 68 değeriyle öğrendim hamile olduğumu 2 gün sonra yani 16 mayıs regli günümde kanı tekrarladım 262 ye çıkmıştı çok şükür tuttu bu ay ptesi keseyi görmeye gideceğiz nasipse
Benim bi kızım var 2.çocuğu Bayadır düşünüyordum fakat eşim işi gereği 3ayda bir filan gelebiliyordu bu ay hiç ümidim yoktu çünkü hemen adetin peşine gelmişti ve yumurtlama döneminde burada değildi son ilişkim 27nisandaydı adet peşine erkek oluyor derler var mı bu konuda tahmini olan tabii öncelikle allahtan sağlık ve sıhhat diliyorum ama cinsiyetinizde çok merak ediyorum
16 nisan regli günümdü. ovü testiyle yumurtlamamı takip etmiştim reglimden 2 gün önce idrarda silik çizgiyle, kan 68 değeriyle öğrendim hamile olduğumu 2 gün sonra yani 16 mayıs regli günümde kanı tekrarladım 262 ye çıkmıştı çok şükür tuttu bu ay ptesi keseyi görmeye gideceğiz nasipse
kızlar merhaba 5+0 bugün yarın gitsem kese görünür mü acaba . keseyi görüp kalp atısını görmeden hamile gibi hissedemiyorum 5+1 de kesesi görünen var mı :)
kızlar merhaba 5+0 bugün yarın gitsem kese görünür mü acaba . keseyi görüp kalp atısını görmeden hamile gibi hissedemiyorum 5+1 de kesesi görünen var mı :)
inşallah görürüz biran önce.mide bulantım falan yok kızımda 4. hafta baslayıp 6 ay sürmüştü. bel ve kasık agrım var birde gögüslerim yakında agzıma girecek kadar şişti :)
ayyy vallahi keseyi görsem rahatlıcam, sonra bebeği görsem rahatlıcam, kalbi duysam rahatlıcam, testleri düzgün çıksın rahatlıcam, doğursam rahatlıcam diye diye bir türlü rahatlıyamıyoruz