2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sadece uykum var. Bulantı geçen hafta geçti meme hassasiyetide geçti hatta panikle doktora gittik çok şükür kalbi atıyordu🧿🧿 bir de reflü gibi sürekli mide şişliği ve gaz var
Ne kadar ilginç herkeste farklı. Bende de 9. Haftada meme hassasiyeti başladı. Gece yatakta dönerken çok ağrıyorlar ama gündüz daha iyiyim. Sizde de 9. Haftada meme hassasiyeti geçmiş.

Şimdiden karnı çıkan var mı? 9. Hafta bana biraz erken geldi ama ben bu hafta itibariyle pantolonlarımı giyememeye başladım. Düğmeleri, fermuarları kapanmıyor göbeğimden. 4 Aylık hamile gibiyim. Hafta sonu alışverişe çıkıcam gebelik pantolonları için bana biraz erken geldi sizde durumlar ne?
Evet canım doktoruna sor onu bence kanama leke v.s olunca ağızdan Alman lazım alttan alınmaz diye biliyorum 🤔
Sordum alttan alabilirsin dedi bana agizdan asiri yan etki yapti cnki bugunde tekrar gtcem doktora ama lekem sanki biraz gecti gbi

Bu arada ilk aydan göbek için çatlak kremine başlamak gerekiyor. Kakao yağını ilk haftalar için çok önerdiler. Daha sonrada eczanelerde satılan kremi alacağım. Yalnız kakao yağını bulamadım. Sert olandan olacakmış. Aktarda satılır mı acaba bilgisi olan var mı?

Ne kadar ilginç herkeste farklı. Bende de 9. Haftada meme hassasiyeti başladı. Gece yatakta dönerken çok ağrıyorlar ama gündüz daha iyiyim. Sizde de 9. Haftada meme hassasiyeti geçmiş.
Bnde 5ci haftaya girdim bulantilar basladi ya :KK43: suan da acayip bulaniyor daha kahvalti yapmadim yapasim bile yok

Bnde 5ci haftaya girdim bulantilar basladi ya :KK43: suan da acayip bulaniyor daha kahvalti yapmadim yapasim bile yok
Bende de bulantı akşam başlayıp birkaç saate hafifliyordu. Şükür pek kalmadı. En büyük belirtim yorgunluk. Uyku değil yorgunluk. Kendimi koltuğa atıyorum sürekli 😇

D vitamini verdi doktorum. Damla olarak. Prospektüste aç tok demiyor. Eczacı aç demiş. Ben tok alıyordum şimdi fark ettim kullanan var mı? Aç mı tok mu kullanıyorsunuz. Dr ne dedi?

Kızlar demistim yaa değerim 3000 civarı çıkması gerekirken 1000 cıktı diye yaa. Başka hastaneye girdik, özele. Yeniden kan verdim değerim 5000 cıktı. Öbür hastanesinin cihazı kalibre mi değil nedir, anlamadım ama, beni mahvetti o kesin. O yuzden kse de gözüktü hemen. Dr de şaşırdı hatta 1000 de nasıl kse gözükür diye 😅😂
Hadi gözün aydın canım 😊

Bu erkeklere noluyor hamilelikte zaten anlamıyorum biz zor durumdayken yardımcı olup moral vermek yerine onlarda bunalıma giriyor. Bizim bulunduğumuz yer küçük bi yer ve ben çarşıya uzak oturuyorum pek sipariş getirmiyorlar benim evime. Ve ben ekmek arası vs ağır şeyler yediğim de midem çok kötü oluyor 😔
Temizliği bi şekilde dinlene dinlene yaparım, eşim yarım eder, yardımcı alırım gerekirse pis durur. Böyle düşünüyorum ama uygulamak zor gerçekten heryer pis görüce bi anda kendimi kaybedip temizliğe kalkışmaktan korkuyorum artık.
En azından 3 ay dolana kadar sabredip sonra evime geçerim belki 🤷🏻‍♀️ Sürekli Burda değilim arada evimde de kalıyorum zaten.
Ev sahibi evi satıyor çıkmak zorundayız. Ama belki bir mucize olur vazgeçer. Yada sattığı kişide kiraya vermek ister bilemiyorum. Ama taşınıcam gibi duruyor. Beni zor bi süreç bekliyor en fazla ne yapılacağını nasıl istediğimi söylerim onuda beni dinler yaparlarsa istediğim gibi yaparlar , yapmazlarsa doğumdan sonra kendi düzenimi kurucam artık. Yeterki bebeğim iyi olsun. Sizede çok teşekkür ederim moral oldu yazdıklarınız.
Hayırlısı olsun canım bakarsın kiradan çıkar ev alırsınız

X