- 2 Eylül 2019
- 5.390
- 15.347
Çok şükür büyüdüler valla . Benim minnoş da iyi şükür . Bu ara çok huzursuz . Son azılar bir gelemedi iki tane kaldı . Ondan sanırım mamaya düştü . Gece beslenmesini bir türlü kesemiyorum . Ben kesmeye çalıştıkça inatlaşıyor o mamaya düşüyor . Ama ne düşme . Gece çok sık uyanıyor ve o mamayı azıcık da olsa vermesem binayı ayağa kaldırıyor .az getirsem bakıp anne çok getir diyor . Cin gibiler kandıramıyorım da artık . Ki bizim kızın midesi sıkıntılı zaten . İyice canımı sıkıyor bu konu . Ağız kokusu başladı . Muhtemel midesinden . Bir de kafasında saç kıran gibi bir şey oldu doktor şüpheli mantar dedi verdiği ilaçları kullandık ama bir etkisi olmadı . Burda forumda mantar olup tamamen kel kalan çocuklar okudum . Okul un son bir haftası bakalım iyi bir doktor bulmam lazım . Ankara’da veya Kayseri’de iyi bir dermatolog varsa bildiğiniz çok sevinirim . Bizde de durumlar böyle şimdilik . Büyüdükçe çok daha zorlaşıyormuş gerçekten her şey . Ama en eğlenceli dönemleri de bu zamanları olabilir sanırım Çok komikler
Geçmiş olsun canım. Korkma öyle birşey degildir ya. Bildigim bir dermatalog yok maalesef.
Erkek kardesim çocukken olmuştu. Bir berber amca vardı onda onun ilacı vardı sarımsakli birşey doğal falan. Babama da bu üzüntüden olur bu çocuğu üzmeyin demis.aslinda el bebek gül bebekti neden uzulsundu ama iste oyle demisti berber. Hala vardır belki konuya hakim berberler. Ama elinizi çabuk tutun ki yayılma yapmasın.
O gece mama olayı bu aralar bizde de had safhada. Az verince kabul etmiyor dedigin gibI. Gecen gece direndim vermedim kiyamet koptu ve o kazandı ☺