2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba Mayıs 2020 anneleri inşallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız bebişleri :anneadayı:
Benim sat 25 Temmuz erken öğrenenlerdenim bende. Beta hcg artışı az doktorum önce dış gebelikten şüphelendi. Benim usg de kese göründü böylece dış gebelik olmadığı anlaşıldı fakat düşük ihtimali kesenin gelişimine göre karar verilecek . Bugünde kontrolüm vardı kese büyümüş boş gebelik olup olmadığı henüz belli değil. Beklemekten başka çare yok gibi. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Bende 25 temmuzum. 5+5 im bugün 😍🤗

Sat 24 temmuz kese bugün göründü doktor 20 eylül e tarih verdi sıkıntı olur mu herkes 10 gün sonra çağrılmış

Kizlar bugun catlatma ignesinin 15.gunu hcg degerim 360 cikti iki gun once 214tu sizce yukselmesi normal mi?

Gecen hafta carsamba 136 çıktı değerim bugun artisi3gormek icin tekrar kan verdim 2580 🤗🤗🤗haftaya bugun doktora gitmeyi düşünüyorum ama kendimi de zor tutuyorum 💃💃 sat 1 ağustos

Ailedekiler randevu tarihini bekle diyor bende biraz merak ediyorum randevu tarihinde 6+1 haftalık olacağız napsam bilmiyorum
Canım döllenme günü çok önemli bence acele etme sonra göremeyince daha stresli oluyor insan.. beklemek de fayda var büyüsün birazcık öyle git

Vajinal baktı ama yine görünmedi bu değerde görünmesi gerekmez miydi
Normalde 3000 bin de vajinal gözükür diyorlar ama :KK43: merakla bekliyordum görmeni ümit ederek :KK43: doktorun ne dedi 1 hafta sonra mı baktırsan acaba bazen geç gözükebiliyormuş çünkü :KK43:

X