2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben şu an 5+4 'üm sat'a göre pazartesi doktora gitsen mi 5+6 olacağım o zaman yoksa kese için daha beklemem gerekiyor mu? 🥺 ben artık gerçekliğine inanmak istiyorum bişi görmek istiyorum çünkü 🥺

Kızlar ben şu an 5+4 'üm sat'a göre pazartesi doktora gitsen mi 5+6 olacağım o zaman yoksa kese için daha beklemem gerekiyor mu? 🥺 ben artık gerçekliğine inanmak istiyorum bişi görmek istiyorum çünkü 🥺
InsAllah görursun canim. 5+2 de keseği de bebegi de gördum ben. Ama oğlumda 6 haftada keseyi 7 de bebeği gördum. Tabiki hepsi transvajinal bakimda 😊

Evde sutyen takıyor musunuz ki 😁😁
Bu arada benim hiç göğüs agrım sismem olmadı. Hamile kalınca şişer güzel olur dedim ama maalesef 😊
Evet takıyorum canım çünkü oğlumu çok emzirdiğim için haliyle içler acısı durumdaydı silikon yaptırmayı düşünüyodum😂ama şimdi dolmaya başladı🤣🤲🙏

Kızlar tek tek dönemedim kusura bakmayın hala hastanedeyim salıya kadar burda kalicam bebeğin kalp atışları normal dedi doktor kanamanın durmasını bekliyoruz. Dün çok yoğundu şükür bugün biraz azaldı inşallah bir an önce tamamen durur bebegede salı bakarız dedi doktor o zamana kadar allaha emanet artık. Geçmiş olsun diyen dua eden herkesten Allah razı olsun rabbim hepimizin bebeklerini sag salım kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah.
Tekrar gecmis olsun canim, bir an oncede kanamam tamamen durur ins. 🙏

B

Bende sütyeni atiyorum ama goguslerim ozaman yayilinca dahada hassas oluyor gozume kocama gozukuyor😄 bide bize zaten 1 aydir iliskide yasak bakalim pazartesi kalp atisini duyucaz insallah bebegin doktor yasagi kaldiricakmi 🤔
Aynenn canım 2 haftadır yasaktı düşük tehlikemden dolayı geçti şükür ama doktor 2 hafta daha girmeyin dedi😔inşallah bizde rutine döneriz bi sakınca kalmadan 🤲benimde sütyen çıkardığım zaman yayılıyor daha büyük gözüyor süt doluyo tabi ☺️

Evet takıyorum canım çünkü oğlumu çok emzirdiğim için haliyle içler acısı durumdaydı silikon yaptırmayı düşünüyodum😂ama şimdi dolmaya başladı🤣🤲🙏
Ya benimde öyle biliyor musun . Yani oğlumda meme reddi vardı emsin diye resmen ayakta emdi çektik ettik memeyi bilmem ne 😊 çokta büyümüştü emmeyince şişer agirirdi takmadım çamaşırı sarktı baya çaresi de yok ki

Neden karşi ki?
Kuzeni kadın doğum doktoru o çok gerekmedikçe yaptırmayın alttan %10 da olsa düşük tetikleyebiliyor demiş benim biraz zor oldu da çocuğum risk risktir mantığı ile inanmış gerekirse bekleriz diyor :KK43:

Kuzeni kadın doğum doktoru o çok gerekmedikçe yaptırmayın alttan %10 da olsa düşük tetikleyebiliyor demiş benim biraz zor oldu da çocuğum risk risktir mantığı ile inanmış gerekirse bekleriz diyor :KK43:
Yapmayin Allah aşkına. Böyle şeylere inanmayin! Erken teşhis en güzeli. Yine de gönlün rahat etmiyorsa bişey diyemem. Her hangi agrin ve ya kanaman yoksa bekle o zaman.

Ya benimde öyle biliyor musun . Yani oğlumda meme reddi vardı emsin diye resmen ayakta emdi çektik ettik memeyi bilmem ne 😊 çokta büyümüştü emmeyince şişer agirirdi takmadım çamaşırı sarktı baya çaresi de yok ki
Evet canım ben zaten büyüsün diye adaçayı içmeye başlamıştım 2 ay kadar içtim nitekim büyüdüde ama ada çayı etkisiyle hamilede kaldım🙏

X