2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
yumurta beyazı artık 7.aydan sonra başlanabiliyor. güncellediler onu çoğu kaynak. gözlemlenerek verilebilir.

Kizlar benim bebegin alt dişlerinin cikacagi yerde yani damaginda ama beyazlik var diş cikarken oylemi oluyor alt dudagini kivirinca dudagiyla damak arasinda bi tuhaf.anlatabildimmi durumumuzu.dis cikaranlar sizinde boylemiydi.
dişin olduğu yer diilse onlar sivilce gibi lezyon olabiliyor. sonradan kayboluyor. bizim de üst damakla dudak arasında vardı beyaz sivilce gibi. doktor zamanla kaybolur dedi.

Maşallah canım alerji maması kilo yapmaz pek diyorlar sen sık emiyor diyorsun ya ondandır yavaş yavaş çevresinde olup biten herşeyin farkına varıyorlar bizimde babamız ham ham felan diye yakalar gibi yapıyor bana öyle bir sarılıyor ki saçlarımı yoluyor kaçıcam diye babadan.
Benim bebeğim anne diyor hemde çok çok net bi şekilde aglarkende hep annnneee diye ağlıyor yeşil soğan verme canım yinede acısı yakar ağzını alerjiniz ne durumda popo çatlağı nasil

Ya bebegimin pipisinde kizariklik var ucunda degil dibinde ortasinda cevresinde yumurtalarinin ustundede 1-2nokta seklinde kizariklik var.dr.a foto gonderdim pişik olmus dedi krem onerdi dermotid gibi birseydi ismi.yarin nobetci eczane bulabilirsek alcaz.popoda hicbirsey yok böyle pişik olurmu.yedigi birseymi dokundu acaba.corbasina ceri domatesin yarisini koymustum minicik pisti ama birde ben kendim çilek yemistim emiyorya bunlardan olabilirmiki.ıslak mendilimiz bitince farkli marka aldim yoktu markette.yani bunlar yapmis olabilirmi

Kızlar size bildirim geliyor mu burdan? Actigimda mesaj varsa yukarda hangi grupta iae5yazardi. Bildirim yok 2 gündür de size de sorayim dedim.

Ayu benim basima geldi cnm ama kisa surdu Allahtan hem emmeyi komple kesti o donem hem.biberon reddetti ve bende rotaya bagliyorum kesinlikle 1hafta 10gune normale donduk sonra
Herkese iyi bayramlar ... biz bugün tam 6 aylık olduk kahvaltı için lor peynirini nerden alıyorsunuz ?
Cnm ben tutmayan yogurttan kendim yapiyorim yoksa sutten de yaptim kendim.

Kizlar benim bebegin alt dişlerinin cikacagi yerde yani damaginda ama beyazlik var diş cikarken oylemi oluyor alt dudagini kivirinca dudagiyla damak arasinda bi tuhaf.anlatabildimmi durumumuzu.dis cikaranlar sizinde boylemiydi.
Damak iclerini mi diyorsun cnm bizimkindede vardi dr bunlar dis degil baska bisey dedi ama adini hatirlamiyorum suanda onemli bisey degil demisti endiselenmeyin diye soyluyorum dedi cunku tum damak boyunca vardi

Banada ablam dedi isiramadiklarindan yakmıyor diye . Alerjimiz iyi şuan kırmızı ürünlerden uzağız . Yoğurt tadımı korkudan yaptiramadim daha altı bitsin onuda denicegim .çatlak ne iyi oluyor ne kötü . Morardi biraz çevresi sürekli kremliyorum . Kaka yapmadığı günler iyi gibi . Bakmayada korkuyorum canı yanacak diye . Ah bu bebisler bizimkide tam tersi babba Ci babba diyor ağlıyor .dis çıkaramadı bir türlü onun sıkıntısı da var sürekli kucak istiyor damaklarini birbirine sürtüyor tık tık ses çıkıyor . Sıkıyor iyice azını

Kuzum benim bizimde patlamadı daha diş uğraşıyor da dur bakalım ne zaman çıkarır
Yoğurt tadimini biraz ertelesen canım ishal olursa poposuna zararlı olur bol bol krem sürmeye devam et

Hepsi de olabilir ama korkulacak birşey değil zamanla alışacak güçlenecek bünyeleri ve bu kadar hassas olmayacak cildi

Kuzum benim bizimde patlamadı daha diş uğraşıyor da dur bakalım ne zaman çıkarır
Yoğurt tadimini biraz ertelesen canım ishal olursa poposuna zararlı olur bol bol krem sürmeye devam et
Ya ben bilmiyordum canım iyiki söyledin
Zaten çorba püre işi tam bitmedi onları bitiririm .bu arada irmik yulaf unu sütsüz Tahran'a aldınız mı .

Zaten çorba püre işi tam bitmedi onları bitiririm .bu arada irmik yulaf unu sütsüz Tahran'a aldınız mı .
Yok canım bende daha hiç düzen oturmadım bayramdan sonra artık belli bi düzende öğün şeklinde vermeye başlayacağım 6 buçuk aylık olduk

Ben aldim hepsindende yedirdim bebegime.yulafi un olarak almadim yulaf seklinde aldim 1 tatli kas haslayip kahvaltisina koyuyorum.irmigide meyveli yapip vermistim.cok vermiyorum emsin diye bunlarin faydasi varmi alissin diye veriyoruz dimi.tarhanayi cok sevdi yine.bende sebze olarak tarifler tukendi.ne veriyorsunuz nasil veriyorsunuz?.döndürup döndürüp ayni seyleri veriyorum.sabah ceyrek yumurta sarisi 1 cay kaş. Labne.kucuk bir dilim balkagiyla 1 cay kaş yulafi hasladim 1 tanede aksamdan islattigim kuru kayisi.1 küp peynir alti suyu.hepsini catalla ezdim anne sutuyle kivam verdim.yarisini yedi.öğlen ne yapsam diye düsunuyorum.dün sebze puresi yaptim havuc kabak patates kucucuk kereviz döndurup döndürüp bunlari veriyorum.sizler ne veriyorsunuz?ıspanak falan icin erken sanirim yada 1-2 yaprak katabilirmiyiz tarhanasina falan

Cnm domates verme hemen ,benim kızın boynunda çıktı lekeler Dr un ,çilek,domates,tarzı şeyleri bana yedirmedi.bana geçmezse diyet vereceğim dedi.yazik daha ya minnacık yorma midesini demişti.haftaya tekrar gidicez bakalim.mantar da olabilir dedi.2 gündür beyaz ekmeği kestim çilek yemiyorum.domatesi 1 haftadır.nerdeyse azaldı..Ben kizima vermedim ama benim yediklerimden oldu

Ya ben biraz buyuduler artik diye kendim biraz rahat davrandim kuru fasulye falan yiyordum uzun sure yiyemedik malum.yemiyim ozamanya

Canım benim verebikdiklerim o kadar sınırlı ki süt ürünü yumurta felan daha vermedim veremicemde sebze püre si hergun istisnasız elma avakado bu arada avakado pisigini hemen geçirdi verdiğim günler . Daha açamadım ama arada yediklerimizden de tattiriyorum .çiğneme refleksi hiç yok altıncı ayı bitecek bir kaç güne

Ha bide alerjik bebeği olanlar küncü ye dikkat etsin . İçinde az bişe bile olsa yemeyin hemen geçiyor kizarikliklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…