- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 32
Çok şükür,endişe etme artıkKızlar çok şükür sıkınti yok. Kese de gözüktü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür,endişe etme artıkKızlar çok şükür sıkınti yok. Kese de gözüktü
Yanında antikor diye yazar canımAntikor yazdığını nereden anlayabilirim
ÇOK ŞÜKÜRKızlar çok şükür sıkınti yok. Kese de gözüktü
BEN DE 5. HAFTAMDAYIM VE DÜN DOKTOR ÇİFT KESE GÖRDÜ YÜKSEK İHTİMAL İKİZ DEDİ AMA 2 HAFTA SONRA BAKACAK TEKRARDAN. KANAMA ALANI DESEM BU KADAR BÜYÜK OLMAZ DEDİ. BEN DE KAFAM KARIŞIK BEKLİYORUM 13 GÜN NASIL GEÇECEK BİLMİYORUMMerhaba ben de sonunda bugun gittim doktora. Keseyi ve kalp atışını gördük cok şükür. Ama kesenin
yaninda keseden daha buyuk bir sey daha vardi. Ikiz sandı başta ama kanama alani gibi duruyor dedi sonra. Ici bostu zaten. Progestan verdi. Icim rahat etmedi başka hastaneye gittim hemen. Ordaki doktor hicbir sey demedi ikinci oluşumla ilgili. Ben sordum bu ne diye. Kesenin yaninda ikinci bir kese gibi, zamanla kaybolacak teke dusecek dedi. Simdi ben hangisine guveneyim bilemedim. Benzer bir durum yasayan var mi?
Benimki 6 haftalik o yüzden haftaya gel dedi ama cumartesiye tekrar randevu aldim, tahlil sonuçları bahanesiyle gidecem bakar belki usgde deBEN DE 5. HAFTAMDAYIM VE DÜN DOKTOR ÇİFT KESE GÖRDÜ YÜKSEK İHTİMAL İKİZ DEDİ AMA 2 HAFTA SONRA BAKACAK TEKRARDAN. KANAMA ALANI DESEM BU KADAR BÜYÜK OLMAZ DEDİ. BEN DE KAFAM KARIŞIK BEKLİYORUM 13 GÜN NASIL GEÇECEK BİLMİYORUM
ben bilmiyirum igm igg farkını. insallah bir şey yoktur.Eki Görüntüle 2302447
Yazmıyor herhalde
Benimde 6+5de kanama oldu 15 gün full yattım hiç kalkmadım diyebilirim annem geldi 1 hafta kaldı sonrada eşim yardımcı oldu öyle geçirdim bi şekilde şimdi yeni bıraktım ilacı yavaş yavaş yemek filan yapıyorum onuda bulandıtan ne kadar yapabilirsem ama temizlik işini hala yapmıyorum eşim yapıyor bi çamaşır filan atıyorum makinaya sermemede eşim izin vermiyo bende biraz titizlik hastasıydım eskiden o yüzden çok zorlaniyorum kendimi çok zor tutuyorum ama biraz uzun ayakta durunca hemen akıntı başlıyo kanama olacak gibi sancılanıyorum.Lekelenme, kanama düşük tehdidi olan var mı? Benim 6. Haftada oldu şimdi geçti şükür ama korkudan temizlik , yemek yapamıyorum.
Siz nasıl yapıyorsunuz temizlik , yemek işini?
Canım benimmm, detaylıca okudum, diğer yerden değil buradan yazmak istedim. İlk gebeliğimde yaş riski, kanama ve diğer olumsuzluklar nedeniyle zor durumdaydım. Senin eşin destekçin (en azından sorunları büyütüp başka sorunlar yaratmıyor) anladığım kadarıyla. Ben de o da yoktu , adamın içine şeytan kaçmış gibi davranıyordu. Empati sıfırdı. Kendi yaşadıklarımı anlatmayacağım ama şu anki haline şükür edersin. Ben o ara hamileliğimin 6 ayını Türkiye'de geçirmiştim, yemek s...ti diye online yemek sitesi sağolsun zaten sıkı kullanıcı olduğum için ödül bile almışlığım vardı, oradan söylüyordum. 1 kere de yardımcı çağırdım. Lavabo, tuvalet ve küveti karbonatlı suyla ovdum. İçim aldığında sirkeyle yaptım. Bulaşık makinesi doldurup boşaltmak son aylarda zulüm. Yavaş ve ağır hareketlerle yaptım. Ne annem ne başka biri yardım etmedi, ne de ben kimseye gitmedim. Yemek sitesi çok seçenekli , ev yemekleri yapan çoktu, bazen pizza, bazen işte aklına ne geliyorsa başka herşey. Kahvaltı bile var. Online ödeme, kapıda nakit ödeme... Annesi oğluşu için yemek gönderebilir akşam için. Sen sakın ama sakın strese girme, derin güzel bir nefes al. İçindeki mucizeyi düşün. Evinden zorunluluk yoksa çıkma. Taşınma sonrası yardımcı bir kadınla da düzenletebilirsin evini istediğin gibi. Bunlar emin ol hiç önemli şeyler değil, zamanı gelince yapılıyor ve bitiyor. Islak zemine altı kaygan terlikler ve çıplak ayakla basıp düşmemek, cam pencere silmemek, üst raflara ardınmamak hamilelik boyunca çok önemli arkadaşlar yazmış zaten. Sağlıkla , huzurla geçsin günlerinLekelenme, kanama düşük tehdidi olan var mı? Benim 6. Haftada oldu şimdi geçti şükür ama korkudan temizlik , yemek yapamıyorum.
Siz nasıl yapıyorsunuz temizlik , yemek işini?
Önce sağlıklı ve hayırlı olsun tabiki sonra da inş kız olur sizin içinBenimde 2 oğlum var ben henüz birşey hissedemiyorum iki erkekten sonra malum
Bende kendimi çok zor turuyorum. Evet temizlik bebekten önemli değil ama heryer mis gibi olunca bi huzur kaplıyo içimi benimde. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Bi an önce geçsin bu zor zamanlar. Allah kötüsünden korusun hepimizin yardımcısı olsunBenimde 6+5de kanama oldu 15 gün full yattım hiç kalkmadım diyebilirim annem geldi 1 hafta kaldı sonrada eşim yardımcı oldu öyle geçirdim bi şekilde şimdi yeni bıraktım ilacı yavaş yavaş yemek filan yapıyorum onuda bulandıtan ne kadar yapabilirsem ama temizlik işini hala yapmıyorum eşim yapıyor bi çamaşır filan atıyorum makinaya sermemede eşim izin vermiyo bende biraz titizlik hastasıydım eskiden o yüzden çok zorlaniyorum kendimi çok zor tutuyorum ama biraz uzun ayakta durunca hemen akıntı başlıyo kanama olacak gibi sancılanıyorum.
Bu erkeklere noluyor hamilelikte zaten anlamıyorum biz zor durumdayken yardımcı olup moral vermek yerine onlarda bunalıma giriyor. Bizim bulunduğumuz yer küçük bi yer ve ben çarşıya uzak oturuyorum pek sipariş getirmiyorlar benim evime. Ve ben ekmek arası vs ağır şeyler yediğim de midem çok kötü oluyorCanım benimmm, detaylıca okudum, diğer yerden değil buradan yazmak istedim. İlk gebeliğimde yaş riski, kanama ve diğer olumsuzluklar nedeniyle zor durumdaydım. Senin eşin destekçin (en azından sorunları büyütüp başka sorunlar yaratmıyor) anladığım kadarıyla. Ben de o da yoktu , adamın içine şeytan kaçmış gibi davranıyordu. Empati sıfırdı. Kendi yaşadıklarımı anlatmayacağım ama şu anki haline şükür edersin. Ben o ara hamileliğimin 6 ayını Türkiye'de geçirmiştim, yemek s...ti diye online yemek sitesi sağolsun zaten sıkı kullanıcı olduğum için ödül bile almışlığım vardı, oradan söylüyordum. 1 kere de yardımcı çağırdım. Lavabo, tuvalet ve küveti karbonatlı suyla ovdum. İçim aldığında sirkeyle yaptım. Bulaşık makinesi doldurup boşaltmak son aylarda zulüm. Yavaş ve ağır hareketlerle yaptım. Ne annem ne başka biri yardım etmedi, ne de ben kimseye gitmedim. Yemek sitesi çok seçenekli , ev yemekleri yapan çoktu, bazen pizza, bazen işte aklına ne geliyorsa başka herşey. Kahvaltı bile var. Online ödeme, kapıda nakit ödeme... Annesi oğluşu için yemek gönderebilir akşam için. Sen sakın ama sakın strese girme, derin güzel bir nefes al. İçindeki mucizeyi düşün. Evinden zorunluluk yoksa çıkma. Taşınma sonrası yardımcı bir kadınla da düzenletebilirsin evini istediğin gibi. Bunlar emin ol hiç önemli şeyler değil, zamanı gelince yapılıyor ve bitiyor. Islak zemine altı kaygan terlikler ve çıplak ayakla basıp düşmemek, cam pencere silmemek, üst raflara ardınmamak hamilelik boyunca çok önemli arkadaşlar yazmış zaten. Sağlıkla , huzurla geçsin günlerin
Beni de alın 6 temmuz sat 15 Nisan doğum 30 yaşındayım 3. Çocuk39 annemiz tabloda yerini aldı :) gözden kaçırdığım umarım yoktur olursa bana bildirin arkadaşlar lütfen
yaaaaa çok mutlu oldumKızlar demistim yaa değerim 3000 civarı çıkması gerekirken 1000 cıktı diye yaa. Başka hastaneye girdik, özele. Yeniden kan verdim değerim 5000 cıktı. Öbür hastanesinin cihazı kalibre mi değil nedir, anlamadım ama, beni mahvetti o kesin. O yuzden kse de gözüktü hemen. Dr de şaşırdı hatta 1000 de nasıl kse gözükür diye
Çok teşekkür ederim. Boşu boşuna sabah canına okundu. Neyseki geçti gitti. Zor bir süreç cidden hamilelik. Bakalım bu garip ilçede basıma daha neler gelecek hamilelikle ilgiliyaaaaa çok mutlu oldum
ben yine yokum listede ((((Gözün aydın canım çok sukur