- 1 Nisan 2012
- 411
- 597
Ya çok kızardım önceden bunlara takılanlara ufak şeyler gibi geliyor ama can sıkıcı gerçekten saatleri erkene alıcaz napalimSende kapıyı arada açıp o çıkınca kapat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çok kızardım önceden bunlara takılanlara ufak şeyler gibi geliyor ama can sıkıcı gerçekten saatleri erkene alıcaz napalimSende kapıyı arada açıp o çıkınca kapat
Amacı ne ki acabaYa çok kızardım önceden bunlara takılanlara ufak şeyler gibi geliyor ama can sıkıcı gerçekten saatleri erkene alıcaz napalim ☺
Ya biraz erken çıkmaya çalışın yada başka asansörü kullanın canım ilginç komsuymusYa çok kızardım önceden bunlara takılanlara ufak şeyler gibi geliyor ama can sıkıcı gerçekten saatleri erkene alıcaz napalim ☺
Ben 3 tane kedi besledim evimde şu an yok maalesef ama toksoplazma testlerim negatif çıktı. Aşılarını ihmal etmediğiniz sürece sıkıntı yok.Bende kedi var toksoplazma yaptırmadım daha ama parazitleri ihmal etmiyorum sorun olacağını sanmam
Günaydın, bu konuda güvendiğiniz, eti derin kesmeyen, özellikle belirtirseniz "kanatmayan" bir manikür pedikür uygulayıcısı olmasına özen gösteriniz. (Ben tetanoz aşısı olmamıştım) Bir de İstanbul'da var belki diğer şehirlerde de ulaşmak mümkündür, "podolog" yani ayak bakımcısı bulunabilirse o iyi olur. Direk aletle çalışıyorlar kanatma olasılığı hemen hemen hiç yok ve sertifikalı ise zaten işini çok iyi biliyor. Üniversitelerde bike "podolog" eğitimi başlamıştı hatırladığım kadarıyla. Genellikle hastanelerle geriatri yani yaşlı bölümü ile çalışıyorlar, şeker diyabet hastaları konusunda, ayak hastalıkları konusunda uzmanlar. Oje sürdürüyordum ben. Aşırı solumadıktan sonra bir sakıncası olmaz. Bir de arada hava aldırmak lazım tırnakları. İlerleyen dönemde eğilip ayak bile yıkanamıyor maalesefDOKTORDAN ALINTI YAZI
Hiçbir kadın yaklaşık kırk hafta süren hamilelik süresince bakımsız el ve ayaklarla dolaşmak istemezler. Öncelikle belirtmek gerekir ki oje kullanımının bebeğinize ve hamileliğinize herhangi bir zararı yoktur.
Benzer şekilde hamilelikte süresince manikür ve pedikür yaptırılmasının da gösterilmiş herhangi bir sakınca yoktur. Hatta el ve ayak bakımı anne adayının kendisini daha iyi hissetmesini sağlayabilir. Manikürün aksine pedikür uygulaması hamileliğin ilerleyen dönemlerinde kendi başına yapılması zorlaşır. Bu nedenle pedikür için anne adayları sıklıkla yardıma ihtiyacı hissederler.
Manikür ya da pedikür uygulamasında temizlik çok önemlidir. Bu nedenle tırnak bakımınızı kendiniz uygulayamasanız bile, mutlaka kendi kişisel tırnak bakım seti ile yaptırmalısınız. Bu şekilde manikür ya da pedikür sırasında bulaşabilecek hastalıklardan korunmuş olacaksınız.
Ben kokusunuda sevmiyorum ama midemde yanma oluyor.onu yaparsak olu mu bilemedim.ama çok lezzetli duruyor baharatları çok severimArkadaşlar bu arada geçmiş sayfalara da baktım da bazı arkadaşlar haşlanmış yumurta yiyemediğinden bahsetmiş.. Ben de yiyemezdim.. Artık yiyorum.. Size bir tarif vereyim.. Bilenler vardır elbet. Haşlanmış yumurtayı dilimledikten sonra üzerine limon sıkın.. Tuz, kekik bol nane, az karabiber ve pul biber koyun.. Zeytin yağı gezdirin.. Enfes oluyor.. Limon ve nane o yumurtanın kokusunu alıyor.. Tadını da güzelleştiryor.. Naçizane bir tavsiyede bulunmak istedim.. Ben severek yiyorum her sabah.. Diğer türlü ben de sade yiyemem..
Denicem simdi..Arkadaşlar bu arada geçmiş sayfalara da baktım da bazı arkadaşlar haşlanmış yumurta yiyemediğinden bahsetmiş.. Ben de yiyemezdim.. Artık yiyorum.. Size bir tarif vereyim.. Bilenler vardır elbet. Haşlanmış yumurtayı dilimledikten sonra üzerine limon sıkın.. Tuz, kekik bol nane, az karabiber ve pul biber koyun.. Zeytin yağı gezdirin.. Enfes oluyor.. Limon ve nane o yumurtanın kokusunu alıyor.. Tadını da güzelleştiryor.. Naçizane bir tavsiyede bulunmak istedim.. Ben severek yiyorum her sabah.. Diğer türlü ben de sade yiyemem..
Hele naneyle gerçekten çok severim. Beyaz peynir veya İzmir tulum, bir dilim kızarmış ekmek, zeytinyağlı domates, salatalık, türk çayı off. Gidim de yapim Bulantı devam ama 1 haftadır bu kahvaltıyı yapabiliyorum. Hatta oğlum yumurtasını yemezse onunkini de yiyorum. Gün bitene kadar da başka hiçbir şey içim almıyor yiyemiyorum maalesef düzelir inşallahArkadaşlar bu arada geçmiş sayfalara da baktım da bazı arkadaşlar haşlanmış yumurta yiyemediğinden bahsetmiş.. Ben de yiyemezdim.. Artık yiyorum.. Size bir tarif vereyim.. Bilenler vardır elbet. Haşlanmış yumurtayı dilimledikten sonra üzerine limon sıkın.. Tuz, kekik bol nane, az karabiber ve pul biber koyun.. Zeytin yağı gezdirin.. Enfes oluyor.. Limon ve nane o yumurtanın kokusunu alıyor.. Tadını da güzelleştiryor.. Naçizane bir tavsiyede bulunmak istedim.. Ben severek yiyorum her sabah.. Diğer türlü ben de sade yiyemem..
Bende ikiz anneleri bir konu acın birbirinizle sıkıntılarımızı paylaşırsınız hep. Ikiz annesi olmak daha zordur bence. Fikir alışverişi acısından çok güzel olurMerhabalar; yaş 28 sat:30 Haziran tdt: 5 Nisan ,ilk bebek , ikiz bebek
Benide eklermisiniz39 annemiz tabloda yerini aldı :) gözden kaçırdığım umarım yoktur olursa bana bildirin arkadaşlar lütfen
Çayyasak diye biliyorum ben. Günde bır tane ı da cok acuk ve mumkunse lımonlu olacakmksHele naneyle gerçekten çok severim. Beyaz peynir veya İzmir tulum, bir dilim kızarmış ekmek, zeytinyağlı domates, salatalık, türk çayı off. Gidim de yapim Bulantı devam ama 1 haftadır bu kahvaltıyı yapabiliyorum. Hatta oğlum yumurtasını yemezse onunkini de yiyorum. Gün bitene kadar da başka hiçbir şey içim almıyor yiyemiyorum maalesef düzelir inşallah
Ben de 61 kiloyum. Kılomuz aynı netdeyse. Ben de zayıflamak istiyorum kılı almak en buyk korkum ama iştahım azalması hiçkızlar ben 62 kiloyum az yiyorum şimdiden kilo almayım diye hatta 2 kilo vermek de istiyorum acaba bebişe etkisi olur mu olumsuz
Hayırlı olsun kaçıncı haftada batırdınız. Bende cumartesi baktırıcam ilk keseye mrkiçindeyim ıkız mo dıyeAyy çok sevindim hayırlısı olsun sanırım beklemiyordun???
İlk periyotta yani ilk 3 aylık dönemde önermiyor hekimler ama sonrasında çok ihtiyaç ise organik biyolojik boyanı kendin götürüp boyatabilirsin diye biliyorum. Ben sarı saç kullanmama rağmen boyatmayı tercih etmemiştim. Doğum ve doğum sonrası emzirme dönemine kadar. Baya kötü oluyor. Ama ben öyle tercih ettim.Günaydın kızlarrr Valla ne çok şey konuşulmuş oku oku bitiremedim. Oje ve beslenme konusunda bize bilgi veren arkadaşlara da teşekkürler. Benim sorum ise saç boyası? Saçımızı boyatabiliyor muyuz? En azından dip boya? Çünkü beyazlarla yaşıma rağmen başım dertte.
Aslında bende boyatmak istemiyorum. Sonuçta boya dediğin şey direk saç derisinden emilebilen kimyasal. Ama doğum fotoğraflarında da beyazlarım çıksın istemiyorum.İlk periyotta yani ilk 3 aylık dönemde önermiyor hekimler ama sonrasında çok ihtiyaç ise organik biyolojik boyanı kendin götürüp boyatabilirsin diye biliyorum. Ben sarı saç kullanmama rağmen boyatmayı tercih etmemiştim. Doğum ve doğum sonrası emzirme dönemine kadar. Baya kötü oluyor. Ama ben öyle tercih ettim.
Üst rafa neden uzanamıyrz peki ben şimdiye kadar çok uzandımCnm benim 3. Hamileligim sürpriz oldu 6+3 um daha doktora bile gitmedim
Yarın gideceğim nasipse öncelikle hamilelikte rahat olmak gerekiyor ben bunu kızlarım doğduktan sonra anladım 1. Hamileligimde çok rahattım çevremdeki insanlar bana öyle güzel davranıyorlardı ki hani arkadaşlar bahsetmiş yaa prenses dönemi diye aynen öyle prenses gibi ilgi vardı üzerimde ve kızım çok sakin bir bebekti
2. Hamileligim maalesef çok sıkıntılı geçti ve tatlı bir cadim oldu beni çok yordu hala da yoruyor
Belirtilerim azaldı acaba bebeğime bir şey mi oldu diye düşünmeyin allahın izniyle hicbir şey olmaz..
Ben bugün evimi temizlettim bir kadin çağırdım onunla birlikte ben de hiç durmadım arkasından büyük kızım istediği için avm ye gittik aklıma da kötü bir sey getirmedim
Bol bol su için
Badem ceviz tüketin
Sakın üst raflara uzanmayın
Aniden yerinizden kalkmayın hareketleriniz bir prenses edasıyla yavaş olsun ben yerimden kalkınca yavaş yavaş doğrulurum zaten kaşık sancim var hızlı kalkarsam ki öyle oluyor oraya sanki bıçak saplaniyor
Şimdi istediğiniz gibi yatın ki ben karnımın üstüne yatıyorum 1 ay sonra falan sol tarafınıza yatarsınız sonra bebeğin zaten tekmeleriyle senin yatış pozisyonunu belirleyecek 2. Kızımda sola doğru yatardım basardi tekmeyi sağa doğru yatardım sakinlesiŕdi
Uzun oldu kusura bakma evde herkes yatınca yazdım da yazdım
4 kere ultrason kısmından hiç-bir sey anlamadım. 4 kere gıdınxe çocuğa nnolmus ki?Gülüm benim 2. Cocuk olacak inşallah. Arkadaşların bahsettiği biraz doğru gibi gergin sıkıntıli hamilelik yaşadım oğlumda biraz öyleydi. Sukur asmaya başladık 2 yaşından sonra uyku düzeldi yemek yeme sorunu var o da napim doğana kadar düzelir inşallah:)
Beslenmeye dikkat etmemiz lazım tuzluyu sekerliyi hamuru ekmeği azaltmak ödem ve mantarı önler. Hareket etmeye gayret edelim abartmadan ve yavaş manevralarla
Bide endişe etmeyin bebek icin dua edin . Ilerleyen süreçte doktorlar bazı endişe verici şeyler diyince kendinizi harap etmeyin genelde çok sukur sıkıntı çıkmıyor. Saglicakla büyüsünler sağlıcakla hamilelik yasayalım inşallah.
Ve bide bebisleri merak ediyorsunuz ama yinede sık gitmeyin doktora benim doktorum eşimi 4 kez ulstarasona dıktım demişti illa ki etkisi var demişti dürüstce. Rahat olun sakın olun
Ben de o kadar derin uyuyorum ki.... kalktıgımda yaptığım taraf sancıyor resmen ve bir baş ağrısı henüz 4+6 yım üstelik daha ilerisi nasıl olur bilmiyrmuyuyalım vücut istiyor demekki kesinlikle aynıyız o kadar uykum var ki uyanırken başım ağrıyor bazen uyumaktan