Yapma canım yaaSeninki cok degisik cikmis cnm kapanir buyuk ihtimalle
Canim seninkide benim diger kiziminki gibi canini sikmak istemem bunun icin ozur dilerim ama 3 yasina kadar gecmeyince ameliyat oldu benim kizim bizimkide bu sekildeydi ama insallah seninki gecer
Yok canim baglamadik kuculmezse ameliyat demislerdi bebekken kucuk parmak genisliginde ama gecmedi ameliyat oldu 3 yasinda minicik kestiler 2 cm felan tabi insallah seninki gecer belli olmazYapma canım yaainşallah geçer öyle ümit ediyorum siz bişey falan bağlamış mıydınız peki
En kötü bunu da denersin ben gibiBak simdi bunu bana yapmicaktin canimbibs kargoya verilmis artik yapcak bisey yok
Merhaba udi hindi yağı kullandım ben olumlu sonuçlar aldım siz de deneyebilirsinizKızlar 9 kasımda doğum yaptım 2 aY olacak neredeyse göğüs çatlağı yaşayan en etkili çözümü olan var mı çok acıyor emzirmek bile istemiyorum canım yandığı için.
Gündüz bugun bi 5 saat kadar uyudu 3+2 şeklinde ama bu defa da gece uyur mu bilemiyorumBen de kaç gündür mahvoldum canım gündüz uyumuyor sancı çekiyor sürekli. Bugün pusete koyduk onu sallayarak falan biraz uyudu ama kuş uykusu gibi sallamayı bırakır bırakmaz uyanıyor ama buna da şükür biraz dinleniyordur en azından... Siz naptınız
BIzde ates falan hicbirsey olmadi cok sukur canim surekli takipteydik ins sizdede olmazKızlar sabah 2.ay aşımızı yaptırdık şimdilik bir problem yok ama ateşi yükselecek diye de tedirginim
Aşı yaptıranlar ilk 3 gün nasıl geçti ateş yükseldi mi
Yok cnm ya benim bebek emerken cok acitiyor oyle zamanda tam tutmayinca falan sunduruyo resmen memeyi ama sagarken aci yasamadim oyleCanim ben yarayken sağamadım, daha çok acıdı, seninki acımıyor mu ?uc kısmının kenarı yarıldı ya o kısmı pompada daha çok acıdı. Hatta biraz kanatmisti
Oturulabilir canimDenemek istiyorum canım bağlayabilirsem çok güzel olur . Sling takılıyken oturulabiliyor mu ya oturulmaz heralde dimi
Aman masallah diyelim canimHerkese mutlu seneler arkadaşlar. Biz elektronik ana kucağı aldık Joie serina markası. 1den 5'e kadar hızı ayarlanabiliyor. Öne arkaya ya da iki yana sallıyor. İlk defa haftalar sonra sessiz bir gece geçiriyoruz mışıl mışıl uyuyor. Bilsem on katı para verir yine alırdım baştanöyle güzel uyuyor ki. Emzirmek için kendim kaldiricam ilk defa.
Taöamen aynı durumdayım. Kac günlük bebeğiniz?Herkes için sağlıklı bir yıl olmasını diliyorum şu dönemde. Kızlar bebeğimi memede uyutuyorum beşiğine koyuyorum 2 dk sonra ağlamaya başlıyor uyumuyor bir türlü karnı tok altı temiz gazı olsa hareketlerinden bilirim ama yok derdi ne anlamıyorum
Hayırdır canım okuyamadım kac gündür ciddi bir sıkıntı yoktur inşallahAcile gittik ☹Bu saat oldu yeni oturuyorum kızlar. Hepinize iyi seneler
Nuk kauçuk tuttu benimki. Denedin mi bunu?Ayrıca hiçbir emziği tutmadı sürekli mememde uçları kıplırmızı oldu tutması için ne yapabilirim
Ne oldu?Acile gittik ☹Bu saat oldu yeni oturuyorum kızlar. Hepinize iyi seneler