• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2020 Gelinleri

Ben de onu düşünüyorum hadi düğün salonlarını kontrol altına alındı sokak arası düğünler nolcak, salgının tam ortasında bile ev içinde nişan yapanlar oldu. Normalleşme olunca sokak arası kına nişan yapan elbette olacak onu nasıl kontrol edecekler?

Adamlar sokakta yürürken tanımadığı insanların arasında bile maskesini çenesine indirip gidiyor, düğünde akrabaların yanında bakalım neler olacak?
Dedikodu yapmak için maskeleri bir tarafa atıp, uyaran kişiye de '' durun iki lafın belini kıralım iki dakikadan ne olur canım '' diyen teyzeleri ve misket havasında '' bize bişey olmaz yeğenim '' diyen dayıları görür gibiyim. Bunlara tedbir ne yapsın, hepsini tulum giydirip salmak lazım.
Allah ım korusun...

Ben de onu düşünüyorum hadi düğün salonlarını kontrol altına alındı sokak arası düğünler nolcak, salgının tam ortasında bile ev içinde nişan yapanlar oldu. Normalleşme olunca sokak arası kına nişan yapan elbette olacak onu nasıl kontrol edecekler?
Bu salgının ortasında evde nişan yapan da yani, neyse ban yemiyim şimdi, anladınız siz..

Arkadaşlar merhaba, bir çoğununuzun yazdıklarını okudum. Şöyle ki koca Türkiyede iç turizm açılıyor. Düğün salonları neden açılmasın? Show TV haberin yaptığı bir haber var lütfen izlemeyenler onu izlesin. Erteleyin iptal etmeyin ve artık ümitsizliğe kapılıp kötü yorumlar yazmayın. Içinizi ferah tutun. Bu ülke neleri atlattı. Bunu mu atlatamayacak.

Arkadaşlar merhaba, bir çoğununuzun yazdıklarını okudum. Şöyle ki koca Türkiyede iç turizm açılıyor. Düğün salonları neden açılmasın? Show TV haberin yaptığı bir haber var lütfen izlemeyenler onu izlesin. Erteleyin iptal etmeyin ve artık ümitsizliğe kapılıp kötü yorumlar yazmayın. Içinizi ferah tutun. Bu ülke neleri atlattı. Bunu mu atlatamayacak.

Evet izlediğim haber buydu. Açılacak zaten, bizi düşündüren kurallar :KK43: Tabii kural olmak zorunda ama insan üzülüyo işte

Ben yine düğün yapamayacağım herhalde kapalı alan :KK70:

Teyzem annemi aradı bugün. düğünlere eylüle kadar izin yokmuş tv'de söylediler dedi.ablam için hiç şansı yokmuş durdu durdu evlenmeye niyetlendi şimdi de böyle oldu diyor.

Son düzenleme:
Teyzem annemi aradı bugün. düğünlere eylüle kadar izin yokmuş tv'de söylediler dedi.hiç şansı yokmuş durdu durdu evlenmeye niyetlendi şimdi de böyle oldu diyor.
En mantiklisi nikah sonra durulursa duzelince bi yemek ...🤷‍♀️ Zaten bundan sonraki düğünler böyle ya bekleyenler ya nikah yapıp yemeğini verenler..Zaten bundan sonra düzelince nasıl bi uygulama gelcek bilinmez tüm dünyada düzen değişiyor.. Ve buda normallescek kimse yargılamaz.. zaten kimsenin hakkı yyok ol kimseye karışmaya 5 yildizli oteldede yapsan bi bahane bulurlar ben kimse için yapmam ben mutluluguma bakarım..

Son düzenleme:
Evini kurmuş nikah gününü almış olanların bence nikahını yapıp evine geçmesi en mantıklısı galiba. Bizim gibi evi tutmamış olanlar da bekleyecek bi süre napalım kaderimiz buymuş

Mayısa düğünü erteleyip, seneye de hiçbi şey değişmezse çok pişman olucam :KK61:
Evim her şeyim hazır olsa ertelemezdim içim buruk da olsa nikahtan giderdim. Ama herkes beklememi söylüyo, bari boşa beklemiş olmasam. Az değil tam 8 ay :KK43:

Ben de aynı şekilde canım, benim tek düşüncem mobilya ve beyaz eşya alınmıştı. Depolarda ne kadar bekletebilirsek artık. Umarım yanılırım ama bu sene düğün yapabilmek bana çok ütopik geliyo.

Ben de aynı şekilde canım, benim tek düşüncem mobilya ve beyaz eşya alınmıştı. Depolarda ne kadar bekletebilirsek artık. Umarım yanılırım ama bu sene düğün yapabilmek bana çok ütopik geliyo.
arkadaşım nişanlısından ayrıldı beyaz eşyaları 2 yıldır bekliyo depoda sorun olmaz sanırım. Bende o bile yok
Sadece nişan alışverişi yapmıştık ve düğün salonlarını tutmuştuk
Evimiz var ev aramıcaz ama kalan hiçbi hazırlığımız yok bu durumda ben evde nişan yapmaya korkuyorum eşya nasıl bakıcam ki :KK43:
bi yanım bekleme boşver kıy nikahı geç diyo, bi yanım da belki her şey düzelir pişman olursun sonra diyo
Belirsizlik ne zor şey. Şimdi burda çok farklı şeyler konuşuyo olabilirdik.
O kadar çok hevesim kursağımda kaldı ki anlatamam. Bari nişanımı yapabilseydim adam akıllı :KK43:
O bile hazirana yetişmez artık, kim bilir ne zamana kaldı

Bari kendi aranizda soz takin duzelirse nisan kina birarada yaparsiniz seneye. Eviniz varsa esyalari alabiliyorsunuz acik depodada belli bi sure tutuyorlar suan yapilan dugunler bile hic guzel olmuycak bekleme imkani olan beklesin hersey normallesene kadar ben hersey duzeldikten sonra yemek verilsin diye dusunenlerdenim o bari duzgun olsun..

Bari kendi aranizda soz takin duzelirse nisan kina borarada yaparsiniz seneye. Eviniz varsa esyalari alabiliyorsunuz acik depodada belli bi sure tutuyorlar suan yapilan dugunler bile hic guzel olmuycak bekleme imkani olan beklesin hersey normallesene kadar ben hersey duzeldikten sonra yemek verilsin diye dusunenlerdenim o bari duzgun olsun..
Büyük nişan düşünmedik hiç aile arası takıcaz ama ona bile 30 kişi olcak yine ne kadar eksiltsek de. Ev ortamında 30 kişi nasıl toplayalım çok zor :KK43:
vakanın baya azalması lazım, organizasyon tutmuştum o bile kapalı zaten daha

30 kisi skntli ve tehlikeli ben adi konmadiysa sadece iki aile arasında yüzük takin.d3mek istemiştim zor siz mecbur vekleyecek olaylardansınız beklemek zor..

30 kisi skntli ve tehlikeli ben adi konmadiysa sadece iki aile arasında yüzük takin.d3mek istemiştim zor siz mecbur vekleyecek olaylardansınız beklemek zor..
Sadece aileler tanıştı isteme bile olmadı. Aileler çok kalabalık 30 da en en az kişi sayısı
Beklicez artık napalım bi mucize olursa haziran sonu yapılır belki.

Benim de o kadar hevesim vardı ki hepsi yarım kaldı. Gerçekten istediğim düğünü yapmam için bir seneden fazla beklemem gerekecek ama o kadar da beklemek istemiyorum bu yıl sonuna kadar bi karar vericez artık

Purdikkat dinliyoruz dugunle ilgili birsey demiyor tarihler ileriye atilabilir diyor acikladiklarida :KK43:

Back