2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benden 2 gun once iliskiden sonra kahverengi leke gibi geldi peceteye silince ertesi gunde vardi dr.sordum normal olabilir dedi artarsa konusuruz uine iliski olmasin dedi bugunde wcdwn sonra silince cok hafif kahverengilik vardir dun yoktu ama onemlimidir sizce korkuyorum biraz

Kahverengi lekelenmelerden korkmamak gerekiyormuş.
Kırmızı ve yoğun olursa ihmal etmeyin.
Sürekli takip edin ama içinizi de ferah tutun bir yandan, kötüyü düşünmeyin.

Harika ifade edilmiş bir yazı. Çok teşekkürler. 🌼 Ben de ilkinde hem sağlık hem diğer nedenlerle çok sıkıntılı geçirmeme rağmen kulaklıkla Mozart dinleyip, afirmasyon, meditasyon ve zikir çalışmaları yapmıştım. 39 yaşında, hamilelik, doğum ve bebek bakımı hakkında hiçbir şey bilmeyen biriydim. Halen deneyimli olduğumu düşünmüyorum. Bebeğim huzurluydu. Normal sıkıntıları vardı. Halen genellikle huzurlu bir 22 ay bebeği. Mozart sayesinde matematik zekası ileride görünüyor şimdilerde bunu belirtmeden geçmeyeyim. Kuzenimin oğlu da Mozart dinledi anne karnında Türkiye'de ortaokul ve liselerden davet alıp burslu okudu yavrum.
Meditasyonlara netten ulaşılıyor, huzurlu hamilelik meditasyonları şeklinde. İç sesimi ve doğayı çok dinledim. Ağaçlarla konuşup onlardan güç aldım. Çamlar, sedirler çok güçlü, kokuları bile çok güzel... Herkesin gönlünce, güzel geçsin inşallah hamilelik süreci. Mucizevi bir dönem.🙏🙏🙏🙏🙏
çok teşekkür ederim. gerçekten çok güzel yazmışsınız. müzik konusuna ben de eğileyim bu sefer insallah. altı çizili bölüme ben kendim için de sonuna kadar katılıyorum. her bebek bir anne getiriyor aslında beraberinde. kacinci bebeği olursa olsun anne tekrardan öğreniyor bir çok şeyi. bakalım neler öğretecek bize bu bidiklar.

Yalnız igm de pozitif demiş. İgm şu anda gerçekleşen enfeksiyonda olabiliyor. Birkaç ay önce geçirilmişse yine de yüksek çıkabiliyor. Bunun be zaman geçirildiği de bir test var onunla belirleniyor.
Evet Advite onun için kanimi ginderdi doktorum onun degeri dusukse Allah korusun kotu seyler okuyorum ınternette ki doktorum ısrarla okuma diyor oğlumun doktoru da aynıydı sonsuz güveniyorum ne derse o ama kendimi tutamıyorum okuyorum

X