2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar bnde leke hala devam bu progestani fitil olarak gunde 3 defa kullaniom yaninda ekstra dusuk onleyici baska hapta kullaniom
Acaba fitil mi ise yarar agizdan mi ki . Bn progestani agizdan alinca ölcek gibi oluom resmen yanetki uapiyor fitilde sorun yok ama . Az once baska formda okudum kahverengi olunca fitil kullanilmio yazio

Ben de okudukça kendimi sprguladım ilk hamileliğimde de kola vs dışında çok da bir değişiklik yapmadım hayatımda gayet de akıllı 9 yasına da geldi.. oje dir, organik makyaj malzemesidir vs bunlar bebeğe nasıl geçecek aklım almıyor . Hamilelikte çok ağır işler yapılmayıp normal hayatınızı çok da değiştirmeden devam edebilirsiniz alkol sigara asitli içecekleri tenzih ediyorum...
Vücudumuza sürdüğümüz her şey, ama her şey, bebeğe direk geçiyor. Kremi sür direk bebekte. Makyajda keza öyle. Artık sadece kendimiz değiliz düşünmemiz gereken bedellerimiz var. Şimdi gözükmez ama ileride bağışıklık düşüklüğü, her şeyden hasta olma, astım vs olabilirler. Bukımuasallahr çok çok önemli. Time sizi tercihiniz tabii. Ama doğrusu bu maalesef

Vücudumuza sürdüğümüz her şey, ama her şey, bebeğe direk geçiyor. Kremi sür direk bebekte. Makyajda keza öyle. Artık sadece kendimiz değiliz düşünmemiz gereken bedellerimiz var. Şimdi gözükmez ama ileride bağışıklık düşüklüğü, her şeyden hasta olma, astım vs olabilirler. Bukımuasallahr çok çok önemli. Time sizi tercihiniz tabii. Ama doğrusu bu maalesef
[/QUOTE
Bnde çalıştığım icin hergun makyaj yaparim he .. yaptigimda rimel le ruj

Günaydın kızlarrr :emir_bebek: Valla ne çok şey konuşulmuş oku oku bitiremedim. Oje ve beslenme konusunda bize bilgi veren arkadaşlara da teşekkürler.:KK9: Benim sorum ise saç boyası? Saçımızı boyatabiliyor muyuz? En azından dip boya? Çünkü beyazlarla yaşıma rağmen başım dertte. :KK64:
İlk 3 aya kadar yasak dendi. Sonrasında organik boya. Havalanmış ortam be diplerine surulmeyecekmıs

İlk 3 aya kadar yasak dendi. Sonrasında organik boya. Havalanmış ortam be diplerine surulmeyecekmıs
Ee benim ihtiyacım zaten dip boya. Off beyazlarımla kalcam sanırım. :KK17: Neyse bebekler sağlıklı olsun da artık yapacak bir şey yok. Sağol tatlım. :KK37:

Aslında bende boyatmak istemiyorum. Sonuçta boya dediğin şey direk saç derisinden emilebilen kimyasal. Ama doğum fotoğraflarında da beyazlarım çıksın istemiyorum. :KK70:
Kıyamam , çok mu var beyaz? Bir de koyu renk kullanıyorsanız , açıcı vs yoksa yani son haftalara doğru organik boya ile boyatın birşey olmaz bence. Ben açıcı kullandığım için tercih etmemiştim. Ama onu bile yaptırabiliyorlar ve bebek sağlıkla doğuyor.🙏🙏🍀

Yok zarar veriyormuş bebeğe. Yasak oje maalesef
DOKTORDAN ALINTI YAZI

Hiçbir kadın yaklaşık kırk hafta süren hamilelik süresince bakımsız el ve ayaklarla dolaşmak istemezler. Öncelikle belirtmek gerekir ki oje kullanımının bebeğinize ve hamileliğinize herhangi bir zararı yoktur.
Benzer şekilde hamilelikte süresince manikür ve pedikür yaptırılmasının da gösterilmiş herhangi bir sakınca yoktur. Hatta el ve ayak bakımı anne adayının kendisini daha iyi hissetmesini sağlayabilir. Manikürün aksine pedikür uygulaması hamileliğin ilerleyen dönemlerinde kendi başına yapılması zorlaşır. Bu nedenle pedikür için anne adayları sıklıkla yardıma ihtiyacı hissederler.

Manikür ya da pedikür uygulamasında temizlik çok önemlidir. Bu nedenle tırnak bakımınızı kendiniz uygulayamasanız bile, mutlaka kendi kişisel tırnak bakım seti ile yaptırmalısınız. Bu şekilde manikür ya da pedikür sırasında bulaşabilecek hastalıklardan korunmuş olacaksınız.
Bende dr uma sormuştum ilk kontrolde oje için hiçbir problem yok demişti.Çünkü hamile olduğumu bilmeden tatil öncesi kalıcı oje yaptırmıştım 🙈

Kıyamam , çok mu var beyaz? Bir de koyu renk kullanıyorsanız , açıcı vs yoksa yani son haftalara doğru organik boya ile boyatın birşey olmaz bence. Ben açıcı kullandığım için tercih etmemiştim. Ama onu bile yaptırabiliyorlar ve bebek sağlıkla doğuyor.🙏🙏🍀
Ya aslında benimde saçlarımda açıcı var ama kahve üzerine ışıltılı gibi düşünün. Kendi saçımda siyah. Açmadan koyu kahve yapabilirim belki. Artık doktorun yönlendirmesine göre bakıcam. Evet maalesef babamdan genetik beyazlar onunda 20 yaşında beyazlamış. :KK34:

Kızlar ACİL DURUM.... lütfen yardımcı olun fikri olan varsa....
Perşembe hcg degerım; 170, cumartesı; 730 idi. Pazartesi baktırmadım. Bugün çarşamba yani 4 gün geçti ve hcg değerim; 1000 çıkmış. Dr mi aradım. Beklenilen durum değil az artmış dedi. 3-4 bekle yine kan ver dedi. Kanamam da yok. Kimyasal gebelik de olabilir di mi. Başına böyle bir şey gelen var mı? 😭😭😭😭😭😭😭 tüm dünyam yıkıldı şu anda

Perşembe hcg degerım; 170, cumartesı; 730 idi. Pazartesi baktıracagım. Bugün çarşamba yani 4 gün geçti ve hcg değerim; 1000 çıkmış. Dr mi aradım. Beklenilen dudum değil az artmış dedi. 3-4 bekle yine kan ver dedi. Kanamam da yok. Kimyasal gebelik de olabilir di mi. Basına böyle bir şey gelen var mı? 😭😭😭😭😭😭😭 tüm dünyam yıkıldı şu anda
Dur canim ya hemen bi telas etme stres etme .. evet biraz artis ama hemen strese girme

Perşembe hcg degerım; 170, cumartesı; 730 idi. Pazartesi baktırmadım. Bugün çarşamba yani 4 gün geçti ve hcg değerim; 1000 çıkmış. Dr mi aradım. Beklenilen durum değil az artmış dedi. 3-4 bekle yine kan ver dedi. Kanamam da yok. Kimyasal gebelik de olabilir di mi. Başına böyle bir şey gelen var mı? 😭😭😭😭😭😭😭 tüm dünyam yıkıldı şu anda
Canım ben haziran ayında kimyasal gebelik geçirdim ama ben çok başında yakalamıştım. Hiç artmadan düşmüştü benim. Şu an 1000 çıktıysa eğer vajinal yoldan keseyi göremez mi doktor? Sen sakin ol,stres yapma.

X