- 13 Ocak 2012
- 4.604
- 21.818
Cnm benim 3. Hamileligim sürpriz oldu 6+3 um daha doktora bile gitmedimKızlar burada 2. Ya da 3. Bebeğini bekleyenler var. Biz ilkler olarak sizlerden biraz tiyo alsak hiç fena olmaz. Gebeliğinizde nelere dikkat ettiniz, neler yediniz. Yaşadığınız süreçlerden biraz bahsetseniz çok ğüzel olurdu.
Birde burada birbirimize faydalı olacak paylaşımlarda yapalım.
Mesela doğru yatış şeklinden tutunda, parfüm vs. Kullanmaya kadar aklımıza takılan her türlü şeyi paylaşabiliriz ne dersiniz :)
Yarın gideceğim nasipse öncelikle hamilelikte rahat olmak gerekiyor ben bunu kızlarım doğduktan sonra anladım 1. Hamileligimde çok rahattım çevremdeki insanlar bana öyle güzel davranıyorlardı ki hani arkadaşlar bahsetmiş yaa prenses dönemi diye aynen öyle prenses gibi ilgi vardı üzerimde ve kızım çok sakin bir bebekti
2. Hamileligim maalesef çok sıkıntılı geçti ve tatlı bir cadim oldu beni çok yordu hala da yoruyor
Belirtilerim azaldı acaba bebeğime bir şey mi oldu diye düşünmeyin allahın izniyle hicbir şey olmaz..
Ben bugün evimi temizlettim bir kadin çağırdım onunla birlikte ben de hiç durmadım arkasından büyük kızım istediği için avm ye gittik aklıma da kötü bir sey getirmedim
Bol bol su için
Badem ceviz tüketin
Sakın üst raflara uzanmayın
Aniden yerinizden kalkmayın hareketleriniz bir prenses edasıyla yavaş olsun ben yerimden kalkınca yavaş yavaş doğrulurum zaten kaşık sancim var hızlı kalkarsam ki öyle oluyor oraya sanki bıçak saplaniyor
Şimdi istediğiniz gibi yatın ki ben karnımın üstüne yatıyorum 1 ay sonra falan sol tarafınıza yatarsınız sonra bebeğin zaten tekmeleriyle senin yatış pozisyonunu belirleyecek 2. Kızımda sola doğru yatardım basardi tekmeyi sağa doğru yatardım sakinlesiŕdi
Uzun oldu kusura bakma evde herkes yatınca yazdım da yazdım