oy çiçeğim ervam. çok çok geçmiş olsun. Allahım esirgesin çok hareketliler. damadın da hiç yerinde durmuyor. düz duvara tırmanıyor adeta.Canları saolsun da. Süpürge yapmak bizim için de başlı başına bir sorun . Çünkü senin damat çok hamarat. süpürgeyi açar kapatır. hortumuna yapışır. Anne ben yapacağım. ben süpüreceğim. ben ben ben... öyle öyle büyüyorlar şekerparem. Üstelik çok hizlı . Şu sıralar diş çıkartıyor, iştahı yok. 2 yaş sendromu belki herşeye bir itiraz. Bir hayır. Arabaya binmek iskence. Araba koltuğunu bebeklikten beri sevmiyor. Artık bisikletle gezmeye başladık, şimdilik bisiklet koltuğunda sesini çıkarmıyor. akşam binip geziyoruz. parklarda durup oynatıyoruz babasıyla, sonra bisikletlere atlayıp devam. 15 günden sonra ilk kez bu gece bir kez uyandı ama hemen geri daldı. Dün
Helinnnnn
' in söylediği bir gece lambası vardı ay dedeli o geldi onu izleyerek yine ayağımda ama öylece uyudu. Bakalım bakalım öğlen ne olacak. Şimdi işteyim. 1 saat sonra kahvaltı yaptırmaya gideceğim. oyunla yediriyorum yoksa ne acıktım diyor ne yiyor. Ali'şim nasıl bu sene anasınıfına mı gidecek sevgilerimi gönderiyorum. Sağlıklar diliyorum şekerparem.