Ben de özlemişim buraları
Bizim kız da bu ara bana çok düştü . Anlatıyorum okulum başlayacak Derya ablan gelecek onunla oynarsınız diyorum şimdiden . Bu yüzden sanırım gidecek sanıyor beni hemen . İnşallah yine kolay alışır . Ama şu an durumları daha iyi anladığı için ben deryayı sevmiyorum gelmesin seninle oynayalım diyor
kaygılarım artıyor benim de bu sebeple . Ben de dişime tel taktırdım , yeniden de öğrenci oldum
Daha önce bahsetmiştim pdr ye geçiş mi yapsam diye . Bu yıl başlıyorum bakalım ikisi birarada nasıl gidecek . Sena nın WC eğitimi de kolay oldu ancak ara ara kazalar oluyor . Unuttum , kaçırdım filan diyor . Dün kontrole götürdüm doktora değerleri güzel ancak alerji değeri yüksek çıkmış . Nedir bilemedim . Bildiğimiz bir alerjisi olmadığından doktor kıl kurdu olabilir dedi . Bir de yüz şeklinden, burnunun sürekli tıkanmasından dolayı geniz eti olabilir dedi . KBB ye de uğramamız lazım . Saçında saç kıran vardı hala kullanıyoruz ilacımızı şükür ki yayılma yapmadı .
@Zeyay1420 nasıl güzel yerlerde geziyorsunuz . Kardeş kıskançlığınız da biter inşallah okullar da açılınca rahatlarsınız .
misskokulumm kolay gelsin arkadaşım uzmanlık yolunda
Göktuğ u da özledik .
Kalppare Ali okullu olunca rahatlarsın inşallah . Bir ara çalışmayı düşünüyordun ne yaptın ? Eltin ne alemde
Bir de doktor senaya akranlarına karışması lazım okula başlasa güzel olabilir ya da bir arkadaş çevresi edinin dedi . Çünkü ilk karşılaştığında insanlardan kaçıyor , yüzünü dönüyor . Alışınca çenesi durmuyor ama . Okul konusu da kafamı karıştırmadı değil ama güzel imkanları olan bir okul yok maalesef burda . Yoğunlukta arkadaşların çocukları ile buluşturabilirsem ne ala . Park a götürsem orda arkadaş edinmiyor gözlemliyor hep , kendisi oynuyor . Canım sıkılmadı değil bu konuya
ah ne çok konuştum