- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
Bende yapamadım canım oyüzden didim diseni dinliciiiiimmmm reisss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yapamadım canım oyüzden didim diseni dinliciiiiimmmm reisss
Yazıyorum renkli ama sonra gidiyor deli oluyorum
Her yazışta ayarlamak lazım kız kim uğraşacak onunla boşşşşverrraa oldu işteee senin benim olmüyürrr
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimSelam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Sat 17 Ağustos Allah nasip ederse bende Mayıs annesi olacağım. Daha önceden iki düşük vardı, nasip olursa bu ilk bebeğim olacak. Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin
Her yazışta ayarlamak lazım kız kim uğraşacak onunla boşşşşverrr
Şanatçı ve renkli ruhumuzdan hiçç anlamıyorlarevet bende artık içimdeki sanatı burada yaşatmamaya karar verdim
2 doktora sordum biri 3 ay emzirebilirsin dedi digeri beslenmene dikkt edersen emzirebilirsn dedi tandem yapan facede emzirme akademisinde cok anne var oyle ypmk istiyorum bnde baklim ne olsun kuzumCanım bence bu konuyu burda danışmakla yetinme ve bir uzmandan yardım al. Benim de 21 aylık bir bebeğim var. Emzirmeye devam etmek istiyorum. Tandem emzirmeyi de bir araştır. Hatta emzirme grupları var. Onlara katıl. Bu deneyimi yaşamış insanlardan fikir al. Sonradan pişman olacağın bir şey yapmamak adına her şeyi güzelce araştır.
Saol kuzum allah razi olsunİnşallah canım. Zorluğu olduğu gibi güzelliği de olacak illa ki yaşlarının yakın olmasının.
Allah kolaylık versin bu karar verme sürecinde.
Bende 7+3 üm bugün. Daha hic kilo almadim canim. Basindan beri 57.7 gösteriyo tarti gram degismiyo Bide öyle bulanma falan yok bende gayet normal yiyebiliyorum herseyi. Sen bide bulanti cekiyosan kilo almaman cok normalKaxıncı haftadassınız sız ben 8.hfta oldum ama hala kılo alamadım pek bısdyde yemıyorm gercı yogurt bile ögürtyo beni. Ilac falan kullanıyo rmısunuz. Nasıl beslenıp cocugu nasıl besliyorsunz ben hala ıcımde bı can oldugunu idrar edemedım ben ac kaldıkca oda dayanıyormus gıbı dusunyorum nasıl yıyıp ıcıcem bılemedm zaten oldu bıttı kılo almaya calısan bırıyım gebelıkte kılo aldırır dıyolar ama daha bende tık uok
Nasssiiii kedıyı nasıl gurlattınız su hırıldanıyolar oylemı dıyosunz burunlarından titreşimli ses gelıyor omu. Ben cok sukur gebe kaldım bende de tavsannvar ası yaptır cam annemler hayvan beslenırmı kılı tüyü kist yapar cocugun olmaz dıyolardı olacak valla allahın ıznıyle tabı bu taktıgı ablam ıcın soruuorm bendenn1 ay once evlrndı bı kımyasal gebelık geecırfı sonra 2 ay adet gormedı hamıleysem karnım buyuyene kadt test mest yapmıycam dedı ılkınd hayal kırıklıgı olunca. hanıle dıye sevındık bızde sonra dayabamadk test yaptırdık negatıf cıktı. Sanırım bekarlıgından berı adet duzensızlıhı var kist yuzunden bır ara dogum kontrol hapı ıle erıttı sonra gebe kaldı kımyasal oldu. Smdı yıne kısttı cıktı heralde 2 ay adet gormedıgıne gore testler negatıf cıktıhına gore doktora gıtmektende bıktı. 25 yasnda oda denesemı su kedı olayını saka dsgl demı gercekten oyle bısey varmıBenim hamileliğim de kedi sayesinde oldu eminim. Ağrıyan bir yerim oldu mu kediyi gurlatıp üstüne koyuyorum Bu ay totem yapıp göbeğime yasladım hep kediyi. Sürprizzzzz! Kedisi olup bebeği olmayanlara tavsiye edebilirsiniz bu yöntemi.
Gün aşırı çalışcan artik yapacak bisey yok ya da ovulasyon testi kullanirsin. Bisey yasadiktan sonra beklemek cok zor. Cok iyi biliyorum malesefDOktor banada korunmana gerek yok dedı ama suan tum dongum degıstı nasıl anlayacahım yumurtlama gunumu bılmıyorum cok karısıgım
Bende 7+3 üm bugün. Daha hic kilo almadim canim. Basindan beri 57.7 gösteriyo tarti gram degismiyo Bide öyle bulanma falan yok bende gayet normal yiyebiliyorum herseyi. Sen bide bulanti cekiyosan kilo almaman cok normal
Ayy hadi bakalimm. Aman 20 mayistan sonra doğurma ikizler burcu oluyo
Yok yok ben takilmiyorum artik o tespite annem bisey yiyemezmis, teyzemde 3 aylikken anladi hamile oldugunu o kadar hissettirmeyen bi gebelik yani. Benim midem yaniyo sürekli ona seviniyorum varligini hissettiriyo gibi sanki bebegimevet bu bulantı bana da hala uğramadı, bazen böyle azıcık geçip gidiyor o kadar. umarım gelmez çünkü ben kusmaktan çok korkarım. bir de bazı yerlerde bulantı sağlıklı bebek demektir yazmazlar mı? benim annem de 1 kez bile kusmamış ama maşallahım var atom gibi doğmuşum ne saçma bir tespit, bizim mercimekler sağlıksız mı yani? laf..