Bizde konak yada yara yok. Ama suratı sonuk sivilce. Bu krem den var bende. Kızıma kullanıyordum. Tavuk derisi diye cildiye verdi belki gecırıır dıye aynı zamanda atopık dermotıttı kızım. Bu sonuk sivilceleri ne sursem mı ogluma acaba onu dusunuyorum. Bizde de kafada konak degıl de beyaz sivilce gıbı pul seklinde bısey var. Dr gecer demıstı. Ama gecmuyor dogdugundqn beri var. Sivilceye ve kafasına bundan sursem mı acaba ya
Canım benım ben de senin gibiyim. Her emzirmede 2 memeyi de sırayla veriyorum. Hatta tekrar basa donuyorum. Ve ardından o mama sanki kurtarıcı gıbı hala emmek istiyor. Misal sabah emzirdim doluydu gogus lerim. Cok guzel emdi bana gore doydu da. Ama uykuya gecemıyordu aranıyordu. 15 cc mama yaptım verdım ıctı uyudu. Artık soyle dusunuyorum finali mamayla bitirmek istiyor. Alıskanlık gıbı bısey. Sütünün biraz fazla oldugunu dusunuyorsan mama miktarını azalt bence meme arkasından gelen. Bır de ayda kac kg alıyor? 120 ccden sonra mesela kac kere kusuyor? Ben hep azar azar mamayı veriyorum. Oglum son bir ayda 1 ayda 1.100 gr aldı. 1.5 aylık ilk 15 gun kotuydu kilosu. Cok mama vermıyordum. Sımdı gunluk ortalama 250 cc mama içiyor ve devamlı da memede. Sen gunde kac cc veriyorsun? Ben aylık 600 700 gr da alacak olsa dert etmeyecrgım mamayı cogaltmayacagım oyle karar verdim cok verdıkce mideleri daha hızlı buyuyor cunku yasadım bunu. Sonra azaltmaya basladım. 1 kutu mama kac gun gidiyor sızde mesela?