- 1 Nisan 2012
- 411
- 597
Al benden de o kadarBeni bıraksalar herrr gün uyurum.. Tüm gün uyumak istiyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al benden de o kadarBeni bıraksalar herrr gün uyurum.. Tüm gün uyumak istiyorum..
Kızıyorum kendime.. Dana gibi yatıyorsun sinope kalk ev süpür, bişe yap diyorum.. Sonra taaam yeaaaa taaamm yapcam diyip bir bakmışım bi daha kapanmış gözler.. Bi miskinlik, efendime söylim böyle bi pişkin pişkin yatmalar.. Kendime inanamıyorum.. Oğlumda da uyuyordum fekat bu çok fazlaAl benden de o kadar
Asetonsuz oje temizleyiciler var kozmetiklere sor verirler
Oh ne güzel kızlar benim oğlumda da bunda da uykusuzluk cekiyorum. Yorgun dahi olsam uyuyamiyorum halbuki çoğu kişinin uykuya düşme hamilelik belirtisiuyuyalım vücut istiyor demekki kesinlikle aynıyız o kadar uykum var ki uyanırken başım ağrıyor bazen uyumaktan
Bence bu haftada sonra başlar uykuOh ne güzel kızlar benim oğlumda da bunda da uykusuzluk cekiyorum. Yorgun dahi olsam uyuyamiyorum halbuki çoğu kişinin uykuya düşme hamilelik belirtisi
Hadi inşallah uyuyamadan dönüp durmaktan iyidir diye düşünüyorum ama oğlumda doğana kadar çektim uykusuzlugu. Doğunca da o uyutmadı 2 yaşına kadar. Surda kısa süredir deliksiz uyuyordum şimdi yine uykusuz her gece sendromummBence bu haftada sonra başlar uyku
Gercekten mi ya insallahDoktor bu haftadan sonra vücut alışcak yorgunluğun kalmıycak dedi.O zaman toparlarız inş
Bence fazla abartmamak lazım hamileliği ya her şeyi kafaya tak tak nereye kadar. Hasta değiliz ki hamileyiz sadece. Rasyasyondan kaç ondan kaç bundan kaç nasıl yaşayacağız bu zamanda? Eskiden kadınlar hamile haliyle neler yaparmış da bir şey olmazmış fazla kasmaya gerek yok bence keyfini çıkarmak lazımDOKTORDAN ALINTI YAZI
Hiçbir kadın yaklaşık kırk hafta süren hamilelik süresince bakımsız el ve ayaklarla dolaşmak istemezler. Öncelikle belirtmek gerekir ki oje kullanımının bebeğinize ve hamileliğinize herhangi bir zararı yoktur.
Benzer şekilde hamilelikte süresince manikür ve pedikür yaptırılmasının da gösterilmiş herhangi bir sakınca yoktur. Hatta el ve ayak bakımı anne adayının kendisini daha iyi hissetmesini sağlayabilir. Manikürün aksine pedikür uygulaması hamileliğin ilerleyen dönemlerinde kendi başına yapılması zorlaşır. Bu nedenle pedikür için anne adayları sıklıkla yardıma ihtiyacı hissederler.
Manikür ya da pedikür uygulamasında temizlik çok önemlidir. Bu nedenle tırnak bakımınızı kendiniz uygulayamasanız bile, mutlaka kendi kişisel tırnak bakım seti ile yaptırmalısınız. Bu şekilde manikür ya da pedikür sırasında bulaşabilecek hastalıklardan korunmuş olacaksınız.
beni de ekler misin uye adi sakizlimuhallebi yas 24 sat 24 temmuz tdt 29 nisan 2.bebek39 annemiz tabloda yerini aldı :) gözden kaçırdığım umarım yoktur olursa bana bildirin arkadaşlar lütfen
Bilmiyorum doktorun yalancısıyımprenses devri çabuk gelicek demekkiGercekten mi ya insallah
Günaydınn canım bende öyleGünaydın geç uyuyup erken uyananlardan ben
Aynen bende günaydın sabah sabah ya komşuma sinirlenmiş olsam daGünaydın geç uyuyup erken uyananlardan ben
Günaydın canım neden ne oldu kiAynen bende günaydın sabah sabah ya komşuma sinirlenmiş olsam da
3 asansör var katta ısrarla eşimin çağırdığı asansöre binme derdinde çok denedik saatinize denk getiriyor demekki günlerdir böyle bizim kapı açılıyor pıt oda dışarda bugün artık iyice gerdiGünaydın canım neden ne oldu ki
Sende kapıyı arada açıp o çıkınca kapat3 asansör var katta ısrarla eşimin çağırdığı asansöre binme derdinde çok denedik saatinize denk getiriyor demekki günlerdir böyle bizim kapı açılıyor pıt oda dışarda bugün artık iyice gerdi