- 20 Aralık 2017
- 1.487
- 5.402
sagol canim gecti sukur. sezeryan izi gibi kaldi ama yumurtaliginda şişlik yok artik şükürCanlar selam nasilsiniz? Nasil gidiyor minikler neler yapiyor Helinnnnn canim cok gecmis olsun insallah hemen toparlar
sagolasin canim benimAyyy kıyamam yavrum yaa rabbim tez zamanda şifa versin inşallah canım benim
İnşallah kolayca atlatırsınız
teşekkürlerÇok geçmiş olsun şimdi nasil
sekerimparemmmm mutlu bayramlar. biz ec eğitimine baslamadik ama kendi basladi bende cis yapacam diye diye isemeyi ogrendi ama tutmayi bilmiyor goturmeyince yapabiliyor altina. kaka ise yani biliyot gelecegini ama aslaaaaa wc e yanasmiyor. gelmiyom istemiyom diye diye inatlasiyor keci. bende daha acikcasi oyle bi disiplin icerisine girmedim. malum mersin sicak. aciyorum gunduz bezsiz takilsin diye. ama disariya felan cikarken takiyorum. 1 hafta kapanmam lazim eve ama psikolojim hazir degilCan anneler bal anneler bayramınız mübarek olsun
Hepinizi çoook özledim. Arada ses verin nolur
Biz biraz rahatsızız. Ateşli ikisi de şu anda. Birden ateşlendiler. Ne oldu anlayamadım bile ervanin o problemli tırnak kendiliğinden düştü Rabbime sonsuz kere hamd olsun. Yerine zar gibi tırnak oluştu. Güçlenecek inşAllah
Erva hanımla wc derdindeyiz. El yıkamayı aşırı sevdi. Bu sebepten surekli wc deyiz. 5 dk da bir wc girip dışarı çıktığı dk saldığı çok oluyor. Maksat el yıkamak oldugu icin herhalde wc yapmak yerine halıyı tercih ediyor biraz zorlayıcı geçiyor bu eğitim ama ne yapalım bezler de aşırı pahalandı.
Ve bir şekilde öğrenmesi gerekliydi.kabizligi da problem sizlerde durumlar ne?
Kendini yere atmalar. Aglama krizleri vs tam gaz tabi