- 27 Aralık 2009
- 5.744
- 7.502
prebiyotik veriyordun değil mi? maflor denedin mi?Yaa naoacam biz kafayı yiyeceğiz
Zorlamaktan bikti hep ağlıyor
Ememiyir dogru beni
Geriyor vücudu
ben uygulama indirdim harika haftalar diye. yalnız ücretli. onun harici nette de hesaplanabiliyor.Ataklara nerden bakiyorsunuz
hiç bir sorun olmadı. sadece gece yatarken azcık calpol verdik huysuzdu aşı yerleri acıdığındanKızlar verem asinizi yaptırdınız mi agri ateş oldu mu ?
ağrı da yapıyor huzursuzluk da. allahtan ateş yapmadı bizde. aşı öncesi şurup verme. vücut alışsın savaşmaya antikorlarla. önerilmiyor öncesinde ilaç. aşı sonraki duruma göre hareket edersin. biz sabah 9da aşımızı olduk gece bu saatlerde huzursuz olunca calpol verdim.bu perşembe karma aşı, rota, hepatit b, PCV ve meningokok aşısı olacağız. biraz endişeliyim. ateş ya da ağrı yapıyor mu ya da huzursuzluk? doktor bir ilaç önerdi onu aldık adı Calpol. aşıya gitmeden yarım saat önce verecekmişim ağrı ve ateş yapmasın aşılar diye. sizlerde böyle bir ilaç verdiniz mi aşıdan önce ve ya sonra?
mustelanın konak için serisi var istersen ondam deneyebilirsin.Selam kizlar . Malesef kızımda konak başladı saç diplerinde . Kasindada küçük bir tane var . Şampuanı değiştireceğim sebamed kullanıyorduk şimdi ne kullanicam bilmiyorum. Banyo öncesi 7-8 dk yağlayıp masaj yapıyordum sacinada sürdüm saf zeytin yağı . İnşallah işe yarar