- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 39
Gece 12 de uyuduğmu duyan herkes kahkalar atıyo sen ve 12 de uyumak gibisindenama Doğuma kadar ne kadar uyursak kardır depolamak lazımSorma sorma. Ömrüm boyunca geç uyuyan biriydim ben ya. Küt diye düşüyorum akşam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece 12 de uyuduğmu duyan herkes kahkalar atıyo sen ve 12 de uyumak gibisindenama Doğuma kadar ne kadar uyursak kardır depolamak lazımSorma sorma. Ömrüm boyunca geç uyuyan biriydim ben ya. Küt diye düşüyorum akşam
Dimi ya. Doğunca uykuya hasret kalacağız. Ama dur kötüyü cagirmayalim, belki çok sakin bol bol uyuyan ve inşallah çok sağlıklı bebeklerimiz olacak. Biz de birlikte uyumaya devam ederizGece 12 de uyuduğmu duyan herkes kahkalar atıyo sen ve 12 de uyumak gibisindenama Doğuma kadar ne kadar uyursak kardır depolamak lazım☺
Aa çok ilginç ill kez duydum . Ama hamilelikte sakıncalı diye aklımda kalmisEvet canım ben zaten büyüsün diye adaçayı içmeye başlamıştım 2 ay kadar içtim nitekim büyüdüde ama ada çayı etkisiyle hamilede kaldım
İşte benim tutmuyor o, doktor söyler heraldeAdet gününün başlangıcı sat a göre.
Evde de dışarıda da takmıyorum Protezlerim var kafam rahat pardon memişler rahatEvde sutyen takıyor musunuz ki
Bu arada benim hiç göğüs agrım sismem olmadı. Hamile kalınca şişer güzel olur dedim ama maalesef
İnşallah canım öyle düşünmek istiyorum ama benim oğlum 3 yaşında hala düzelmiş diilDimi ya. Doğunca uykuya hasret kalacağız. Ama dur kötüyü cagirmayalim, belki çok sakin bol bol uyuyan ve inşallah çok sağlıklı bebeklerimiz olacak. Biz de birlikte uyumaya devam ederiz
Tabi hamilelikte düşük yapıyor ben yumurtlama döneminden sonra bırakıyodum belki öyle kaldım çünkü 3 yıldır olmuyoduAa çok ilginç ill kez duydum . Ama hamilelikte sakıncalı diye aklımda kalmis
Şimdi daha da büyücekEvde de dışarıda da takmıyorum Protezlerim var kafam rahat pardon memişler rahat
Haklısın anneme de anlatsana ölümü gör falan dio bana deli en son ona söylemeden gidicem o olacakYapmayin Allah aşkına. Böyle şeylere inanmayin! Erken teşhis en güzeli. Yine de gönlün rahat etmiyorsa bişey diyemem. Her hangi agrin ve ya kanaman yoksa bekle o zaman.
Korkumdan sütyeni çıkaramıyorum goguslerim çok acıyor biraz olsun tutuyor sağa sola dönerken biraz sabit durduğu için iyi oluyor göğüslerimBen gece olduğunda sütyeni nasıl attığımı bilemiyorum
Büyüsün büyüsün daha ne isterimŞimdi daha da büyücek
Benim ilk bebek olacak. Öncesinde yegenlerime çok baktım ama her bebek farklı. Kısmet ya napalimİnşallah canım öyle düşünmek istiyorum ama benim oğlum 3 yaşında hala düzelmiş diil
Haklısın anneme de anlatsana ölümü gör falan dio bana deli en son ona söylemeden gidicem o olacak
Göğüslerde büyümeyi ne kadar sürede yaptı ne kadar ictinTabi hamilelikte düşük yapıyor ben yumurtlama döneminden sonra bırakıyodum belki öyle kaldım çünkü 3 yıldır olmuyodu
2 ay hergün 1 fincan içtim ama gözle görülür derecede büyümüştü artık Doğumdan sonra yada emzirmeyi kestikten sonra devam edicem canımGöğüslerde büyümeyi ne kadar sürede yaptı ne kadar ictin
Yani bazı bebekler beni çok şaşırtıyorne güzel diyorum imreniyorum ama kısmet dediğin gibiSağlıkla gelsinlerde inşallahBenim ilk bebek olacak. Öncesinde yegenlerime çok baktım ama her bebek farklı. Kısmet ya napalim
Büyüsünler tabi yaaallahımm inşallah benimkilerde çok aminnnnBüyüsün büyüsün daha ne isterim
Amiin.Yani bazı bebekler beni çok şaşırtıyorne güzel diyorum imreniyorum ama kısmet dediğin gibi☺Sağlıkla gelsinlerde inşallah
İlerleyen dönemlerde sızlaması geçer diye düşünüyorum inşallahKorkumdan sütyeni çıkaramıyorum goguslerim çok acıyor biraz olsun tutuyor sağa sola dönerken biraz sabit durduğu için iyi oluyor göğüslerim