- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 35
Ayy kuzum maşallah maviş maviş patileri ne tatlıymışIst da havalar soğudu ev 25 d ken bugün 22 derece .Soğuk old için uzun kol çitcitli ayaklara imce çorap ayaklı alt ve en üstede kadife veya triko tulum . Soğuk havalarda en üste kadife veya triko tulum giydiriyorum hava iyiyse penye tercih ediyorum canım . Gece biraz üşümüş uyku tulumu zor old icn giydirmedim pijama giydirdim o da inceydi üstünü açmış gece ye bi çözüm bulamadım bende.uyurken rahat etsin istiyorum ayakları beli rahat olsun diyorum ama burnu hemen tıkanmış .
Şu mavi patikler harika ayağından hiç düşmüyor o genelde ayaginda .Yavrum giyinmekten zor hareket ediyor
Bende şeyi anlamıyorum sosyal medya 'daki anneler ev 22 23 d diyir bebekler çıplak yarim kol bady bi ince ayaklı o kadar .burcukaldirimkucuk diye bi kadın var istagramda bebeği 3 aylık hep atletle
Bizim ev 24-26 arası hep ama annem beni hep çocuk üşür psikolojisine alıştırdığı çok mu giydiriyorum diye düşünmeye başladım. Evi çok mu sıcak acaba kadınında öyle giydiriyor ya da biz mi giydirmeyi abartıyoruz acaba