2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    278
Normal bu kaka 3 kere 1 lira civari kaka yapmalı diyor drlar bir de biogiayi niye kestin ki kacngun kullandin
Biogaiayı bitince kestim yenisini almadım denemek istedim düzeldi mi diye görmek istedim fakat gördüm ki düzelmemiş yine aynı. Sizce gerçekten bu kaka normal mi? Koyu kıvamlı değil mi içinde pütürlükler var.
 
Bi sorun yok gibi benim oğlum 2 günde bir bu kadar yapıyor ve mama da,yiyiyor bir hafta bile yapmasa normal dedi doktor bize ikinmasi gazdandır. Kabız olsa koyu kıvamlı olur .gaz damlası ni neden kestiniz ki.Ben günde 2 kez gaz ve bitkisel şurup veriyorum. Yediklerimden kaynaklı gaz oluşursa ve 3 gün kaka yspmsxss rahatlaması için bir kaşığı zeytinyağı veriyorum.
 
Çok teşekkür ederim bana koyu kıvamlı gibi geldi. Birde kakasını genelde böyle yaptığı için çok korkuyorum acaba bir sorun mu var diy. Kaka yapacağı zaman çocuk çıldırıyor masaj yapıyorum öyle yapıyor kakasını.
 

Eklentiler

  • DA3132F4-8771-4E87-9C4F-909EE0C5FA9B.jpeg
    94,2 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar cennet hurması ya da Trabzon hurması diyorlar bilir misiniz? Ekim analarındaki arkadaş söyledi bana da. Cidden aşırı süt artırıyor ya da placebo oldu bilmiyorum ama çok doluyor memeler onu yiyince
Çok severim yuppik
Ayyy çok güzel yapmışsın canım maşallah ya. Dur ben de atıcam. benim yaratıcılık bu kadar
Maşallah canım şu leyla bi aylık yazısını nasıl yaptın bende bunu soracak birini arıyordum
 
Ayağını karnına doğru kaldır kaka yapacağı zaman bezini açıp yap ama bir elinlede bezi tut yoksa üstüne yapıyor gazla . Ben böyle çözüm buldum . kızımın da kakasinda böyle katı şeyler var beyaz gibi hatta mukuslu çoğu zaman 1tl geçmiyor yaptığı ama öyle bir gaz çıkıyor ki sanırsın çocuk ikinirken kabız oldu .korkma zamanla katilasip normal insan gibi yapacak demişti ablam öyle olabilir .
 
Kabız bebk kakası sorun yapacak bir durum yok oğlumda hep böyle yapıyor. Hata ıkınıp aglıyor yaparken Zeytın yağı ver mamasına karıştırıp.
 
Ayyy çok güzel yapmışsın canım maşallah ya. Dur ben de atıcam. benim yaratıcılık bu kadar
Bayildim

Ben de bunu cekmistim 1. Ayda Eki Görüntüle 2739040

Maşşalah çok tatlılar benim kide bu salı bir aylık olck inşanlah
 
Mama kullanmıyorum anne sütüde kabız yapmaz diyorlar eğer kabızlık varsa önemli bir sorun olurmuş
Bende sadece anne sütüyle besliyorum ama nedense iki gün kabız dı? Çok uğraştırdı beni
 
Mazerrr senin bebişinde kabızdı şimdi nasıl iyi oldu mu benimki biraz katı yapıyor kakasını sendede var mı böyle bir durum birde ben sadece anne sütüyle besliyorum sende mi sadece anne sütüyle besliyorsun
 
Rica ederim Ilk resimde akşam yemeği yiyiyordum şimdi de bitki çayıyla tatlı yememe denk geldi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…