2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
algıları açılıyor en ufak şey dikkatlerini dağıtıyor. emzirirken etrafta ses olmamasını sağla
Onu farkettim diğer odaya geçiyorum kimsenin olmadığı ama nafile
Kalkiyor hemen karın üstü pozisyona geçiyor hatta öyle emdireyim dedim ama nafile.
Emmeyi bırakacak gibi.

Onu farkettim diğer odaya geçiyorum kimsenin olmadığı ama nafile
Kalkiyor hemen karın üstü pozisyona geçiyor hatta öyle emdireyim dedim ama nafile.
Emmeyi bırakacak gibi.
Eline birsey ver oyalanacak o onu incelerken tık memeyi ağzına.ben öyle yapiyorum.bosta kalan eline muslin.yumusak kucuk bir oyuncak ne biliyim bazen mendil o an yakinimda ne varsa veriyorum o onu incelerken emzirdigim kardir diyip emziriyorum.onu agzina goturmeye calisiyor o ara memeyi veriyorum.kırk takla atiyorum emzircem diye kafayı kaldirip duruyor saga sola bakmak istiyor benimkide.ben boyle yapiyorum dikkatini elindekine veriyor. O arada emziriyorum

Devamını atayım mı geçtinmi
Brokoli tepkime yaptı ya aşırı gaz kusma😣
Kuzu etindede kıyma çektirdik çift çekim ama yiyemiyoe nasıl vermeli kuzu etini?

Ben suda haşlıyorum ya
Yok canim daha ilk hafta bitti çok yavaş gidebildim. Kıymayı benim arkadaşlarım sebzelerle birlikte buharda veya bazıları az suda haşlayıp çorba gibi verdiler hep, tek kiyma vermediler. Çorbayı yiyorlar genelde. Bebek kiması diye bir şey var . Onun özelliği yağsız olması mi.. ben burada bulamam diye düşünüyorum..

Yok canim daha ilk hafta bitti çok yavaş gidebildim. Kıymayı benim arkadaşlarım sebzelerle birlikte buharda veya bazıları az suda haşlayıp çorba gibi verdiler hep, tek kiyma vermediler. Çorbayı yiyorlar genelde. Bebek kiması diye bir şey var . Onun özelliği yağsız olması mi.. ben burada bulamam diye düşünüyorum..
Kiyma vermeye nezaman baslayabiliriz bizde 6.5 ayligiz suan erkenmi.7.ay bitincemi baslicaz

Kuzu kıyma yagsiz cift cekim kasaptan taze cektirceksin.önceden cekilmisleri almicakmıssin ben netten arastirdim bayaaa.basladigimda bende corbalarina koycam.sade bende yemem.7.ay bitiminde başlicam sanirim

birşey diyeyim mi alerjik bebeğin yoksa direk karışımla git. ben tek vermedim sebze falan. dün akşam keşkek yedi bizimle😁karıştır sebzeleri yap boza kıvamında çorba.kim olsa tek başına kabak haşlaması ya da havuç haşlaması yemez🤣
Aynen canım bende öyle düşündüm çünkü tatsız tutsuz hiç güzel değil öyle. Balkabağı havuç patates karıştırıp aynı şekilde çorba yapmıştım onu da yemedi ama sadece 1 kez denedim daha tekrar yapacağım bakalım umarım yer. Ne zamana kadar tuz kullanılmıyor bebişlerin yemeğinde

Geçen gün yürüme arkadaşı soran arkadaşlar vardı. E bebek sitesinde gördüm hem aktivite masası oluyor hem de yürüme arkadaşı, isterseniz bi bakın
Screenshot_20210514-132226_ebebek.jpg

Aynen canım bende öyle düşündüm çünkü tatsız tutsuz hiç güzel değil öyle. Balkabağı havuç patates karıştırıp aynı şekilde çorba yapmıştım onu da yemedi ama sadece 1 kez denedim daha tekrar yapacağım bakalım umarım yer. Ne zamana kadar tuz kullanılmıyor bebişlerin yemeğinde
Bir yaşa kadar böbrekleri tam gelişmediği için önermiyorlar canım benim bebeğim de pek yemiyor sadece püre yaparsam yedi. Hiç püre yapmayı denedinmi.. bir de sulandirirsam

çorbaya sarımsak ya da soğan koyabilirsin. et suyu atabilirsin. tatlandırma amaçlı.soğanı yağ ile yakmadan hemen bir çevir sonra az su koy haşlanır gibi olsun. sonra diğer sebzeleri at. tuza gelince benim doktorum kızımda vücudun sodyuma da ihtiyacı var demişti. çok minik kullanabilirsin tuzu demişti bende öyle yapıyorum.parmak ucuyla atıyordum çorbalara kızda oğluma da hazırlarken kullanırım.

arkadaşlar yardımm delirmek üzereyim 22 nisanda rotanın ikincisini yaptırdık o günden sonra bebeğim yemek yememeye başladı bugün 6. Ayı bitirdik çok güzel yiyen çocuk ne mama yiyor ne ek gıda. Benim sütüm az diye erken başlattı doktor ek gıdaya günde 4 kere formül mama 2 kere ek gıda yiyordu şimdi saatlerce aç kalıyor yedirmeye çalışınca ağzını kapatıyor ağlıyor. biberonu almıyor uykuda zorla azıcık mama içiyor. Zayıfladı sanki. Napıcağımı şaşırdım böyle olan varmı 🤕🤕

çorbaya sarımsak ya da soğan koyabilirsin. et suyu atabilirsin. tatlandırma amaçlı.soğanı yağ ile yakmadan hemen bir çevir sonra az su koy haşlanır gibi olsun. sonra diğer sebzeleri at. tuza gelince benim doktorum kızımda vücudun sodyuma da ihtiyacı var demişti. çok minik kullanabilirsin tuzu demişti bende öyle yapıyorum.parmak ucuyla atıyordum çorbalara kızda oğluma da hazırlarken kullanırım.
Aynen bende minicik atmıştım tuz kabak patates denerken o kadarcık tuz ve zeytinyağı çok tat vermişti beğenmişti

Herkese iyi bayramlar ... biz bugün tam 6 aylık olduk 🙏 kahvaltı için lor peynirini nerden alıyorsunuz ?
kendin yapabilirsin. yoğurttan ya da ayrandan. nette tarifler var. sütten yapma ama formu değişmiyor sütün. carrefourda falan organik labne var ondan kullanabilirsin. beyaz peyniri suda bekletip tuzunu çıkarıp onu kullanabilirsin.

ben liste falan bakmıyorum. kızımda bakmıştım ilk ay sonra baktım herşey yolunda. sadece alerjik besinler hariç herşeyi veriyorum diyebilirim. kıyma verdim ben köfte yedirdim geçen.
Valla bende bebeğim alerjik zannettim hep şimdiye kadar ama galiba alerjimiz yok sabah kıymalı yumurta yedirdim cunku çıldırdı yemek istedi ilk risk aldım minicik verdim bayıldı sonra biraz daha 3 4 kez minik minik verdim çok şükür bir sıkıntı yok yoğurt veriyorum gayet iyi 🙃

X