2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Biz de 2 ay önceWC eğitimine başladım yaz başında .çiş işi kolay oldu ama kaka çok yordu bizi.kakayı yapmak istemedi ve 5 -6 saat ağladı ilk zamanlar bezi de taktırmadı.en son leğene su doldurp banyoda farketmeden yaptı.1 ay öyle leğene yaptı klozet,lazımlık asla kabul etmedi.şimdi de annemin evinde klozete yapıyormuş ben arada işim olunca bırakıyorum yoksa evde duşa kabinin içinde yapıyor.Gece de açtım altını sıkıntı yok yapmıyor bazen uyanınca yaptırıyorum uyanmazsa sabaha kadar tutuyor.
Onun dışında iyi sayılırız çocuklara vurması, uyumsuzluğu azaldı gibi.sınırlarını öğrendi büyüdükçe.
Benim de 2 dişime implant yapıldı epey zorladı şiş yüzüm bir garip .Eşim memleketine gitti 1 haftadır yalnızdık çocuklarla .artık geldi bugün dinlenme sırası bende dedim bakalım Göktuğ çok özlemiş babayı zaten kucağından inmedi sabahtan beri🥰
Bir yandan yavaştan kış hazırlıkları yapıyorum yazın yaz kursu açtım yeni bitti günde 3-4 saat derse gittim geldim bakalım çok soğuyamadım da okuldan kolay olacak bu sayede başlamak sanırım😜
Öpüyorum sizleri kocaman😘😘😘
Geçmiş olsun hiç yaptırmadım ama implant gerçekten zor görünüyor kemik ağrısı sonuçta kolay değil 🙏🏻 göktuğa da maşallah tuvalet eğitimi almış çok iyi olmuş 👏🏻🧿 ben bu yaz hallederim diye düşünüyordum ama birkaç teşebbüsüme pek olumlu yanıt alamayınca ve kreşte de tuvalet eğitimi olmasına gerek olmayınca artık orada öğrenir belki diye verdim bakalım. sanırım bu yazı öğretmeden geçireceğim çünkü ne zaman oturtsam hiçbir şekilde çis yapmadı çok heves ediyor ama sadece heves var. bezi bağlayınca çişini yapıyor ama lazımlığa hiçbir şekilde yapmıyor ne çişini ne kakayı bırakmıyor asla, tutuyor. o yüzden erken olduğunu düşünmeye başladım artık. biraz inat dönemine denk geldik sanırım bir çok şeyde çok zorlanıyorum ben giydirmek evden çıkmak sürekli bir ikna halinde geçiyor her anımız.

S Susam_tanesi sizin de okulunuz hayırlı olsun ipekcim uyumlu maşşallah halleder sizi ee kendini de yormadan🧿 sen nasıl zayıflamış son geçen fotoğrafta gördüm çok güzeldiniz😍analı kızlı
Teşekkür ederim canım aslında birkaç kilo ama bir de pilatese başlamıştım haftada bir bile olsa onun bile etkisi olmuş olabilir. 😍😍

Oryantasyon süreci çok zor geçmedi iki hafta sürdü işte üç hafta sonunda da bugün hasta olduğu için gidemedi. zaten biz yarım gün veriyoruz şu an öğleden sonra bakıcımız bakmaya devam ediyor onu da çok sevdiği için birden ondan da ayrılıp kreşi de kötü görmesin diye böyle bir karar aldık zaten çok hasta olacağı için bizim bir bakıcıya mutlaka ihtiyacımız vardı. Bizim yıllık izinler hastalık dönemlerinde yetmez maalesef. Gerçi olacak diye bir şey yok olumsuzu çağırmamak lazım ama mecbur önlemimizi almak zorunda kaldık. bu seneyi böyle geçirelim diye düşünüyoruz bakalım nasıl olacak.

İlk haftanın sonunda en çok problemi orada bir şeyler paylaşmasında yaşıyoruz. örneğin spor salonunda bir aleti başka bir arkadaşı ile paylaşmak istemiyor ve sonu ağlamaklı bittiği için yemek falan yemeyebiliyor neyseki zaten öğlen çıkıp evde yemek yiyip uyuma imkanım olduğu için çok dert etmiyorum açıkçası. öğretmeni de olabilir böyle şeyler diyor bir de uykusu geldiğinde sanırım biraz duygusallaşıyor gerginleşıyor onun da etkisi ile biraz küçük şeyler büyüyor gibi görünüyor. ama genel olarak keyfi yerinde arkadaşlarından öğretmenlerinden güzel bahsediyor. çok açık havada toprakta çamurda hayvanlarla iç içe vakit geçirebileceği bir Kreş kışın bile böyle açık hava aktiviteleri var. biz en çok zaten kışın eve kapanmasını istemediğimiz için vermeyi düşünmüştük. o açıdan enerjisini atacağı aktif olacağı bir yer olacak.

Ben de özlemişim buraları ☺️ Bizim kız da bu ara bana çok düştü . Anlatıyorum okulum başlayacak Derya ablan gelecek onunla oynarsınız diyorum şimdiden . Bu yüzden sanırım gidecek sanıyor beni hemen . İnşallah yine kolay alışır . Ama şu an durumları daha iyi anladığı için ben deryayı sevmiyorum gelmesin seninle oynayalım diyor 😒 kaygılarım artıyor benim de bu sebeple . Ben de dişime tel taktırdım , yeniden de öğrenci oldum ☺️ Daha önce bahsetmiştim pdr ye geçiş mi yapsam diye . Bu yıl başlıyorum bakalım ikisi birarada nasıl gidecek . Sena nın WC eğitimi de kolay oldu ancak ara ara kazalar oluyor . Unuttum , kaçırdım filan diyor . Dün kontrole götürdüm doktora değerleri güzel ancak alerji değeri yüksek çıkmış . Nedir bilemedim . Bildiğimiz bir alerjisi olmadığından doktor kıl kurdu olabilir dedi . Bir de yüz şeklinden, burnunun sürekli tıkanmasından dolayı geniz eti olabilir dedi . KBB ye de uğramamız lazım . Saçında saç kıran vardı hala kullanıyoruz ilacımızı şükür ki yayılma yapmadı . @Zeyay1420 nasıl güzel yerlerde geziyorsunuz . Kardeş kıskançlığınız da biter inşallah okullar da açılınca rahatlarsınız . misskokulumm misskokulumm kolay gelsin arkadaşım uzmanlık yolunda ☺️Göktuğ u da özledik . Kalppare Kalppare Ali okullu olunca rahatlarsın inşallah . Bir ara çalışmayı düşünüyordun ne yaptın ? Eltin ne alemde 😄
Bir de doktor senaya akranlarına karışması lazım okula başlasa güzel olabilir ya da bir arkadaş çevresi edinin dedi . Çünkü ilk karşılaştığında insanlardan kaçıyor , yüzünü dönüyor . Alışınca çenesi durmuyor ama . Okul konusu da kafamı karıştırmadı değil ama güzel imkanları olan bir okul yok maalesef burda . Yoğunlukta arkadaşların çocukları ile buluşturabilirsem ne ala . Park a götürsem orda arkadaş edinmiyor gözlemliyor hep , kendisi oynuyor . Canım sıkılmadı değil bu konuya 😒 ah ne çok konuştum 🥱
Yeni okulun bölümün hayırlı olsun canım ❤️👏🏻

Biz de benzer problemleri yaşamaya başladık ve parkta da çözülecek gibi değil genelde büyük çocuklar korumacı davranıyor veya tam tersi küçümseyici davranıyor. yaşıtlarıyla da tam bir iletişim halinde olamıyorlar. daha profesyonel bir ortamda en azından bu problemler çözülsün diye düşündük ama bakalım nasıl olacak akrana ihtiyaç duyuyorlar gerçekten bu yaşta. bizim de öyle ailece görüştüğümüz yaşıt olan çok arkadaşımız yok o açıdan iyi olur belki diye düşünüyorum.

Yeni okulun bölümün hayırlı olsun canım ❤️👏🏻

Biz de benzer problemleri yaşamaya başladık ve parkta da çözülecek gibi değil genelde büyük çocuklar korumacı davranıyor veya tam tersi küçümseyici davranıyor. yaşıtlarıyla da tam bir iletişim halinde olamıyorlar. daha profesyonel bir ortamda en azından bu problemler çözülsün diye düşündük ama bakalım nasıl olacak akrana ihtiyaç duyuyorlar gerçekten bu yaşta. bizim de öyle ailece görüştüğümüz yaşıt olan çok arkadaşımız yok o açıdan iyi olur belki diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim ❤️ Bakalım bizim bakıcıyla da bir kaç anlaşmazlık yaşadık , okul konusu da kafamı karıştırınca okula başladık biz de .Sena bakıcıyı istemedi zaten 😟okulda İlk gün biraz ağladı sadece sonrasında sıkıntı yaşamadı . Bizimki de bir kere kendine yaklaşan bir arkadaşının elini tırmalamış. Bu yaz kuzeni yine çocuğu sindirdi . Ne kadar dikkat etsek de zarar gelecek sanıyor yaklaşanlara tepki gösteriyor direkt . Bakalım okul inşallah güzel olur . İmkanları pek güzel bir okul değil ama idare eder . Geçen hafta uyum sağlamak için gittik bugun başladık okula. İlk günü çok şükür sıkıntısız atlattık 🙏 severek giderler inşallah 🙏

Teşekkür ederim ❤️ Bakalım bizim bakıcıyla da bir kaç anlaşmazlık yaşadık , okul konusu da kafamı karıştırınca okula başladık biz de .Sena bakıcıyı istemedi zaten 😟okulda İlk gün biraz ağladı sadece sonrasında sıkıntı yaşamadı . Bizimki de bir kere kendine yaklaşan bir arkadaşının elini tırmalamış. Bu yaz kuzeni yine çocuğu sindirdi . Ne kadar dikkat etsek de zarar gelecek sanıyor yaklaşanlara tepki gösteriyor direkt . Bakalım okul inşallah güzel olur . İmkanları pek güzel bir okul değil ama idare eder . Geçen hafta uyum sağlamak için gittik bugun başladık okula. İlk günü çok şükür sıkıntısız atlattık 🙏 severek giderler inşallah 🙏
Yaa maşşallah sena da mı okullu oldu🧿
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gitsin gelsinler çok faydalı oluyor okul gelişimlerinde kesinlikle.

Hayırlısı olsun canım hakkınızda
Bende başladım bir iki yaptı sonra vazgeçti şimdi yok hayır diyor bende zorlamadim ama bekliyorum hazir olmasıni
abi sayesinde 2 ayda anca ogrendik. yuzde yuz degil ama idare eder. bez cikti hayatımızdan. hazir olmasini beklemek en mantikli olani. katakterini ektileyecek bir surec. sabırlı olmakta fayda var.
Helinnnnn Helinnnnn canım çok şaşırdım demek yurtdışına gitmeyi düşünüyorsunuz..hakkinizda en hayırlısı olsun cancağzım 🥰
evet canim niyet ettik kismet de olur umarim. gelecek ay haftada 5 gun olan bir dil egitimi seruvenimiz basliyor. akşamları ders olacak. uyku saatini geriye almaya calisiyorum. civan kreşte nasil yoruluyorsa erken uyayabiliyor ama arel direniyor.
Hayırlı olsun canım inşallah yeni yaşam yeriniz size mutluluk getirir 🙏🏻 Kolaylıklar.. çocuklar en kolay ve rahat alışır merak etmeyin. Yaş olarak en uygun dönemde gidiyorsunuz
insallah canim tesekkurler
Günaydın canlar 🌞
Biz deplasmandan döndük ama hala evimize geçemedik annemin evine geldik 2 gün fındık toplamaya gittik sonrada anneciğimin senesi vardı onu yaptık çocuklar Burda çok mutlu bahçede oynuyor bisiklete biniyor salıncakta sallanıyor lar evin önünde. Nasılsa okul açılınca hep evde olacaklar şimdi buranın tadını çıkarsınlar.Zeynebimi çok rahat büyütmüştüm ama Ayşecik 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyor canı saolsun çok inatçı herşeyi ben yapıcam ben ben diyor ve ablasına hiç rahat vermiyor hiç ondan geri kalmıyor pire gibi hiç yerinde durmuyor Zeynebim de hala kıskançlık devam ediyor Ayşecik çok dilli birde minik olunca her yaptığı her söylediği sevimli oluyor herkesin ona ilgi göstermesi de Zeynebi üzüyor...
zeynebin yasina ragmen boyleyse ben arele hic laf etmim. ayni durumlar tamamen. hatta civan okulda abisini isteyince ogretmeni abisinin yanina goturdugunde yine neden geldin diyor sipa. hic abilik yok bizde. rakip gibi 😔
Hayırlısı olsun canım hakkınızda yaşadığın duygu karmaşası çok normal inş herşey güzel olur sizin için.. Biz bir proje için Zeynep doğmadan önce 1 ay kalmıştık Almanyada ve ünv yıllarımda yada daha sonra gitmiş olsam kesin kalırım dönmezdim demiştim ama annemi geride bırakamamıştım. insanları biraz soğuk ve fazlasıyla kuralcı bir ülke ama herşey okadar düzenli ve sistematik ki inş kolaylıkla alışır uyum sağlarsınız zaten okadar fazla Türk var ki hiç yabancılık çekmezsiniz Türk yemek kültürüne uygun öyle çok yer var ki marketlerde bile Türk reyonları var. Çocuklarda yaş itibari ile kolay uyum sağlarlar 💕
kural severim duzen getirir dedigin gibi. umarım gittigimize deger. cocuklar icin butun istegim.
Selamlar kızlar ❤️❤️ nasılsınız bir bakayım kim var kim yok dedim 🥰🥰
Kalppare Kalppare kimmiş diyorum bizim şekermiş😘😘 hayırlı olsun yeni adın canım.
Helinnnnn Helinnnnn Almanya konusunu önceden de söylemiştin ailenden de orda olanlar var diye hatırlıyorum.Tam zamanında güzel bir karar vermişsiniz çocuklar için çok iyi bir seçim tebrik ederim yolunuz açık olsun 💓
sagol canimm
civan da alisma durumlari fena degil. ama yibe de her gun agladigi sizlandigi oluyor. bugun 4. gundu. zemin calismasini iyi yaptim diye düşünüyorum aslinda ondan rahatik. kendi yer uyur tuvalete gider dilli de derdini anlatır. sadefe ketum ve inat. zaman lazm. ama sosyallesmek iyi gelecektir.

Geçmiş olsun hiç yaptırmadım ama implant gerçekten zor görünüyor kemik ağrısı sonuçta kolay değil 🙏🏻 göktuğa da maşallah tuvalet eğitimi almış çok iyi olmuş 👏🏻🧿 ben bu yaz hallederim diye düşünüyordum ama birkaç teşebbüsüme pek olumlu yanıt alamayınca ve kreşte de tuvalet eğitimi olmasına gerek olmayınca artık orada öğrenir belki diye verdim bakalım. sanırım bu yazı öğretmeden geçireceğim çünkü ne zaman oturtsam hiçbir şekilde çis yapmadı çok heves ediyor ama sadece heves var. bezi bağlayınca çişini yapıyor ama lazımlığa hiçbir şekilde yapmıyor ne çişini ne kakayı bırakmıyor asla, tutuyor. o yüzden erken olduğunu düşünmeye başladım artık. biraz inat dönemine denk geldik sanırım bir çok şeyde çok zorlanıyorum ben giydirmek evden çıkmak sürekli bir ikna halinde geçiyor her anımız.
Teşekkürler canım ilk 3 gün epey zordu gerçekten uykudan uyandım ağrı kesici etkisi geçince ama sonra azaldı şuan rahatım çok şükür 3 ay sonra üstlerine protez takılacak ☺️
Göktuğ da hala kazalar yaşatıyor biz unutursak götürmeyi salıveriyor ben artık bez değiştirme eziyetinden de bıktığım için buna razıyım açıkçası inat, kaçma vs hep aynı ,parkta çocuklar bir alete binerse onun tepesinden ayrılmıyor ki kimse binmesin😵‍💫 yarım gün göndermeyi de çok iyi düşünmüşsün tam gün epey zorluyor bu yaş grubunu.büyük kızımı tam gün yollamıştım uyuyup uyanınca saçları çok yerlerdi saçı da çok sıktı sinüzit oldu 3 yaşında çocuk.halen kafası üşüsün hemen ağrır.

Ben de özlemişim buraları ☺️ Bizim kız da bu ara bana çok düştü . Anlatıyorum okulum başlayacak Derya ablan gelecek onunla oynarsınız diyorum şimdiden . Bu yüzden sanırım gidecek sanıyor beni hemen . İnşallah yine kolay alışır . Ama şu an durumları daha iyi anladığı için ben deryayı sevmiyorum gelmesin seninle oynayalım diyor 😒 kaygılarım artıyor benim de bu sebeple . Ben de dişime tel taktırdım , yeniden de öğrenci oldum ☺️ Daha önce bahsetmiştim pdr ye geçiş mi yapsam diye . Bu yıl başlıyorum bakalım ikisi birarada nasıl gidecek . Sena nın WC eğitimi de kolay oldu ancak ara ara kazalar oluyor . Unuttum , kaçırdım filan diyor . Dün kontrole götürdüm doktora değerleri güzel ancak alerji değeri yüksek çıkmış . Nedir bilemedim . Bildiğimiz bir alerjisi olmadığından doktor kıl kurdu olabilir dedi . Bir de yüz şeklinden, burnunun sürekli tıkanmasından dolayı geniz eti olabilir dedi . KBB ye de uğramamız lazım . Saçında saç kıran vardı hala kullanıyoruz ilacımızı şükür ki yayılma yapmadı . @Zeyay1420 nasıl güzel yerlerde geziyorsunuz . Kardeş kıskançlığınız da biter inşallah okullar da açılınca rahatlarsınız . misskokulumm misskokulumm kolay gelsin arkadaşım uzmanlık yolunda ☺️Göktuğ u da özledik . Kalppare Kalppare Ali okullu olunca rahatlarsın inşallah . Bir ara çalışmayı düşünüyordun ne yaptın ? Eltin ne alemde 😄
Bir de doktor senaya akranlarına karışması lazım okula başlasa güzel olabilir ya da bir arkadaş çevresi edinin dedi . Çünkü ilk karşılaştığında insanlardan kaçıyor , yüzünü dönüyor . Alışınca çenesi durmuyor ama . Okul konusu da kafamı karıştırmadı değil ama güzel imkanları olan bir okul yok maalesef burda . Yoğunlukta arkadaşların çocukları ile buluşturabilirsem ne ala . Park a götürsem orda arkadaş edinmiyor gözlemliyor hep , kendisi oynuyor . Canım sıkılmadı değil bu konuya 😒 ah ne çok konuştum 🥱

Canım umudum affet cevaplayamadım. Bu sene çalışmıyorum daha canım. Ervaya bakacak olan babaanne olduğu için ve babaanne biraz rahatsız olduğu için erteledik. Bakıcıyı da kabul etmiyor kv ama bakamam da diyor. Velhasıl bu sene evdeyim. Açıkçası kreş +bakıcı fikri çok güzel bir fikir.hem sosyallesir hem hastalandığında vs yardımcı olur. Kreşe gidebilecek yaştalar bence artık. Ama yarım gün idealdir. Tabi annenin imkanları dahilinde. Hala bize çok bağlılar ve bu normal. Bolca sarılarak ve bir yandan özgürleşme adımlarını destekleyerek onları kendilerini ispatlamaya ve keşfetmeye yönlendirmeliyiz. Sarılma çocukları iyi hissettirir. Kendine özguveni artar. Gun içinde sarılmak istediginde bolca sarılın. Aa bana cok mu bağımlı olur acaba diye korkmayın. Kısa sarılmalardan zarar gelmez.

Yeni branşın hayırlı olsun canım 🥰🥰 çok sevindim senin adına 🥰

vet canim niyet ettik kismet de olur umarim. gelecek ay haftada 5 gun olan bir dil egitimi seruvenimiz basliyor. akşamları ders olacak. uyku saatini geriye almaya calisiyorum. civan kreşte nasil yoruluyorsa erken uyayabiliyor ama arel direniyor.
Allah yardımcın olsun canım. Arel nasıl yorulmuyor yahu kreşte 😁 söyle öğretmenine Areli biraz fazla zıplatsın 🤣🤣🤣

arel bizi ziplatmayi tercih ediyor 🙈 gunduz uykusu var hala arelin. 4 yasina girecek gelecek ay ama devam ediyoruz. 5 yasinda birakiriz herhal 🙈
Gündüz uykusu candır ❤️ Senoş gündüz uyumuyor , gece de yatmayı reddediyor . 11 saatlik uyku yetiyor ona . Ama çok az değil mi 😑 uyusun kuzular gece uykusunu etkilemiyorsa .

arel bizi ziplatmayi tercih ediyor 🙈 gunduz uykusu var hala arelin. 4 yasina girecek gelecek ay ama devam ediyoruz. 5 yasinda birakiriz herhal 🙈
Aslında cok güzel bir özellik 🥰😍 uyusun zihni açık olur 🥰 ama uyku süresini kısa tutsunlar kreşte. 45 dk yı geçerse gece uyumaz geç uyur. Tahmini bilgi bunlar yalnız kitabi değil ☺ japonlar okulda 15 dakikalik uykuyu zorunlu tutuyorlar. Peygamberimiz sas de kaylule dermiş buna
Ve tavsiye buyurmuş.öğlen uykusu iyidir. Seneye bırakır mecbur. Büyük yaş sınıfında uyku yok 😁

Gündüz uykusu candır ❤️ Senoş gündüz uyumuyor , gece de yatmayı reddediyor . 11 saatlik uyku yetiyor ona . Ama çok az değil mi 😑 uyusun kuzular gece uykusunu etkilemiyorsa .
11 saat az degil bence. gunduz uykusu bizim icinde iyi oluyor. arelde bazen fire veriyorum ama genelde uyur. civanimsa uykucu zaten. ogretmeni bayilmis. dedim bir ortu verin ona sicak soguk farketmez ninni acin yaninda olduğunuzu bilsin uyur. şükür bugune 🙏
Aslında cok güzel bir özellik 🥰😍 uyusun zihni açık olur 🥰 ama uyku süresini kısa tutsunlar kreşte. 45 dk yı geçerse gece uyumaz geç uyur. Tahmini bilgi bunlar yalnız kitabi değil ☺ japonlar okulda 15 dakikalik uykuyu zorunlu tutuyorlar. Peygamberimiz sas de kaylule dermiş buna
Ve tavsiye buyurmuş.öğlen uykusu iyidir. Seneye bırakır mecbur. Büyük yaş sınıfında uyku yok 😁
seneye kismetse almanyada olacaz orda nasildir acaba. ama 5 yasa uyku yoktur hicbiryerde ya. yeterli bence . onun yerine vucudu dinlendirecek aktiviteler yapilabilir. hastanede çalışırken hele bi de hamileyken 10 dk 10 dk cok uyurdum . ruya bile gorebiliyordum🙈 vucudun istemesi lazim 😂

11 saat az degil bence. gunduz uykusu bizim icinde iyi oluyor. arelde bazen fire veriyorum ama genelde uyur. civanimsa uykucu zaten. ogretmeni bayilmis. dedim bir ortu verin ona sicak soguk farketmez ninni acin yaninda olduğunuzu bilsin uyur. şükür bugune 🙏

seneye kismetse almanyada olacaz orda nasildir acaba. ama 5 yasa uyku yoktur hicbiryerde ya. yeterli bence . onun yerine vucudu dinlendirecek aktiviteler yapilabilir. hastanede çalışırken hele bi de hamileyken 10 dk 10 dk cok uyurdum . ruya bile gorebiliyordum🙈 vucudun istemesi lazim 😂

Uyku en büyük nimet gibi ya 😍🥰 5 yasa burad uyku yok ama alamanlari bilemem gardaş😁 vaay be demek Almanya haa 🤗 hakkınızda en guzeli olsun canım🤩

aglama krizleri yasayanlar oldu mu ? civan kök sökturdu resmen bize. hastaydi biraz dedim ondan olabilir ama 2 yaş atagi geldi aklima. ha bi de ayrilik kaygisi ve krese adaptasyon süreci. şükür sakinlemeye basladi ama araliksiz agliyordu kiziyordu ne yapacagimizi sasiriyorduk. kresteyse cok mutlu hic sıkıntı yok. benle iletisimi bu haldeydi. hep sarilip sevdigimi söylemeye çalıştım. ilacini icmek istemediginde bi parladim dayanamadim artik. cok caresiz hissettigim bir surec oldu. sadece gecici bir donem oldugunu düşünüp sakin kalmaya calistim.

aglama krizleri yasayanlar oldu mu ? civan kök sökturdu resmen bize. hastaydi biraz dedim ondan olabilir ama 2 yaş atagi geldi aklima. ha bi de ayrilik kaygisi ve krese adaptasyon süreci. şükür sakinlemeye basladi ama araliksiz agliyordu kiziyordu ne yapacagimizi sasiriyorduk. kresteyse cok mutlu hic sıkıntı yok. benle iletisimi bu haldeydi. hep sarilip sevdigimi söylemeye çalıştım. ilacini icmek istemediginde bi parladim dayanamadim artik. cok caresiz hissettigim bir surec oldu. sadece gecici bir donem oldugunu düşünüp sakin kalmaya calistim.
Biz de bi tuhafız 🙄 ağlama krizi aksilenme inatlaşma zirveye çıktı 2 haftadır. Abisi okula başladı diye oldu herhalde demiştim. Ya düşün bisey istiyor veriyorum al diye. Hayir hayir diye inatlasiyor 🥴😆 bazen sinirlenip bazen gülmeye başlıyorum 🤣 artık o kadar inat etmek istiyor ki ne yapacağını şaşırdı. Disimiz de geliyor. Beraberinde evde badana yaptık ve onlara dokundu.
Aslında badana süresince eve sokmadık ama yine de dokundu. Burunları bir tikanik bir şıpır şıpır 🥴 velhasıl huzursuzluğu biraz da buna bağlıdır diyordum. 2 yaş degildir diyordummmmmm....
Amma simdi bir tırstım. Eger geneli boyle ise gazamiz mübarek olsun kızlar 😊

Jadesi Jadesi jadeeem hic sesin yok be balımm 🙄 özlemedin mi bizi hııııı:KK42:
Kuzum okuyamadım hiç son dönem ne oldu ama inan ben de yazacaktım özlemez olur muyum hatta 2 gün önce yazıyordum tam araya bir şey girdi 🥰 daha aktif olacağım yine ama çok yoğun bir yaz geçirdim 3 gün gibi sürdü 🤣 düğünler sınav derken Asya çok haraketlendi iki dakika totomuzu koltuğa koyamıyoruz
Sen nasılsın şekerim parem bebeler nasıl🥰
Diğer kızlar siz nasılsınız neler yapıyorsunuz 2 yaş nasıl gidiyor 🙄🙄🙄

Merhaba arkadaşlar okula baslayan yavrularımıza hayirli ugurlu olsun :)
Biz bu yaz baya gezdik iyide oldu. Benim kiz wc egitimini cok sukur sıkıntısız kendisi halletti 3 4 ay olacak sanirim kendi lazimliga oturmak istedi ve oyle devam etti. Sadece gece bagliyorum. Su sira evdeyiz onun stresi var yarim gun kres yada oyun grubu istiyorum cunku yetemiyorum ve insanlardan cekiniyor ilk basta sonra alışıyor bir sekilde bu durumuda asmasi lam
Kaeya cok akilli masallah suan tek kafama taktigim konusurken cok yerine koc cikolata yerine kocolata topa pop demesi diger kelimelerde sıkıntı yok ama su sira yeni yeni konusmaya basladi bir problem olabilir mi emin degilim..

Biz de bi tuhafız 🙄 ağlama krizi aksilenme inatlaşma zirveye çıktı 2 haftadır. Abisi okula başladı diye oldu herhalde demiştim. Ya düşün bisey istiyor veriyorum al diye. Hayir hayir diye inatlasiyor 🥴😆 bazen sinirlenip bazen gülmeye başlıyorum 🤣 artık o kadar inat etmek istiyor ki ne yapacağını şaşırdı. Disimiz de geliyor. Beraberinde evde badana yaptık ve onlara dokundu.
Aslında badana süresince eve sokmadık ama yine de dokundu. Burunları bir tikanik bir şıpır şıpır 🥴 velhasıl huzursuzluğu biraz da buna bağlıdır diyordum. 2 yaş degildir diyordummmmmm....
Amma simdi bir tırstım. Eger geneli boyle ise gazamiz mübarek olsun kızlar 😊
inat diger isimleri zaten 🙄 civan normale döndü yani jnat daimi var ama aglamiyor en azindan amaaa bende travma oldu sanirim hala aglayacak diye korkuyorum 🙈
Kuzum okuyamadım hiç son dönem ne oldu ama inan ben de yazacaktım özlemez olur muyum hatta 2 gün önce yazıyordum tam araya bir şey girdi 🥰 daha aktif olacağım yine ama çok yoğun bir yaz geçirdim 3 gün gibi sürdü 🤣 düğünler sınav derken Asya çok haraketlendi iki dakika totomuzu koltuğa koyamıyoruz
Sen nasılsın şekerim parem bebeler nasıl🥰
Diğer kızlar siz nasılsınız neler yapıyorsunuz 2 yaş nasıl gidiyor 🙄🙄🙄
jadeeee ne gezdin yaa 😂 dugun dugun herkesi evlendirdin masallah 🤩 Asya da masallah cok tatli büyüdü 😍
Merhaba arkadaşlar okula baslayan yavrularımıza hayirli ugurlu olsun :)
Biz bu yaz baya gezdik iyide oldu. Benim kiz wc egitimini cok sukur sıkıntısız kendisi halletti 3 4 ay olacak sanirim kendi lazimliga oturmak istedi ve oyle devam etti. Sadece gece bagliyorum. Su sira evdeyiz onun stresi var yarim gun kres yada oyun grubu istiyorum cunku yetemiyorum ve insanlardan cekiniyor ilk basta sonra alışıyor bir sekilde bu durumuda asmasi lam
Kaeya cok akilli masallah suan tek kafama taktigim konusurken cok yerine koc cikolata yerine kocolata topa pop demesi diger kelimelerde sıkıntı yok ama su sira yeni yeni konusmaya basladi bir problem olabilir mi emin degilim..
canim civan da hep kacardi insanlardan hala da genel olarak oyle ama guvende hissettikce keyof almaya basliyor. okuldan gelen resimlere bakiyorum. misal bugun ilk defa drama dersine girmis. nasil ciddi ciddi sadece izliyor sonraki resimlerde hareketlere katilmaya baslamis ve yuzu gülüyor. bezi biz tamamen biraktik. civanin istego dogrultusunda oldu ama halaaaa kazalar oluyor. normal goruyorum ben ya. alisacaklar. bugune şükür 🙏

X