- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
Burnu tikalidir fizyolojik su damlat sıkma ama burnuna günde bi kaç kez 3 er damla damlatBurunda hırıltı var korkuyorum bronşit vs olur diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burnu tikalidir fizyolojik su damlat sıkma ama burnuna günde bi kaç kez 3 er damla damlatBurunda hırıltı var korkuyorum bronşit vs olur diye
Yavaş yavaş büyüyor 1 aya çıkmış olur iyiceKızlar merhaba oğlumun bir hafta önce dişi patladı. Patladıktan ne kadar zaman sonra diş görünür hale geliyor acaba
Canım bu liste bağırsak tepkili bebekler icin güvenilir bir liste ama cildini takip et cilt tepkisi verirse kes o besiniSagol canim
siz kac aylıksiniz canım.biz 5 ay 2 günlügüz erken degil mi ek gıda icin daha doktoada gidemedim ben..alerji doktorunada gidemiyorum bulundugum sehirde yok senin listen bana cok yardimci olur atarsan bana sevinirim
Sünnet işini ne yaptınız musa bey hala tekden de mi acaba canım bizim hafif bi dil bağımızda var o da kesilecek vakit geldi 6 aya 5 gün var stres oluyorum5 ay tamamlanınca basladim canim ben şimdi 6 ay 5 gunluk. Tadımlari esnek tuttum ben 3 gun kuralına başlarda uymaya çalıştım ama çok zordu , benim bebis alerjik değil cok sukur o yüzden yasaklı şeyler dışında her şeyi veriyorum sanki.
Doktor verdi temizleyici kullaniyorum onuBurnu tikalidir fizyolojik su damlat sıkma ama burnuna günde bi kaç kez 3 er damla damlat
Aynen öyle yapıyorum geceleri aşırı terliyorGeçen ay aynı bizimde öyleydi yastığı ıslanıyordu gece her kalktığında yastığı ceviriyorsun olmadı değiştiriyorsun yada yastığının üstüne temiz kılıf koyup öyle yatırıyordum öyle terliyordu ki sende benden nerdeyse 1 ay küçüksün bizim geçen ayki durum yani canını sıkma korkma rer bezleri çalışmaya başladı bu kötü birşey değil ben sabah aletine kadar değiştirirsin bazı gunler
Canım bu liste bağırsak tepkili bebekler icin güvenilir bir liste ama cildini takip et cilt tepkisi verirse kes o besini
[/QUO
@kittenlyy nin verdigi liste demi canim seninkide mi ayni..biz 5 ay 3 günlügüz ek gida icin erken degil mi sence birde kakasi biraz toparlansa baslicam
Bizimki de 3 ü . Ay öyle mi hep birileri onun yanında olsun istiyor hatta yatmak değil oturmak ya da ayağa kalkilsin istiyor hanımefendiÇünkü atak başladı biz de öyleyiz bu atak dönemi de yine 1 aya yakın ilk haftası gitti seninle aynı gidiyoruz gibi kaçıydı kasim ayının bizim 2 si
Almadım canım vazgeçtim onunyerine ilk adım arabası aldım üstünde ilgisini çekecek oyuncaklar felansa varCnm benim Dr tavsiye etmedi aldıysan geri ver dedi.hoppala tavsiye etti
Ben havuç patates birazda kaysi yumuşayınca blendirdan Geçirdim zeytinyagida ekledim yedi ama öyle doyacak şekilde değil bir kaç mama kaşığı yiyemediginide tükürüyor zaten .Kızlar dün tadımlara başlayayım dedim havuç haşlayıp çatalla ezip verdim dilinin üstüne gelince ağladı yemek istemedi sonra biraz ağız hareketi yaptı çok çok az yedi 1 çay kaşığı bile değil öğürdü kustu siz nasıl veriyorsunuz çatalla ezerek mi yanlış yaptım acaba
Doğru yapıyorsun kabakla başlayabilirdin daha bi yumuşak ya benim oğlum pütürlü çok sevdi çok hoşuna gidiyor ağzında gevelemek bende çatalla ezip vermiştim güzel yediKızlar dün tadımlara başlayayım dedim havuç haşlayıp çatalla ezip verdim dilinin üstüne gelince ağladı yemek istemedi sonra biraz ağız hareketi yaptı çok çok az yedi 1 çay kaşığı bile değil öğürdü kustu siz nasıl veriyorsunuz çatalla ezerek mi yanlış yaptım acaba
dün vurulduk. 2 bacak 1 ağızdan. ateş olmadı. 9.400 70cm şu an6. Ay kontrolüne ve aşısına giden anneler
Boy kilo ölçümlerinizi ve 6. Ay aşısı tecrübelerinizi yazarmisiniz
Bana hediye gelmişti kibarca geri vrrdittirdimAlmadım canım vazgeçtim onunyerine ilk adım arabası aldım üstünde ilgisini çekecek oyuncaklar felansa var
Doğru cnm 9 aya kadar öğütme normalmiş midesi alışacak.merak etme.ben 10 gün hergun 1 fincan yoğurt verdim .kabak havuç patates muz verdim 1 çay kaşığı anca yedi.sabredecegiz.bir de çok sevdiği kitabini oyuncağını eline veriyorum onunla oynarken gülerken veriyorum.ogururse daha az ver derimKızlar dün tadımlara başlayayım dedim havuç haşlayıp çatalla ezip verdim dilinin üstüne gelince ağladı yemek istemedi sonra biraz ağız hareketi yaptı çok çok az yedi 1 çay kaşığı bile değil öğürdü kustu siz nasıl veriyorsunuz çatalla ezerek mi yanlış yaptım acaba