2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sagol canim
siz kac aylıksiniz canım.biz 5 ay 2 günlügüz erken degil mi ek gıda icin daha doktoada gidemedim ben..alerji doktorunada gidemiyorum bulundugum sehirde yok senin listen bana cok yardimci olur atarsan bana sevinirim
Canım bu liste bağırsak tepkili bebekler icin güvenilir bir liste ama cildini takip et cilt tepkisi verirse kes o besini

5 ay tamamlanınca basladim canim ben şimdi 6 ay 5 gunluk. Tadımlari esnek tuttum ben 3 gun kuralına başlarda uymaya çalıştım ama çok zordu , benim bebis alerjik değil cok sukur o yüzden yasaklı şeyler dışında her şeyi veriyorum sanki.
Sünnet işini ne yaptınız musa bey hala tekden de mi acaba canım bizim hafif bi dil bağımızda var o da kesilecek vakit geldi 6 aya 5 gün var stres oluyorum

6. Ay kontrolüne ve aşısına giden anneler
Boy kilo ölçümlerinizi ve 6. Ay aşısı tecrübelerinizi yazarmisiniz

Geçen ay aynı bizimde öyleydi yastığı ıslanıyordu gece her kalktığında yastığı ceviriyorsun olmadı değiştiriyorsun yada yastığının üstüne temiz kılıf koyup öyle yatırıyordum öyle terliyordu ki sende benden nerdeyse 1 ay küçüksün bizim geçen ayki durum yani canını sıkma korkma rer bezleri çalışmaya başladı bu kötü birşey değil ben sabah aletine kadar değiştirirsin bazı gunler
Aynen öyle yapıyorum geceleri aşırı terliyor

Canım bu liste bağırsak tepkili bebekler icin güvenilir bir liste ama cildini takip et cilt tepkisi verirse kes o besini
[/QUO
@kittenlyy nin verdigi liste demi canim seninkide mi ayni..biz 5 ay 3 günlügüz ek gida icin erken degil mi sence birde kakasi biraz toparlansa baslicam

Aynı liste evet canım bu liste kakayı toparlamak için zaten proktokolit bebekler de bağırsaklar ek gıda ile toparlaniyor ben ek gıda bi kaç gün tadımlık deneme verdim ama devam etmedim 6. Ay aşısında bi tartılsın az az mi vereyim yoksa öğün şeklinde doyumluk mu vereyim karar vereceğim

Çünkü atak başladı biz de öyleyiz bu atak dönemi de yine 1 aya yakın ilk haftası gitti seninle aynı gidiyoruz gibi kaçıydı kasim ayının bizim 2 si
Bizimki de 3 ü . Ay öyle mi 🥴🥴 hep birileri onun yanında olsun istiyor hatta yatmak değil oturmak ya da ayağa kalkilsin istiyor hanımefendi 😄🥴

Bugün minnosa bisküvi denedim, tadı da güzel kızlar. Denemek isterseniz
Benimki şöyle oldu :KK66:

Eklentiler

• 20210428_155903.jpg
    20210428_155903.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 10
Kızlar dün tadımlara başlayayım dedim havuç haşlayıp çatalla ezip verdim dilinin üstüne gelince ağladı yemek istemedi sonra biraz ağız hareketi yaptı çok çok az yedi 1 çay kaşığı bile değil öğürdü kustu 🙁 siz nasıl veriyorsunuz çatalla ezerek mi yanlış yaptım acaba

Kızlar dün tadımlara başlayayım dedim havuç haşlayıp çatalla ezip verdim dilinin üstüne gelince ağladı yemek istemedi sonra biraz ağız hareketi yaptı çok çok az yedi 1 çay kaşığı bile değil öğürdü kustu 🙁 siz nasıl veriyorsunuz çatalla ezerek mi yanlış yaptım acaba
Ben havuç patates birazda kaysi yumuşayınca blendirdan Geçirdim zeytinyagida ekledim yedi ama öyle doyacak şekilde değil bir kaç mama kaşığı yiyemediginide tükürüyor zaten .

Burada kızlar başka şehirde iyi bir Dr bulduk bugün gittim . Kızımın susama alerjisi olabileceğini tüketip tuketmedigimi sordu .tabi süt olsun diye sabah akşam helva yiyorum . Dr diyince anladım yemedigim günler sakin kalabiliyor yediğim gün ağlıyor hep. Kızımın teni kuruyor önceden iyiydi . kortizonsuz krem verdi kullan bütün vücuda dedi . Bı de gaz damlasi hazımsızlık için damla vermiş .ben gaz damlasını keseli çok oldu bestlak vermiş kullansam mi bilemedim

Doğru yapıyorsun kabakla başlayabilirdin daha bi yumuşak ya benim oğlum pütürlü çok sevdi çok hoşuna gidiyor ağzında gevelemek bende çatalla ezip vermiştim güzel yedi
Az evvelde sade pilav vardı yemeğin yanında ondan verdim bi kaç kez yedi ama yazıları çoğu zaman tam sindirilmeden çıkıyor

Elimde ne görse çıldırıyor kolumdan çekip kendi ağzına götürüyor dün kazara bir kolumda oğlan vardı diğer elimle çay aldım çaya elini atmak istedi son anda kurtardım çay bile içirmiyor bağırıyor içmek istiyor biz kaşıkla birşey yerken ağzını acıyor

Doğru cnm 9 aya kadar öğütme normalmiş midesi alışacak.merak etme.ben 10 gün hergun 1 fincan yoğurt verdim .kabak havuç patates muz verdim 1 çay kaşığı anca yedi.sabredecegiz.bir de çok sevdiği kitabini oyuncağını eline veriyorum onunla oynarken gülerken veriyorum.ogururse daha az ver derim

X