- 15 Mayıs 2019
- 1.311
- 1.666
- 53
İzmirde, ama köy gibi küçücük bi beldede olcaktı belki o yüzdendirİstanbulda mı?
Kır değil, kapalı düğün salonu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzmirde, ama köy gibi küçücük bi beldede olcaktı belki o yüzdendirİstanbulda mı?
Gündüz de bunun bahsi geçti İstanbul için de, ondan sordum.İzmirde, ama köy gibi küçücük bi beldede olcaktı belki o yüzdendir
Kır değil, kapalı düğün salonu
Bi bilsek de ona göre bi şey yapsak artık cidden yaHaziranı iptal eden temmuzu da eder ağustosu da bu sene düğün falan olmayacak sanırım.
Eylülden itibaren yapılcaksa ben direk iptal ederimHaziranı iptal eden temmuzu da eder ağustosu da bu sene düğün falan olmayacak sanırım.
Ben kimsenin gelip gelmemesine takmıyorum gelmesin istemeyen sadece hayalimde ki gibi sevdiğim adamla sevdiklerimle eğlenmek istiyorum, gelinliğimi giyip çılgınlar gibi eğlenmek istiyorum. Ha 500 kişi olmuş ha 100 kişi olmuş ne farkeder 100 kişiyle de eğlenir isteyen.Eylülden itibaren yapılcaksa ben direk iptal ederim
Düğün yaz boyu olmayıp eylülde olursa kimse gelmez zaten
Artık net açıklama yapsalar da karar versek
Bir sürü kural gelirse istediğimiz gibi olur mu bilmiyorum işte. Bir sürü soru işareti var şu an kafamızdaBen kimsenin gelip gelmemesine takmıyorum gelmesin istemeyen sadece hayalimde ki gibi sevdiğim adamla sevdiklerimle eğlenmek istiyorum, gelinliğimi giyip çılgınlar gibi eğlenmek istiyorum. Ha 500 kişi olmuş ha 100 kişi olmuş ne farkeder 100 kişiyle de eğlenir isteyen.
2 yıl gerçekten böyle sürcekse ertelemenin mantığı yok zaten seneye. İşte bilemiyoruz kiO çılgınlar gibi eglenmeyi bi unutcan malesef arkadasim evet iyi düşünelim guzel dusunelim moralimizi iyi tutalım ama mantik olarak bakmakta lazim evet hepimiz düğünlerimiz olsun istiyiruz ama mantik olarak acilmamasi lazim su durumda gecen doktor 0 olsa bile normale donukmemeli diyor rwhavete kapilinmamalj ikinci salgin bekleniyor onumuzdeki yilda dahil olmak sartiyla eskiye donus beklenmemeli deniyor evet oyke dusunmek istemesekte mantik olarak oyle bekleyenler bekleyecek seneye beklemeyenler gitcemk..artık hicbirsey eskisi gibi olmuycak bunun etkileri 2 sene sürer ben suan acilsa bile nasil olur onu dusunuyorum avm ler belli oyle gidecegine evden siparis et zaten eylul ekim belki bi ihtimal oda salgin olmasa eniyi ihtimal yoksa seneye..
Vala arkadaşım suan balayi benim icin esimle evim olcak benim icin eniyi balayi su durumdaHiç balayı için otel tutan var mı? Ücretler geri verildi mi? Evlenirseniz bi yere gitmeyi düşünüyo musunuz hiç
Ya iste sknti orda rehavete kapilmamak icin hep onumuzdeki 2 hafta diyip durcaklarina acik acik soylesinler de i nsanlar beklentiye girmese2 yıl gerçekten böyle sürcekse ertelemenin mantığı yok zaten seneye. İşte bilemiyoruz ki
Biz ne desek boş, artık bi açıklama şart
Yarın yollar, avm ler hakkında bilgi verilcek
Sanmıyorum ama belki bi şeyler söylenir salonlarla ilgili
Şu an için evet ama belki önceden tutan olmuştur diye sordum. Biz tam tutuyoduk bu virüs çıktı 2 günle kurtuldukVala arkadaşım suan balayi benim icin esimle evim olcak benim icin eniyi balayi su durumda
Ablamlar otel tutmuştu iki gece için ama daha oteli aramadılar erteleme isteyecekler ya da ücret iadesi. Enişte sorun değil hallederim parayı alırım diyor ya bakalımHiç balayı için otel tutan var mı? Ücretler geri verildi mi? Evlenirseniz bi yere gitmeyi düşünüyo musunuz hiç
Bi kaç kişi alamamış, sözleşmede -savaş-salgın durumlarında geri ödeme olmaz maddesi varmış. Merak ettim o yüzdenAblamlar otel tutmuştu iki gece için ama daha oteli aramadılar erteleme isteyecekler ya da ücret iadesi. Enişte sorun değil hallederim parayı alırım diyor ya bakalım
Parayı vereceklerini pek sanmıyorum ama enişte verirler diyor. arkadaşı müdürü otelin ona güveniyordur belki .vermezlerse de 2 sene sonra kullansınlar haklarınıBi kaç kişi alamamış, sözleşmede -savaş-salgın durumlarında geri ödeme olmaz maddesi varmış. Merak ettim o yüzden
Bence bi şekilde olcak çünkü düğün salonu sahipleri de düşünülmüştür mutlaka, ama şartları ne olur o önemli. Müzik iptal olur mu mesela oynama olayları kısıtlanır mıBi açıklama yapılmadığı sürece daha çok mağdur oluruz. En azından bizi nelerin beklediği açık açık söylense herkes kendini ona göre ayarlayacak planını ona göre yapcak. Böyle giderse daha çok yer bitiririz kendimizi
İşte o kısıtlamalar da önemli, ben o kadar kısıtlama olacaksa yapmam daha iyiBence bi şekilde olcak çünkü düğün salonu sahipleri de düşünülmüştür mutlaka, ama şartları ne olur o önemli. Müzik iptal olur mu mesela oynama olayları kısıtlanır mı
Eğlence sektörü var daha, mutlaka düşünülmüştür bi şeyler
Aynı şekilde düşünüyoruzİşte o kısıtlamalar da önemli, ben o kadar kısıtlama olacaksa yapmam daha iyi