- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de çok gaz var. Ama bulantım yok çok şükürBn herşeye hassasim yemek yiyom ama bulaniyorfa . Hem ağrı hem gaz var 3 gunde bi midem agriyor ya. Bulanti ayri dert gaz ayri dert agrimasi apayri dert ..
Gazı napcaz bn az mideme sıcak su torbasi koydumda rahatladi . Demek ki dogal seyler bunlarBende de çok gaz var. Ama bulantım yok çok şükür
Merhaba bu bebeğiminde Nisan bebeği olması için totem yapıp konuyu açıyorum
Benim gibi hamilelik bekleyen herkese bu ay gerçek bir umut olsun göbüşler bebiş dolsun bir bedende 2 kalp olsun olsun da olsun haydi bismillah
ve mucize sekilde hamileyim
@
ÜYE ADI YAŞ SAT TARİHİ T . D. TARİHİ CİNSİYET KAÇINCI BEBEK @Lepistesb 29 31 Temmuz 30 Nisan 2 @fatma KTL 25 23 Temmuz 28 Nisan 1 @Ebrulipapatya 34 16 Temmuz 21 Nisan 2 agacsizkoalaa 26 6 Temmuz 20 Nisan 1 @Svled 23 13 Haziran 1 Nisan 1 @Sevgi22884550 27 16 Temmuz 22 Nisan 1 @hayalinizle 32 18 Temmuz 28 Nisan 1 @Babybirds 40 1 Temmuz 6 Nisan 2 @cecenn 29 22 Temmuz 27 Nisan 1 @Harrypottersever 26 4 Temmuz 6 Nisan 1 @dilzar 34 6 Temmuz 11 Nisan 3 @zezella 23 1 Temmuz 6 Nisan 1 @Kemirsizdemir 36 25 Temmuz 29 Nisan 1 @Nurmur87 32 11 Haziran 4 Nisan 2 @ogretmen61 26 2 Temmuz 9 Nisan 1 @Alya86 33 27 Haziran 2 Nisan 1 @hediye murat 23 21 Temmuz 26 Nisan 1 @Sootica90 28 6 Temmuz 11 Nisan 1 @Tbfth 30 6 Temmuz 10 Nisan 2 @rengarenkk 30 27 Haziran(4temmuz) 9 Nisan 1 @sengelen 27 13 Temmuz 18 Nisan 3 @naslimuu 29 27 Haziran 3 Nisan 1 @neverland85 34 6 Temmuz 20 Nisan 2 @Caghla_29 29 19 Temmuz 29 Nisan 1 @lacivert-dnz 36 23 Temmuz 28 Nisan 2 @meyyke 30 23 Temmuz 28 Nisan 1 @Baharumut18 38 8 Temmuz 13 Nisan 2 @asysss 34 13 Temmuz 18 Nisan 3 @ozgekrd 37 25 Temmuz 30 Nisan 2 (ikiz) F Fulyaa82 37 9 Temmuz 22 Nisan 1 @ofpufya 32 9 Temmuz 14 Nisan 2 @yuksekokceler_2016 39 13 Temmuz 23 Nisan 1 @seras 38 4 Temmuz 9 Nisan 2 @Bercestte 26 1 Temmuz 6 Nisan 1 @Polat006 23 19 Haziran 22 Nisan 2 @nesraz 31 16 Temmuz 21 Nisan 3 @Anchoress 30 25 Haziran 1 Nisan 2 @SuRMeLi 32 28 Haziran 3 Nisan 3 Kahkahaseremonisi 38 4 Temmuz 9 Nisan 1 Demirrrrr 35 24 Haziran 30 Mart 1 @sinope_ 33 10 Temmuz 15 Nisan 2 @KARA mizah 24 2 Temmuz 8 Nisan 1 @Yepyep 28 30 Haziran 5 Nisan 1 (ikiz) @Nisann19 26 30 Haziran 5 Nisan 1 @ayse4401 32 17 Temmuz 3 @Vaveyylla 25 5 Temmuz 10 Nisan 1 @sakizlimuhallebi 24 24 Temmuz 29 Nisan 2 @Mcdmlkmry 30 6 Temmuz 15 Nisan 3 @yoladevam 36 9 Temmuz 14 Nisan 3 @Canparcamm 27 29 Haziran 10 Nisan 1(ikiz) @Bdc 32 26 Temmuz 5 Nisan 2
Allah şifa versin size de bebeğinize deKızlar tek tek dönemedim kusura bakmayın hala hastanedeyim salıya kadar burda kalicam bebeğin kalp atışları normal dedi doktor kanamanın durmasını bekliyoruz. Dün çok yoğundu şükür bugün biraz azaldı inşallah bir an önce tamamen durur bebegede salı bakarız dedi doktor o zamana kadar allaha emanet artık. Geçmiş olsun diyen dua eden herkesten Allah razı olsun rabbim hepimizin bebeklerini sag salım kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah.
Benim göğüslerim zaten dolgun iyice buyudu bende buyumesini istemiyorum tersi oluyorEvde sutyen takıyor musunuz ki
Bu arada benim hiç göğüs agrım sismem olmadı. Hamile kalınca şişer güzel olur dedim ama maalesef
Kızlar tek tek dönemedim kusura bakmayın hala hastanedeyim salıya kadar burda kalicam bebeğin kalp atışları normal dedi doktor kanamanın durmasını bekliyoruz. Dün çok yoğundu şükür bugün biraz azaldı inşallah bir an önce tamamen durur bebegede salı bakarız dedi doktor o zamana kadar allaha emanet artık. Geçmiş olsun diyen dua eden herkesten Allah razı olsun rabbim hepimizin bebeklerini sag salım kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah.
Bende 6+3 hafta hamileyim ama regle bakarsak 8 hafta doktorum iki hafta once keseyi gormeye gittigimizde bakti 5 haftalik dedi iki hafta sonra gel kalp atisini duymak icin dedi pazartesi iki hafta doluyor yani pazartesi 7 haftalik olucam adetle tutmuyor benimkideYaaaaaaa tikkabillaa çok sevindim canım ❣ allah tamamını erdirsin sağlıkla al kucağına
Allah Acil şifalar versin guzel haberlerini aliriz inşallahÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Benim doktorumda 12+1 e randevu verdi. Sağlıkcakla alalım bebeklerimizi hepimiz kucağımıza inşallah3 gün büyüksün bizden.tarama için 12.haftaya gün aldım sen ne zaman gideceksin
Amin.. tekrar geçmiş olsun..Kızlar tek tek dönemedim kusura bakmayın hala hastanedeyim salıya kadar burda kalicam bebeğin kalp atışları normal dedi doktor kanamanın durmasını bekliyoruz. Dün çok yoğundu şükür bugün biraz azaldı inşallah bir an önce tamamen durur bebegede salı bakarız dedi doktor o zamana kadar allaha emanet artık. Geçmiş olsun diyen dua eden herkesten Allah razı olsun rabbim hepimizin bebeklerini sag salım kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah.
Bende aynı ardarda gelen hapşırık burun tıkanıklığı ve akıntı.. demekki hamileliktenBen de aynisi dusunuyorum. Bir kac forum da daha okuyunca rahatlamistim. Hamilelikten kaynakliymis.
Şişkinlik için daha önce doğum yapan arkadaşlarım yemeklere kimyon kaymamı söyledi. Doğum yapan arkadaşlar doğru mu işe yarıyor mu??Çok şükür benim öyle tiksinme derecesinde bişiyim yok ama mide bulantım var anlık kokulara şişkinliğim şükür iki gündür geçti
Benim bu hafta başladı sızlamayaEvde sutyen takıyor musunuz ki
Bu arada benim hiç göğüs agrım sismem olmadı. Hamile kalınca şişer güzel olur dedim ama maalesef
Evet kimyon katiyorduk gaz yapmasın diye yemeklere . Özellikle kuru fasulye ,mercimek gibi gaz yapan yemeklere .Şişkinlik için daha önce doğum yapan arkadaşlarım yemeklere kimyon kaymamı söyledi. Doğum yapan arkadaşlar doğru mu işe yarıyor mu??
Ay kızlar hakkınızı helal edin normalde yemek ismi yazmam . Silemedim de inşallah kimse asermez bunlaraEvet kimyon katiyorduk gaz yapmasın diye yemeklere . Özellikle kuru fasulye ,mercimek gibi gaz yapan yemeklere .
Sıcak su torbası sakıncalı diye biliyorum. Doktoruna danışıp da mı koydunGazı napcaz bn az mideme sıcak su torbasi koydumda rahatladi . Demek ki dogal seyler bunlar
Beni bir kere çok rahatsız etti onda da gaviscon şurup içip rahatladım. Sıcak su torbası da çözüm olabilir tabi. Yürümekte çok iyi geliyor.Gazı napcaz bn az mideme sıcak su torbasi koydumda rahatladi . Demek ki dogal seyler bunlar
Şu an midem bulanıyor hiç canım çekecek durumda değilim benAy kızlar hakkınızı helal edin normalde yemek ismi yazmam . Silemedim de inşallah kimse asermez bunlara