2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ultrasyonla bebek duşseydi 5 gun hastanede düsmesi icin yapmadiklari kalmadi düşerdi yani 😂😂😂 ki,her nöbete gelen doktor bakiyordu gelişme var mi diye. Rabbim onu sana nasip etdiyse ne yaparsan yap o dogacak. Nasipte yoksa ne yaparsan yap düşecek.
Canımsın cesaret verdin valla gidicem salı günü 😂 ❤️

Canımsın cesaret verdin valla gidicem salı günü 😂
InsAllah hayır haberle gelirsin 🤗 bana 6 tane suni sancı ilaci verdiler ve de dil atı ki,100 de 100 düsuk yaptiriyor yine tik olmadi. Yani kurtaj olmamam icin 5 gun cabaladilar ama yok dusmedi ki,düşmedi ve malesef kurtaj oldum. Mevlam hakkimizda hayirli olani versin hayirsiz olani alsin insAllah 🤗 hep bunu dilerim!

Hadi yq napcaz hayir midem bulanio birde karnim kazinio deli gbi anlamadim gtti bune boyle
Bulanti yok ama agzim zehir. Midemde surekli aclik hissi ve bituhaflik var. Sacma sapan tatliyi eskiye tuzluyu tuzsuza katdim karistirdim. Şimdi de zeytin yiyorum mutfakta masaya yaslanip. Bide oğlum çorba istiyorum dedi yaaa kiyamadim. Kokudan midem ağzima çikacak gibi 😧

Bulanti yok ama agzim zehir. Midemde surekli aclik hissi ve bituhaflik var. Sacma sapan tatliyi eskiye tuzluyu tuzsuza katdim karistirdim. Şimdi de zeytin yiyorum mutfakta masaya yaslanip. Bide oğlum çorba istiyorum dedi yaaa kiyamadim. Kokudan midem ağzima çikacak gibi 😧
Vala ayni bnde okadwr bi tuzlu bi tatli bi zeytin bi kraker ne yicemi sasirdim . Kac haftalik canim senim . Bnde esime makarna yaptrdim yagsiz yicem mutfaga giremiom ya

Vala ayni bnde okadwr bi tuzlu bi tatli bi zeytin bi kraker ne yicemi sasirdim . Kac haftalik canim senim . Bnde esime makarna yaptrdim yagsiz yicem mutfaga giremiom ya
6+3 bende. Sürekli mideyi bastirmak isteğim var. Çocuk da perisan. Anne benimle oyna anne onu ver anne bunu getir. Ben de karnim ağriyor diyorum. Öfeleyim diyo kuzum ya. Ona da kiyamiyorum.

6+3 bende. Sürekli mideyi bastirmak isteğim var. Çocuk da perisan. Anne benimle oyna anne onu ver anne bunu getir. Ben de karnim ağriyor diyorum. Öfeleyim diyo kuzum ya. Ona da kiyamiyorum.
Hw seninde yeniymis canim bmde 5+2 yim ..senin isin hep zor yanın da cocuk olunca. Bnde oyle elimde surekli bisey gaz sorunu var birde
Agzimda degisik bir tat . Smdi ne yesem diom allahim ya

Hw seninde yeniymis canim bmde 5+2 yim ..senin isin hep zor yanın da cocuk olunca. Bnde oyle elimde surekli bisey gaz sorunu var birde
Agzimda degisik bir tat . Smdi ne yesem diom allahim ya
Oğlumda da bu tat vardi ama onda bulanti da vardı. Surekli bulaniyordu midem. 7 haftamda başladi tam 12 de bitdi hersey. Yeniden dogmuş gibiydim 😊 hatda 2 gun sonrasinda ramazan girdi oruc bile tutdum rahatca. InsAllah bu gunler de geçecek

Şimdi doktordan çıktım. Keseyi gördük çok şükür. Haftası ile uyumlu parlak güzel bir kese dedi. 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı. Şuan çok mutluyum. Darısı görmeyenlere kızlar:)
Çok şükür canım darısı kalp atışına 🥰 yolk sac kesesi var mıydı?

Kızlar merhaba, dün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 507 çıktı değerim. Pazartesi tekrarlayacakmışız testi.. Ama son regl tarihime göre 7 haftalık hamile çıkıyorum uygulamalarda.. Sizlerde de böyle olan var mı?
Yaaaaaaa tikkabillaa çok sevindim canım ❣️ allah tamamını erdirsin sağlıkla al kucağına 🥰

Benimle ayni haftada olan kizlar,genel durumunuz ne? Ben 6+3 üm. Bulantım yok ama sevdiğim şeyleri neredeyse yiyemez oldum. Tavuk,salata yeşillik benim vazgeçilmezimdiler. Ağzima bile alamiyorum. Hatda dun eşim tavuk yiyordu ona bakamadim bile sanki kendim çiğ tavuk yiyorum gibime geldi :KK43: bu gun kahvaltida her gün yediğim yumurtayi da yiyemedim :KK43: ağzim zehir resmen. Napcaz bununla?
Canım bende 6+4üm. Ama bende öyle yediğim şeylerden tiksinme yok. Sadece kokulara karşı hassasım. Özellikle sabahları peynir gibi tuzlu şeyler istiyor canım. Dün balık yedim mesela çokta lezzetli geldi. Her bünye farklı tabi. 😊

Canım bende 6+4üm. Ama bende öyle yediğim şeylerden tiksinme yok. Sadece kokulara karşı hassasım. Özellikle sabahları peynir gibi tuzlu şeyler istiyor canım. Dün balık yedim mesela çokta lezzetli geldi. Her bünye farklı tabi. 😊
Olmasin da insAllah çünkü kötü bisey bu. 😏 sen gördunmü keseyi bebegi?

Evet canımcım keseyi de, bebeği de gördüm. Kalp atışını da duydum şükür. 😊 Sen?
Hamd olsun! Tebrik ederim. Ben de 5+2 de gitdim zaten kalp atişini da gordum. Gordum diyorum da doktor monitoru çevirip bak kalbi de atiyor dedi ama heyecandan gorduğumu de hatirlamiyorum 🙄

Kızlar merhaba, dün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 507 çıktı değerim. Pazartesi tekrarlayacakmışız testi.. Ama son regl tarihime göre 7 haftalık hamile çıkıyorum uygulamalarda.. Sizlerde de böyle olan var mı?
Kucağınıza almakta nasip olur inşallah☺️ Geç yumurtlama geç döllenme olayı var evet. Benim 6 Temmuz adet günüm ama doktorum 15 Temmuz olarak işledi. Yumurtladığım günü kendimden de biliyorum geç oldu. Normal bi durum önemli olan gelişim kısmı☺️

Hamd olsun! Tebrik ederim. Ben de 5+2 de gitdim zaten kalp atişini da gordum. Gordum diyorum da doktor monitoru çevirip bak kalbi de atiyor dedi ama heyecandan gorduğumu de hatirlamiyorum 🙄
Sağol canım. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. 😊 Bende de tersi oldu doktordan önce ben gördüm aa kalp atışı dedim ne kadar dikkatlisin dedi 😂😂

Oğlumda da bu tat vardi ama onda bulanti da vardı. Surekli bulaniyordu midem. 7 haftamda başladi tam 12 de bitdi hersey. Yeniden dogmuş gibiydim 😊 hatda 2 gun sonrasinda ramazan girdi oruc bile tutdum rahatca. InsAllah bu gunler de geçecek
Ay benimm 5 ci haftadq basladi ya asiri gaz da var smdi midemde agrio hepsi karisik .. ne yicemi sasirdim

Bn herşeye hassasim yemek yiyom ama bulaniyorfa . Hem ağrı hem gaz var 3 gunde bi midem agriyor ya. Bulanti ayri dert gaz ayri dert agrimasi apayri dert ..

Bn herşeye hassasim yemek yiyom ama bulaniyorfa . Hem ağrı hem gaz var 3 gunde bi midem agriyor ya. Bulanti ayri dert gaz ayri dert agrimasi apayri dert ..
Gecer insAllah 🤗

Sağol canım. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. 😊 Bende de tersi oldu doktordan önce ben gördüm aa kalp atışı dedim ne kadar dikkatlisin dedi 😂😂

InsAllah canim😘

X