2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Al benden de o kadar 🍼😍🤣
Kızıyorum kendime.. Dana gibi yatıyorsun sinope kalk ev süpür, bişe yap diyorum.. Sonra taaam yeaaaa taaamm yapcam diyip bir bakmışım bi daha kapanmış gözler.. Bi miskinlik, efendime söylim böyle bi pişkin pişkin yatmalar.. Kendime inanamıyorum.. Oğlumda da uyuyordum fekat bu çok fazla😄

Asetonsuz oje temizleyiciler var kozmetiklere sor verirler

DOKTORDAN ALINTI YAZI

Hiçbir kadın yaklaşık kırk hafta süren hamilelik süresince bakımsız el ve ayaklarla dolaşmak istemezler. Öncelikle belirtmek gerekir ki oje kullanımının bebeğinize ve hamileliğinize herhangi bir zararı yoktur.
Benzer şekilde hamilelikte süresince manikür ve pedikür yaptırılmasının da gösterilmiş herhangi bir sakınca yoktur. Hatta el ve ayak bakımı anne adayının kendisini daha iyi hissetmesini sağlayabilir. Manikürün aksine pedikür uygulaması hamileliğin ilerleyen dönemlerinde kendi başına yapılması zorlaşır. Bu nedenle pedikür için anne adayları sıklıkla yardıma ihtiyacı hissederler.

Manikür ya da pedikür uygulamasında temizlik çok önemlidir. Bu nedenle tırnak bakımınızı kendiniz uygulayamasanız bile, mutlaka kendi kişisel tırnak bakım seti ile yaptırmalısınız. Bu şekilde manikür ya da pedikür sırasında bulaşabilecek hastalıklardan korunmuş olacaksınız.

Arkadaşlar bu arada geçmiş sayfalara da baktım da bazı arkadaşlar haşlanmış yumurta yiyemediğinden bahsetmiş.. Ben de yiyemezdim.. Artık yiyorum.. Size bir tarif vereyim.. Bilenler vardır elbet. Haşlanmış yumurtayı dilimledikten sonra üzerine limon sıkın.. Tuz, kekik bol nane, az karabiber ve pul biber koyun.. Zeytin yağı gezdirin.. Enfes oluyor.. Limon ve nane o yumurtanın kokusunu alıyor.. Tadını da güzelleştiryor.. Naçizane bir tavsiyede bulunmak istedim.. Ben severek yiyorum her sabah.. Diğer türlü ben de sade yiyemem.. 😊

DOKTORDAN ALINTI YAZI

Hiçbir kadın yaklaşık kırk hafta süren hamilelik süresince bakımsız el ve ayaklarla dolaşmak istemezler. Öncelikle belirtmek gerekir ki oje kullanımının bebeğinize ve hamileliğinize herhangi bir zararı yoktur.
Benzer şekilde hamilelikte süresince manikür ve pedikür yaptırılmasının da gösterilmiş herhangi bir sakınca yoktur. Hatta el ve ayak bakımı anne adayının kendisini daha iyi hissetmesini sağlayabilir. Manikürün aksine pedikür uygulaması hamileliğin ilerleyen dönemlerinde kendi başına yapılması zorlaşır. Bu nedenle pedikür için anne adayları sıklıkla yardıma ihtiyacı hissederler.

Manikür ya da pedikür uygulamasında temizlik çok önemlidir. Bu nedenle tırnak bakımınızı kendiniz uygulayamasanız bile, mutlaka kendi kişisel tırnak bakım seti ile yaptırmalısınız. Bu şekilde manikür ya da pedikür sırasında bulaşabilecek hastalıklardan korunmuş olacaksınız.
Bence fazla abartmamak lazım hamileliği ya her şeyi kafaya tak tak nereye kadar. Hasta değiliz ki hamileyiz sadece. Rasyasyondan kaç ondan kaç bundan kaç nasıl yaşayacağız bu zamanda? Eskiden kadınlar hamile haliyle neler yaparmış da bir şey olmazmış fazla kasmaya gerek yok bence keyfini çıkarmak lazım 🌸

Ben de okudukça kendimi sprguladım ilk hamileliğimde de kola vs dışında çok da bir değişiklik yapmadım hayatımda gayet de akıllı 9 yasına da geldi.. oje dir, organik makyaj malzemesidir vs bunlar bebeğe nasıl geçecek aklım almıyor . Hamilelikte çok ağır işler yapılmayıp normal hayatınızı çok da değiştirmeden devam edebilirsiniz alkol sigara asitli içecekleri tenzih ediyorum...

Bundan sonra tercih edeceğimiz ojelerde sağlıklı olanları tercih edebilmemiz için yerli ve yabancı siteleri bir hayli araştırdım,bir çok sitede ojelerin içeriğinde bulunan touluene, formaldehit maddelerinin sağlığa zararlı olduğu belirtiliyor. Nadiren denk geldiğim yerlerde ise bir de kısaltması DBP olan dibutyl pthalate adlı içeriğin sakıncalarından bahsediliyor. Zoya ise 5 zararlı içerik olduğunu, bunların formadehit, formaldehit reçinesi, toluen, DBP ve kamfor olduğunu söylüyor. markalarının bazilari

China Glaze
  • Barielle
  • Zoya
  • Opı
  • Jessica
  • CND
  • Orly
  • Clinique
  • Sally Hansen
  • NYX
  • Essie
  • Nars