Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun :) sağlıcakla büyüsün doğsun yavrularımızLepistesb Merhaba ben de araniza katilmak istiyorum:)
Sat: 30 haziran
Tdt: 5 Nisan
Ilk cocuk olacak Allah tamamina erdirirse:)
Bildigim kadariyla ilk 3 ay bebek zaten annenin depolarindan beslendigi icin bebege herhangi bir olumsuz etkisi olmuyor. Tabi cok da abartmadan vucudu kitliga sokmadan yapmak lazim.kızlar ben 62 kiloyum az yiyorum şimdiden kilo almayım diye hatta 2 kilo vermek de istiyorum acaba bebişe etkisi olur mu olumsuz
Hosbuldum:) tesekkur ederim hepimizin insallah:)merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun :) sağlıcakla büyüsün doğsun yavrularımız
Şöyle, tahlil ve tetkiklerinizde herhangi bir kalemde eksiklik yoksa bebek sizden besleniyor zaten bebeğe olumsuz etkisi olmaz ama sizin depolar boşalır ve rahatsızlanırsınız. Kilo verirken eksikler için takviye (tablet, efervesan) alınırsa anne de korunmuş olur. (Çeşitli vitaminler, kalsiyum vs) Yine de not edip doktorunuza mutlaka sorun.kızlar ben 62 kiloyum az yiyorum şimdiden kilo almayım diye hatta 2 kilo vermek de istiyorum acaba bebişe etkisi olur mu olumsuz
Teşekkürler canım yarın adet günü 1 gün daha geçince perşembe yada cuma kan testi vercem hem değerlere bakilsin ona göre doktor takviye vitamin verir diye düşünüyorum.Şöyle, tahlil ve tetkiklerinizde herhangi bir kalemde eksiklik yoksa bebek sizden besleniyor zaten bebeğe olumsuz etkisi olmaz ama sizin depolar boşalır ve rahatsızlanırsınız. Kilo verirken eksikler için takviye (tablet, efervesan) alınırsa anne de korunmuş olur. (Çeşitli vitaminler, kalsiyum vs) Yine de not edip doktorunuza mutlaka sorun.
Benimde kanama alanı gördü 16mmymiş söylememişti progestron kullandım 7mmye küçülmüş doktor o kandaki demiri emiyor dedi doktor ilaca devam agır kaldırma birden eğilip tırmanma dedi.fiziksel kanama oluursa gel dedi çok gerilmiştim hersey iyimiş şükürİçerde kanama alanı bende de vardı. Birkaç hafta önceydi. Bir dr gençti ve yolculuk yasak yatacaksın vs dedi. Başka dr a gittim daha yaşlı tecrübeliydi. Bu kanama kesenin yerleşme kanaması çok normal yatmana gerek yok. Yolculuk da yapabilirsin dedi. Allaha emanet bebeklerimiz
Bu ara unutkanlık çok olurmuş.ceyda düvencinin bir programı vardı gecen gün ona rastgeldim çok tatlı anlatıyor hafta hafta gebelikNot edip sorun diyorum kusura bakmayın benim aklım çok karışık olduğu için herşeyi not ediyorum. Normalde pratik zekalıyımdır son iki haftadır ufak tefek tuhaflıklar yaşıyorum. Bebeğimin çoraplarını farklı renk giydirmek, dolaba koşup ne alacağımı unutmak gibi. Umarım geçer
Ayy çok sevindim hayırlısı olsun sanırım beklemiyordun???Kızlar şimdi doktordan çıktım eve doktor iki kese gördü %99 ikiz dedi ancak 2 hafta sonra kese işlerini daha rahat görürüz dedi ben şoktayım
Bence canınız ne isterse yiyin abartmadan gebelikte kilo vermek pek sağlıklı değil sonuçtakızlar ben 62 kiloyum az yiyorum şimdiden kilo almayım diye hatta 2 kilo vermek de istiyorum acaba bebişe etkisi olur mu olumsuz
Bende içerikli bir vitamin aldım.çoğu düşük zaten benim.bebeğin boyuna baktı gecen kontrole göre öne geçmiş demekki güzel besleniyorum.abur cuburu çok severdim.meyve,süt,salata gibi hafif seylere bayılıyorum şu aralar.bebek kendi beslenme düzenini ta hamilelik döneminde gösterirmiş diyo bir ablamızBende 60 kiloydum 59 olmuşum vitamin alıyorum besleniyordur inşallah benimkide
Evet ilk gebeliğin onunla hemen hemen aynı zamanlardaydı. Haftaları takip ediyordum. Çok sakin ve tatlı videolarBu ara unutkanlık çok olurmuş.ceyda düvencinin bir programı vardı gecen gün ona rastgeldim çok tatlı anlatıyor hafta hafta gebelik
Kadının ses tonuna hastayım çok içten geliyor.umutsuz ev kadınlarındada çok severdim.ay ne güzel sen deneyimlisinEvet ilk gebeliğin onunla hemen hemen aynı zamanlardaydı. Haftaları takip ediyordum. Çok sakin ve tatlı videolar
Ben karbonhidrat agirlikli besleniyorum sandvic turu seyler istiyor canim daha cok. Ne yapacagim bilmiyorum yaBende içerikli bir vitamin aldım.çoğu düşük zaten benim.bebeğin boyuna baktı gecen kontrole göre öne geçmiş demekki güzel besleniyorum.abur cuburu çok severdim.meyve,süt,salata gibi hafif seylere bayılıyorum şu aralar.bebek kendi beslenme düzenini ta hamilelik döneminde gösterirmiş diyo bir ablamız
Hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıcakla büyüsünMerhaba bende aranıza yeni katıldım ve hamileyim
Sağol canım amin inşallahHayırlı olsun canım gözün aydın sağlıcakla büyüsün