• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2020 Gelinleri

Peki şöyle yapsan sade bi nikahla evlensen ortalık durulunca düğün yapsan hem ailen nikahını görür en azından sen de gönül rahatlığıyla düğün yaparsın.
Salon parasını da ödemişsiniz bilmiyorum saçma mı olur. Fikir yürütüyorum:KK70:
Onu da düşünmüyo değilim. Ailem çok karşı olsa da.
Salon parasını ödedik bir gün sonra ilk vaka çıktı. Şans :KK53:

Ya aslında inan ki insanların büyüttüğü kadar çok şey yok zaten nişan alışverişini falan yapmışsın. Aile arasında güzelce bir nişan yaparsınız. Zaten Haziran için öyle düşünmüşsünüz. Biz bir günde gidip aldık kıyafet nişan süsü malzemeleri bizimde evde oldu 40 kişi falandik sanırım. Rezervasyon yaptırdık düğün ve kına için. Çeyizlik malzemeleri internetten sipariş ettik. Gelinlik damatlık ve büyük eşyalar kaldı sadece onu da bir iki hafta da yaparız Allahın izniyle. Hayırlı işi bekletmeyin özellikle nişan evresi zaten uzun olmasın ne kadar birbirinizi tanisanizda o zaman bin tane şey bekleniyor sizden. Üç dört ay mükemmel bence
Bize de çevremizdekiler nişanı uzatmayın dedikleri için bekledik. Yoksa 4-5 yıl önce bile yapabilirdik. Bari 1 ay önce yapsaymışız da keşkeler bitti artık
Sağolun kızlar artık mayıs ortasına kadar düşünüp netleştircez bi şekilde napalım

Hepimiz aynı şekilde kuzum, haziranda belli olsa bari ne olacağı da inşallah. Vaka sayıları çok düştü umut verici ama avm kuralları beni korkuttu. Düğünlere nasıl kısıtlama gelecek kimbilir diye düşünüyo insan

Hepimiz aynı şekilde kuzum, haziranda belli olsa bari ne olacağı da inşallah. Vaka sayıları çok düştü umut verici ama avm kuralları beni korkuttu. Düğünlere nasıl kısıtlama gelecek kimbilir diye düşünüyo insan
Evet çok merak ediyorum onu da. Oyun falan olmayacaksa ya da sadece 50 kişi gelecekse mesela düğün parasının kalan yarısını vermem boşuna
Bi de her yerde geneli evli olan kişiler “ne düğün meraklısı insanlar, millet ölüyo bunlar ne derdinde” yorumları yapıyolar. Valla yaşamayan bilemez
Biz de istemezdik düğünümde birisine bi şey olur mu korkusu yaşamayı. Şahsen düğünüm olursa düğün boyu acaba hasta biri var mı düğün alanında diye onu düşüncem herhalde
Tabii bu şimdiki kafa yapım, inşallah 1-2 aya çok farklı durumda oluruz hem vaka olarak hem de psikolojik olarak
Çünkü şu durumda ben kuaföre bile gidemeyecek durumdayım. Farkındayım psikolojim gitmiş iyice :mad:

Ya sen bakma onlara kim bilebilirdi ki böyle bi şey olacağını. Koca meraklısı olmak değil bu. Nişanlıyken zaten arada kalıyoruz şimdi iyice arada kaldık. Erkek tarafı olsun bitsin kafasında kız tarafı naz yapıyo. Biz de denge kuralım diye canımız çıkıyo
Hep dua ediyorum öyle günler gelsin ki bu günlerde boşuna üzmüşüm kendimi diyeyim.

Aradaki mesafe ne kadar bilmiyorum ama ben egedeyim, biz istanbula yerleşicez kendi ilimdeki çoğu mobilya firması bana nakliye için 1000-2000₺ arası ücret çıkardı. Kendileri dedi hatta niye burdan alıyosunuz ki iki kere iş yapmayın boşa dediler annemler de duydu bunu.
O yüzden annem babam gidin ordan alın zaten kendiniz oturacaksınız seçin istediğiniz dediler.
biz nişanlımla seçtik sadece iki modelde arada kalınca foto atıp fikir aldım

Umarım benimkilerde bu şekilde davranır yoksa yine ailem ve nişanlım arasında sıkışmak istemiyorum.

Başedemiyosun, sınırlarını zorluyorlar, bağıra bağıra kaçmak istiyosun ama onu da yapamıyosun. Ah ne zor şu aşamalar...

Sorma hemde nasıl sonra kendi evime gidip yuvamı kurmak istiyorum deyince koca meraklısı diyor millet :KK70:

Evet aynı sorunlar bizde de var düğün yemekli. Kına da düğün de oynamalı ve iki tarafta oynamayı seviyor nasıl olacak acaba.
Belki müziği yasaklarlar direk 🤷‍♀️ O zaman da düğün olmaz gerçi ay bilemedim

almıştık ama geri cekeceğiz sanırım.

kına gecesinde müziği alırsan geriye bişey kalmıyoki:)
Ne bilim eskiden oluyomuş ya kadınlar kendileri söylüyolarmış falan 😂
Ama tabi şimdi avm gibi mesafeli derlerse de müzik olmuyor 🤷‍♀️ Bilemiyorum kafam karışık :)

Kızlar yakınıma mesaj gelmiş malesef haziranın sonuna kadar nikahı olanları erteliceklermiş,istanbulda diğer illeri bilmiyorum mekanları da otomatik etkilicektir of of 😭

Kızlar yakınıma mesaj gelmiş malesef haziranın sonuna kadar nikahı olanları erteliceklermiş,istanbulda diğer illeri bilmiyorum mekanları da otomatik etkilicektir of of 😭
Nikâh niye ertelensin ki? mesafe, maske kuralı, uygulanır ve 4-5 kişiyle olur. ki şuanda da öyle yapılıyor.

Eksik yazmışım törenli ve dış nikah rezervasyonu olanlar iptal oluyormuş buda doğal olrak salonların kapalı olacağını gösteriyor

Eklentiler

• D3B4F786-D028-4EDA-8F7E-BBF49F238BE3.jpeg
    D3B4F786-D028-4EDA-8F7E-BBF49F238BE3.jpeg
    94,4 KB · Görüntüleme: 56
Dış nikah rezervasyonu muhtemelen düğün salonunda kıyılacak nikahlar için diyorlar fakat anlamadığım onu neden iptal ettikleri belediye binasında kıyıversinler bu kadar zor mu insanlara 10 dakika vakit ayırmak?

Arkadaşımın haziranda düğünü vardı. Arayıp hazirandaki düğünler iptal demişler.
Ama belki sadece o salon içindir bilmiyorum
Belki şehir fark ediyodur falan.
Yine bi belirsizlik yani

Back