2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gece 12 de uyuduğmu duyan herkes kahkalar atıyo sen ve 12 de uyumak gibisinden😂ama Doğuma kadar ne kadar uyursak kardır depolamak lazım☺
Dimi ya. Doğunca uykuya hasret kalacağız. Ama dur kötüyü cagirmayalim, belki çok sakin bol bol uyuyan ve inşallah çok sağlıklı bebeklerimiz olacak. Biz de birlikte uyumaya devam ederiz😁

Dimi ya. Doğunca uykuya hasret kalacağız. Ama dur kötüyü cagirmayalim, belki çok sakin bol bol uyuyan ve inşallah çok sağlıklı bebeklerimiz olacak. Biz de birlikte uyumaya devam ederiz😁
İnşallah canım öyle düşünmek istiyorum 🤔ama benim oğlum 3 yaşında hala düzelmiş diil😂

• Komik
Reactions: Kuf
Yapmayin Allah aşkına. Böyle şeylere inanmayin! Erken teşhis en güzeli. Yine de gönlün rahat etmiyorsa bişey diyemem. Her hangi agrin ve ya kanaman yoksa bekle o zaman.
Haklısın anneme de anlatsana 😁 ölümü gör falan dio bana deli 😁 en son ona söylemeden gidicem o olacak

Haklısın anneme de anlatsana 😁 ölümü gör falan dio bana deli 😁 en son ona söylemeden gidicem o olacak

Ultrasyonla bebek duşseydi 5 gun hastanede düsmesi icin yapmadiklari kalmadi düşerdi yani 😂😂😂 ki,her nöbete gelen doktor bakiyordu gelişme var mi diye. Rabbim onu sana nasip etdiyse ne yaparsan yap o dogacak. Nasipte yoksa ne yaparsan yap düşecek.

X