Aynen Ya sinir oldumPurdikkat dinliyoruz dugunle ilgili birsey demiyor tarihler ileriye atilabilir diyor acikladiklarida![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen Ya sinir oldumPurdikkat dinliyoruz dugunle ilgili birsey demiyor tarihler ileriye atilabilir diyor acikladiklarida![]()
Moralim sıfır şuanAynen Ya sinir oldum
Ya belki onları da haziran gibi açıklıcak duruma göre çok üzüldüm belki doğrusu buydu umutlandırmamak adına ama insan bekliyor işteDaha önce üniversite sınavı için temmuz diyorlardı kızlar , şimdi haziran olmuş işte buna çok sevindim. Bu güzel bir haber.
yalnız düğün diyen yok bakanım duy biziiii![]()
Erdoğan bizi güldürür ya mağdur etmez ben bına inanıyorumAvm ler açıldıktan sonra vaka sayıları beklencek sanırım. Ona göre geri dönüş de olabilir dendi
Beklemeye devam..
Aslında avmleri açmasalar iyiydi kapalı alan normal zamanda bile hastalık riski var . Kaldı ki sinema yok restoran yok öyle tek sıra gidiş falan olursa ben şahsen kendi adıma gitmem ne yapıcam ki zevki yok elbise denemeye bile çekinir insan internetten alışveriş daha mantıklı şu aşamadaAvm ler açıldıktan sonra vaka sayıları beklencek sanırım. Ona göre geri dönüş de olabilir dendi
Beklemeye devam..
Biz de takıcaz da, ben kuaföre nasıl gidicem çok korkuyorumInşallah açılsın da yapalım yasaklı masaklı ya yeter ki açılsın. Psikolojim bozuldu iyice. Bayramda nişanım vardı erteledik. Şehir giriş çıkış ne zaman kalkarsa aile arasında takıcaz bizde. Allahım kurtar bizi bu illetten yarabbim ya
Bende bundan korkuyorum işteÇoğu ülke normalleşmeye girdi, İtalya bile bugün karantinayı kaldırdı
Keşke kapalı kalabilse her yer ama biraz daha kalırsa işletmelerin çoğu batacak ne yazık ki
3. aşama ağustos ayı mıydı eylül mü hatırlamıyorum ama camiler düğün salonları o zaman açılcak galiba
Belli de olmaz gerçi bayram sonunu beklicez şimdi de![]()
Salonlar ne yapacak peki onlara da yazık hadi bizi geçtik de canım haziran ayı bize zor harbiden temmuz ağustos bir ihtimalKizlar haziran icin umit yok olsaydi soylenirdi zaten haziranda olacaklar soylendi umut eylul ekim oda asi cktu hava sogudu 2 .dalga bilmem ne Aallah sonumuzu hayretsin erdoganda tum doktorlarda dedi normallesmeyi artik eski normalmis gibi beklemeyin hicbirsey eskisi gibi olmayacak diye..
Ben de aynı fikirdeyim hatta bazen düğünümü unutup kayınpederimin ekmek kapısı olduğu için salonların açılmasını istiyorum, gerçekten bu durum devam ederse sektördekilerin işi zor zaten kışın iş yapamıyorlar yazın ne kazanırlarsa kışın onu harcıyorlar. Umarım bir şekilde çözüm bulunur biz de özellikle evi hazır olanlar olarak evimize, sevdiğimize kavuşuruz.Bu arada yeri gelmişken tekrar söyleyeyim, ben çok büyük bir vaka patlaması olmazsa -Allah korusun- eylüle ekime kadar düğünlerin yasaklanacağını düşünümyorum, bu sadece senin benim düğün meselem değil, bu organizasyon şirketlerinin, fotoğrafçıların, düğün salonlarının, çiçekçilerin, beyaz eşya satan yerlerin / Kuaförlerin (Kısmen), çoğunun iflas etmesi, büyük kısmının da borç batağına girmesi demek.
Bu açıdan bakıldığında zaten iki aydır zarar eden esnafı tekrar eski akışına dönmese de biraz rahatlatacak sıkı tedbirli düğünlere izin verilecektir diye düşünüyorum.
Evlenip evine yerleştiğin gün tüm stresin bitecek en azından. İnşallah hepimiz için en hayırlısı olurEylülde ikinci dalga bekleniyor, olursa temmuz - ağustosta olur bu iş bence.
Güzellik merkezi haftaya açılıyormuş, daha kimse gitmeden ilk randevuyu aldım, ne olur ne olmaz, 10 gün sonra vaka arttı kapatıyoruz derlerse yine ortada kalırım. ( Artmasın tabii ki Allah korusun.)
Daha eşyası alınmayan, yüzüğü takılmayan sizlerin şansı var arkadaşlar, siz bekleyebilirsiniz ne mutlu size. Ama benim gibi, evi eşyası hazır olanlar, düzeni kurulu olanlar maalesef bekleyemeyecek ve bu şartlara rağmen evlenmek zorunda kalacak.
Bizim nasibimiz de bu şekildeymiş, yine de umutluyum, hayırlısı olsun.
Benim düğünüm olsa bile, seninki benimkinden daha rahat olacak,kimse kimseye korkuyla bakmayacak bugünkü gibi, bir de öyle düşün.Evlenip evine yerleştiğin gün tüm stresin bitecek en azından. İnşallah hepimiz için en hayırlısı olur
Gerçekten nasibimiz buymuş napalım