Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu salgının ortasında evde nişan yapan da yani, neyse ban yemiyim şimdi, anladınız siz..Ben de onu düşünüyorum hadi düğün salonlarını kontrol altına alındı sokak arası düğünler nolcak, salgının tam ortasında bile ev içinde nişan yapanlar oldu. Normalleşme olunca sokak arası kına nişan yapan elbette olacak onu nasıl kontrol edecekler?
Arkadaşlar merhaba, bir çoğununuzun yazdıklarını okudum. Şöyle ki koca Türkiyede iç turizm açılıyor. Düğün salonları neden açılmasın? Show TV haberin yaptığı bir haber var lütfen izlemeyenler onu izlesin. Erteleyin iptal etmeyin ve artık ümitsizliğe kapılıp kötü yorumlar yazmayın. Içinizi ferah tutun. Bu ülke neleri atlattı. Bunu mu atlatamayacak.
Arkadaşlar merhaba, bir çoğununuzun yazdıklarını okudum. Şöyle ki koca Türkiyede iç turizm açılıyor. Düğün salonları neden açılmasın? Show TV haberin yaptığı bir haber var lütfen izlemeyenler onu izlesin. Erteleyin iptal etmeyin ve artık ümitsizliğe kapılıp kötü yorumlar yazmayın. Içinizi ferah tutun. Bu ülke neleri atlattı. Bunu mu atlatamayacak.
En mantiklisi nikah sonra durulursa duzelince bi yemek ...Teyzem annemi aradı bugün. düğünlere eylüle kadar izin yokmuş tv'de söylediler dedi.hiç şansı yokmuş durdu durdu evlenmeye niyetlendi şimdi de böyle oldu diyor.
arkadaşım nişanlısından ayrıldı beyaz eşyaları 2 yıldır bekliyo depoda sorun olmaz sanırım. Bende o bile yokBen de aynı şekilde canım, benim tek düşüncem mobilya ve beyaz eşya alınmıştı. Depolarda ne kadar bekletebilirsek artık. Umarım yanılırım ama bu sene düğün yapabilmek bana çok ütopik geliyo.
Büyük nişan düşünmedik hiç aile arası takıcaz ama ona bile 30 kişi olcak yine ne kadar eksiltsek de. Ev ortamında 30 kişi nasıl toplayalım çok zorBari kendi aranizda soz takin duzelirse nisan kina borarada yaparsiniz seneye. Eviniz varsa esyalari alabiliyorsunuz acik depodada belli bi sure tutuyorlar suan yapilan dugunler bile hic guzel olmuycak bekleme imkani olan beklesin hersey normallesene kadar ben hersey duzeldikten sonra yemek verilsin diye dusunenlerdenim o bari duzgun olsun..
Sadece aileler tanıştı isteme bile olmadı. Aileler çok kalabalık 30 da en en az kişi sayısı30 kisi skntli ve tehlikeli ben adi konmadiysa sadece iki aile arasında yüzük takin.d3mek istemiştim zor siz mecbur vekleyecek olaylardansınız beklemek zor..