Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Folic asit e baslamadiniz mi bu dönemde çok önemliaynen bende oyle düşündüm o zaman a 7 olmus olurum bende kese kalp atımı vs hepsini duyar geliruz insallah..ama su donemde hi bi ilac vs kulanmiyirum .sen bisey kullaniyir musun?
hayir kullanmıyorum hicbiseyFolic asit e baslamadiniz mi bu dönemde çok önemli
Cumartesi den bugüne düşüyor olsa yarı yarıya düşmesi gerekiyor. Değerin düşmesi iyi birşey değil tabi ama dr.a gitmeden hemen uzulme. Ben 4 kez düşük yaptım hepsinde 2 katına yükseldiği gibi yarı yarıya dusuyorduKızlar ben çok kötüyüm çok üzgünüm,
Cumartesi 613 olan değerim bugn 500 çıktı. Çok kötüyüm. neden böyle oldu. tutunamadı mı? dayanamıyorum iş yerindeyim ağlayamıyorum içime atıyorum napacapımı şaşırdım ben
Ben folik asit kullanıyorum... D vitamini kullanıyorum bir de balık yagı ama bu d vşt ve balık yagı ı düzenli değiş ara ara kullanıyorum ama folik asiti düzenli kullanıyormaynen bende oyle düşündüm o zaman a 7 olmus olurum bende kese kalp atımı vs hepsini duyar geliruz insallah..ama su donemde hi bi ilac vs kulanmiyirum .sen bisey kullaniyir musun?
o zaman da dış gebelikten şüpheleniyorum işte. Daha önce de olmuştu. Yine mi dış gebelik? Çok üzgünüm çok kötüyümCumartesi den bugüne düşüyor olsa yarı yarıya düşmesi gerekiyor. Değerin düşmesi iyi birşey değil tabi ama dr.a gitmeden hemen uzulme. Ben 4 kez düşük yaptım hepsinde 2 katına yükseldiği gibi yarı yarıya dusuyordu
d vitamini olarak hangusini kullanıyorsun bende aldirayim.sana doktor mu verdiBen folik asit kullanıyorum... D vitamini kullanıyorum bir de balık yagı ama bu d vşt ve balık yagı ı düzenli değiş ara ara kullanıyorum ama folik asiti düzenli kullanıyorm
Ben kendim aldım canım solgar markasının aldım hepsini.. Piyasadaki en temizi diye düşündüm... Araştrodm bir de wellcare var kızıma onu kullanıyorm o daha en temizid vitamini olarak hangusini kullanıyorsun bende aldirayim.sana doktor mu verdi
tmm cnm teşekkürler..fiyatlar nasil?Ben kendim aldım canım solgar markasının aldım hepsini.. Piyasadaki en temizi diye düşündüm... Araştrodm bir de wellcare var kızıma onu kullanıyorm o daha en temizi
İnşallah degildir Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. En son yaptirdiginiz tarihten 2 gün sonra tekrarlayın bence beta hcgyio zaman da dış gebelikten şüpheleniyorum işte. Daha önce de olmuştu. Yine mi dış gebelik? Çok üzgünüm çok kötüyüm
Fiyat biraz pahalıydı canım ama wellcare daha iyi ama az biraz o...tmm cnm teşekkürler..fiyatlar nasil?
İnşallah cümlemizin..Dokotruma cumartesi değeri attım salı günü kontrole gel dedi. Baktı karından bi inceledi ve beta ver tekrar dedi. Ama maalesef istediğim sonuç çıkmadı. Şimdi beklicm biraz daha.İnşallah degildir Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. En son yaptirdiginiz tarihten 2 gün sonra tekrarlayın bence beta hcgyi
aynıydık bnde öyleym..uyku tutmuyor nedense..adet olacakmışım hissi var ve ates basiyor....
gözün aydın canm :) cok sevindimÇıktı canım tamda yazacaktım topik e yorumunu gördüm
2060.91 çıktı
hoşgeldin hayrılı olsun..Selam kızlar sat 28 Ocak.Bat 28 Şubat. 3 Mart ta ki beta hcg değerim 603 çıktı.13 martta kadın doğumluya gideceğim kalp atışı 6+3 te duyulur diye düşünüyorum.sorum şu bulantınız var mı başladı mı?ben de sadece yorgunluk var.bulantım yok.
hayır.2 tane kalp durması sonucu kürtajım oldu onlar da hiç midem bulanmamıştı ne kalp atımını duymadan önce ne duyduktan sonra. O nedenle acaba midem bulanmıyor bu da mı sağlıksız gebelik diye düşünmeden edemiyorum
her topikte oluyor canm bizde de olucak inaşllah... ama daha çok yeniyiz canm... çoğu kişinin belli bile değil kaf haftalık olduğu fln... biraz zaman geçsin herkez emin olsun bizde yaparız inşallah...,kizlar bizim eski tipiklerde herkesin ismi sat hangi sehir kiz veya erkek hersry vardi sayfanin basinda ..bunda nasil olacak cok kisi var masallah ama karışıyor hersey gibi ..oyle takip daha guzel oluyordu
üzülme canm aynı yerdemi tahlil yaptırdın? bncede bi dra git bi durum varsa belki bi önlem fln alır hem kafan rahat olur.. ağlamak istiyorsan da ağla bence içinde tutma daha kötü olursun...Kızlar ben çok kötüyüm çok üzgünüm,
Cumartesi 613 olan değerim bugn 500 çıktı. Çok kötüyüm. neden böyle oldu. tutunamadı mı? dayanamıyorum iş yerindeyim ağlayamıyorum içime atıyorum napacapımı şaşırdım ben
Konu yani topik kazen in oldugu için onun yapması gerekir... Ya da topik i birisine devretsin o kişi yazan basa tuttursun sat ları vs ne güzel olur sonra cinsiyet ler yazılır fikantünaydın kızlaarrr.... kaç sayfa geriden geldim bilmiyorum okudum hepsini :) hepsini okumak için pcden giriyorum....
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz baya yeni arkadaş var tek tek alıtılamadım ama hoşgeldiniz :)
dün akşam bacaklarım sızladı ve yağmur... gece de bi üşüdüm titrdim resmen uyuyamadım üzerimi değiştirdim..
bugunde adet olucak gibi bi his var bnde hafıf kabızlık ağrısı gibide belimde ağrı hayır olsun inşallah 2gün kaldı dr adet olmam inşallah....
aynıydık bnde öyleym..
gözün aydın canm :) cok sevindim
hoşgeldin hayrılı olsun..
bulantı olmak zorunda değil canm stres yapma sadce ...
hayır.
bulantının olması sağlıksız anlamına gelmiyor...hiç bulantısız doğum yaptım çok şükür şimdi de bulantım yok..
sadece kokulara ztn hassasiyetim vardı şimi x2 katına çıktı.. yumurta et gibi kokular midemi bulandırıyor bazen...
hamilelik belirtileri tamamen bebeğe ve anneye bağlı...sağlıklı olup olmaması için bir belirti değil...
her topikte oluyor canm bizde de olucak inaşllah... ama daha çok yeniyiz canm... çoğu kişinin belli bile değil kaf haftalık olduğu fln... biraz zaman geçsin herkez emin olsun bizde yaparız inşallah...,
üzülme canm aynı yerdemi tahlil yaptırdın? bncede bi dra git bi durum varsa belki bi önlem fln alır hem kafan rahat olur.. ağlamak istiyorsan da ağla bence içinde tutma daha kötü olursun...
Sen bugun sonuc bekliyordun değil mi canım sabah konusmustuk...Kızlar ben çok kötüyüm çok üzgünüm,
Evet canım aynı yerde yaptırdım ama şimdi arkadaşım cihazlar bozuk yazdı. acaba ondan dolayı mı?anlamadım. ben eski dosya numaramdan girip baktım o değeri bildiğimi bilmiyor. Üzülmeyeyim diye öyle dedi desem nereye kadar saklayacak elbet öğrenicem. Ondan yeniden haber bekliyorum inşallah cihaz bozuktur da 1500dür otünaydın kızlaarrr.... kaç sayfa geriden geldim bilmiyorum okudum hepsini :) hepsini okumak için pcden giriyorum....
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz baya yeni arkadaş var tek tek alıtılamadım ama hoşgeldiniz :)
dün akşam bacaklarım sızladı ve yağmur... gece de bi üşüdüm titrdim resmen uyuyamadım üzerimi değiştirdim..
bugunde adet olucak gibi bi his var bnde hafıf kabızlık ağrısı gibide belimde ağrı hayır olsun inşallah 2gün kaldı dr adet olmam inşallah....
aynıydık bnde öyleym..
gözün aydın canm :) cok sevindim
hoşgeldin hayrılı olsun..
bulantı olmak zorunda değil canm stres yapma sadce ...
hayır.
bulantının olması sağlıksız anlamına gelmiyor...hiç bulantısız doğum yaptım çok şükür şimdi de bulantım yok..
sadece kokulara ztn hassasiyetim vardı şimi x2 katına çıktı.. yumurta et gibi kokular midemi bulandırıyor bazen...
hamilelik belirtileri tamamen bebeğe ve anneye bağlı...sağlıklı olup olmaması için bir belirti değil...
her topikte oluyor canm bizde de olucak inaşllah... ama daha çok yeniyiz canm... çoğu kişinin belli bile değil kaf haftalık olduğu fln... biraz zaman geçsin herkez emin olsun bizde yaparız inşallah...,
üzülme canm aynı yerdemi tahlil yaptırdın? bncede bi dra git bi durum varsa belki bi önlem fln alır hem kafan rahat olur.. ağlamak istiyorsan da ağla bence içinde tutma daha kötü olursun...
Hoş geldin canım hayırlı olsunMerhaba 4+4 deyim pazar günü betahcg 314.6 idi. Bende Kasım annelerine üyeyim artık Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Evet canım aynen sabah konuşmuştuk. Aynı lab da ama arkadaşım orda çalışıyor ben değeri öğrendiğimi söylemdim ona sordum çıktı mı diye cihaz bozulmuş dedi. İnşallah cihaz bozulmuştur ne diyim.Sen bug
Sen bugun sonuc bekliyordun değil mi canım sabah konusmustuk...
İnşallah hayırlısı olsun ikisi de aynı lab da mı oldu??
Lab lar arası fark oluyor...
Bozulmuştur belki de...Evet canım aynen sabah konuşmuştuk. Aynı lab da ama arkadaşım orda çalışıyor ben değeri öğrendiğimi söylemdim ona sordum çıktı mı diye cihaz bozulmuş dedi. İnşallah cihaz bozulmuştur ne diyim.