Ay benim aşkımda çok tatlı bu aralar teyzeleri yürüteçle dünyayı fethedecek görseniz fırıl fırıl her yerde hareketi bir görseniz dokunmadığı yer kalmıyor maşallah oğluma bizim gecelerimiz hep standart 2 3 4 saatte bir hep kalkar bi iki fırt meme emmeden duramıyor bi yokluyor annesi yanında mi diye özlüyor galiba bende çok özlüyorum gece de 3 bazen 4 kez felan kalkıyor ben kendim de uykuyu sevmediğimden kuş gibi yarı uyur yatarım öyle dalgın uykum yok hiç bana zor gelmiyor sık uyanması yeter ki sancı ağrı ağlamak sağlık sıkıntısı olmasın diyorum onlarda yok şükür tıpkı benim gibi uykuyu almış olarak uyanmak istiyor karanlıkta çakmak çakmak açılıyor gözler sevip konuşup uykusunu hepten açmamak için zor tutuyorum kendimi yorganımın altına alıp emzirip koyuyorum uyuyor bugünlere çok şükür bizim artık düzen bayadır oturdu
Ek gıdaya da gelince halen emziriyorum ama mesela bugün çocuklara pankek yapmıştım hem sarısı hem beyazıyla yumurtanın ondan verdim eline birazını yedi birazını ezdi bi daha verdim ondan da biraz yedi biraz ıslattı attı ama yemiş oldu yarısını maşallah tepki de yok yumurtanın beyazını da geçmiş olduk böylece inşallah
Bi iki gün oldu dondurma yedi çok şaşırdı hem sevdi hemde soğuk olduğu için ağlar gibi yaptı çünkü ağzına yüzüne basmak istiyor dondurmayı üşütüyor o da ağlar gibi yapıyor yani süte süt ürünlerine yumurtaya herturlu daldık valla maşallah çok da iyi kilo da alıyoruz tam ideal şekilde 9 kilo 72 cm maşallah canım oğluşuma
Iste böyle bizden haberler