2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar selam ❤️
Son günlerde kendimi çok çirkin hissediyordum 🥺
En büyük etken +7 kg, yüzümdeki lekeler ve üstleri tamamen açılan saçlarım..
Aynaya bakmak istemiyorum, doğum lekesi doldu yüzüm ve geçmiyor.
Azalacagina her gün daha da artıyor mu ne😔
2. çocuk yaşlandırdı beni, bir anda çöktüm sanki 🤷
Yaşım 34 hissedilen 65 şuan 🥴
Ne kendime bakmak, ne giyinip süslenmek hic birisi içimden gelmiyor..
Şu doğum lekeleri için doğal bir çözüm önerisi olan var mı? Sütünü sür diyenler var ama kızıma zor yetiyor..
Bari şu leke sorunumu çözelim nolur 😔
Teşekkürler şimdiden 🙏

Kızlar selam ❤
Son günlerde kendimi çok çirkin hissediyordum 🥺
En büyük etken +7 kg, yüzümdeki lekeler ve üstleri tamamen açılan saçlarım..
Aynaya bakmak istemiyorum, doğum lekesi doldu yüzüm ve geçmiyor.
Azalacagina her gün daha da artıyor mu ne😔
2. çocuk yaşlandırdı beni, bir anda çöktüm sanki 🤷
Yaşım 34 hissedilen 65 şuan 🥴
Ne kendime bakmak, ne giyinip süslenmek hic birisi içimden gelmiyor..
Şu doğum lekeleri için doğal bir çözüm önerisi olan var mı? Sütünü sür diyenler var ama kızıma zor yetiyor..
Bari şu leke sorunumu çözelim nolur 😔
Teşekkürler şimdiden 🙏
Bende leke yok ama diğer anlattıkların resmen beni özetlemiş 2.çocuk yaşlarımız saç dökülmesi ve saçlarımda beyazlar dahada çoğaldı bir an önce toparlanmam lazım yılbaşında işe başlamam gerekecek. Şimdiden düşünceler sardı

Bende leke yok ama diğer anlattıkların resmen beni özetlemiş 2.çocuk yaşlarımız saç dökülmesi ve saçlarımda beyazlar dahada çoğaldı bir an önce toparlanmam lazım yılbaşında işe başlamam gerekecek. Şimdiden düşünceler sardı

Ben de Aralık sonu başlayacağım işe 🥺
beni en iyi sen anlarsın, tüm bunların yanında bir de yüzünün yarısını lekelerin kapladigini düşün 😥
Azalır diye beklerken her gün bir benek daha ekleniyor resmen..Bari sevimli olsalar 🙄

Ben de Aralık sonu başlayacağım işe 🥺
beni en iyi sen anlarsın, tüm bunların yanında bir de yüzünün yarısını lekelerin kapladigini düşün 😥
Azalır diye beklerken her gün bir benek daha ekleniyor resmen..Bari sevimli olsalar 🙄
Benimde 28 aralık işe başlamam daha zoru kış mevsimi ve sağlık sektöründeyim

Benimde 28 aralık işe başlamam daha zoru kış mevsimi ve sağlık sektöründeyim

Sağlık sektörü mü 🥺
Allah yardımcın olsun senin ve sağlık sektöründeki herkesin 🙏
Ben özel bi bankada çalışıyorum, 2 ayda bir 15 gün ofiste çalışılıyor şuan için, diger kalan günler evden çalışma..

Sağlık sektörü mü 🥺
Ben özel bi bankada çalışıyorum, 2 ayda bir 15 gün ofiste çalışılıyor şuan için, diger kalan günler evden çalışma..
Teşekkürler zorlu bir süreç olacak benim için ama hakkımızda hayırlısı

Sağlık sektörü mü 🥺
İki çocukla evden çalışma zorlar seni 😌 ofisi tercih edebilirsin 😊

Ben kamuda çalışıyorum. Yarım gün çalışmaya başlamıştım, idari izin geldi bana pandemiden dolayı. Şimdilik bu kış evdeyim gibi görülüyor.

Ben kamuda çalışıyorum. Yarım gün çalışmaya başlamıştım, idari izin geldi bana pandemiden dolayı. Şimdilik bu kış evdeyim gibi görülüyor.

ne güzel 🤗
bizdeki dönüşümlü çalışma isteğe bağlı değil maalesef, eşim de aynı bankada o da dönüşümlü çalışıyor 2miz bir şekilde idare edicez mecbur evde 2 çocukla 🥴
Bizi nasıl bir kış bekliyo bilmiyorum ama
tek istediğim sağlık sihhatimiz yerinde olsun,sevdiklerimize birsey olmasın 🙏

Ya bayanlar kilo durumumuz ne alemde. Yedim de aldım yedim de aldım oysa hamilelikte hiç almamistim. Dlabimdaki hicbise olmuyor artı aynaya bakmak bi kabus sarkan göbek çok genisledim eşimin tisortlerini giyiyorum 😐😑z var mı verebilmek için fikir . Emziriyorum ve midem büyüdü iyice

Idari izin nasil oldu? Ben de kamudayım ama yıllık iznimi kullaniyorum simdi

Ya bayanlar kilo durumumuz ne alemde. Yedim de aldım yedim de aldım oysa hamilelikte hiç almamistim. Dlabimdaki hicbise olmuyor artı aynaya bakmak bi kabus sarkan göbek çok genisledim eşimin tisortlerini giyiyorum 😐😑z var mı verebilmek için fikir . Emziriyorum ve midem büyüdü iyice

herkes "sütün olayı su icmek yeaaağğ..." diyince bi kere yeltendim ben.
dikkat ettim ve bol su içtim.
sonuc;
bende tutmadı maalesef..
ben tıka basa yemezsem süt resmen küsüyo 🙄

Idari izin nasil oldu? Ben de kamudayım ama yıllık iznimi kullaniyorum simdi
Önce İçişleri Bakanlığı genelge yayınladı, sonra bulunduğum ilin valiliği uygulamayla ilgili yazı yazınca netleşti. Dönüşümlü çalışma başladı mı sizin ilinizde? Aynı anda hamile ve süt izni kullananlara idari izin geldi çünkü..

4 kilo fazlam var, boyum kısa olunca beden olarak bi-iki beden farketti. Hamilelikte kilo almamıştım ama doğumdan sonra pek veremedim. Şimdilik kendimden beklentim daha fazla almamak, mümkünse iki kilo vermek, sıkılıaşmak. Ekmek ve tatlıyı az yemeye çalışıyorum, YouTube’da evde yürüyüş videosu var onunla yürüyüş yapıyorum. Sıcaklar azalınca bu hafta akşamüstü yürüyüş yapmayı düşünüyorum ama mümkün olacak mı bilmiyorum. Evde yürüyüş linkini aşağıya ekliyorum. Ben çok sevdim.

Kamuda calisanlarin idari izni basladi mi kızlar?Bana ilk önce idari izinlisin dediler şu an net değil diyorlar. 2 kez 10 günlük rapor aldım. Durum belli olana kadar tekrar rapor alacağım galiba

Kızlarrr bebislerinizi yavas yavaş oturmaya hazırlıyor musunuz?
Ben henüz başlamadım, 4.ayı doldurmadik henüz..Oturmayla alakalı 4 adımlık bir link bırakıyorum..

bebişin kaslarını geliştirmeye destek oluyoruz bu dönemde 💪
benim ufaklik yüzüstü yatirdigimda kafasını tutup ayaklariyla tepiniyor, nerdeyse geri emekliyor.ama gel gelelim yüzüstüyken kollarını tutup kaldirdigimda asla kalkmiyor başını bırakıyor.
ben bunu sağladığında ufak ufak oturtmaya baslicam.buyuk kızımda emzirme yastigina sıkıştırıyordum onu,5 aya dogru oturma egzersizlerine başlamıştım.

Kucağımda oturuyor şimdilik denemedim kendi başına bırakmayı. Belki bu ayın sonuna doğru denerim. Bilgi için teşekkürler 😊

X