Düğün 2020 Gelinleri

Ya zaten her yeri açıp düğün salonlarını kapalı tutmaları saçma olur. Avmlerde metroda otobüste tıkış tıkış gidip açık havada düğün mü yapamıcaz. Öyle şey mi olur. Takılar üstümüze takılmaz, millet el öpüp sarılmaz. En azından temmuz ortasından sonra falan yavaş yavaş yapılsın düğünler

AVM'ler daha mı az tehlikeli 11 mayıstan itibaren kademeli haziran başında ise tamamen faaliyete geçeceği yazıyor haberlerde. Düğünler de bazı kısıtlamalarla yapılmalı artık

Ya zaten her yeri açıp düğün salonlarını kapalı tutmaları saçma olur. Avmlerde metroda otobüste tıkış tıkış gidip açık havada düğün mü yapamıcaz. Öyle şey mi olur. Takılar üstümüze takılmaz, millet el öpüp sarılmaz. En azından temmuz ortasından sonra falan yavaş yavaş yapılsın düğünler
En çok sevineceğim şey takı esnasında ya da fotoğraf çekimi esnasında milletle öpüşmemek olur :KK70:

Kızlar düğün salonum temmuzdaki düğünlerin olacağını söyledi belirli kurallarla.
benimkini de ertelemem gerektiğini, biraz daha beklememi söyledi

Temmuzdaki düğüm yapılacak diyip Eylül’dekini ertelemek saçma olmaz mı ?
Şöyle diye biliyorum bu arkadaşımız mayısta nişan yapacaktı nişanlı değil o yüzden düğünü seneye ertelemek istiyordu (mekanda henüz ertelemiyoruz demişti) yani düğün mekanı dışında henüz hazırlığı yoktu o nedenle erteleme istiyordu diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa affola lcagla lcagla :oops:

Yeni veriler paylaşıldı baya iyi gidiyoruz, eğer böyle giderse en geç bayramda her şey düzelir. Düğünleri de hadi biraz geç başlattılar diyelim temmuza başlar diye ümit ediyorum. Ayrıca bazı akrabalarım salgın bitmemişken fıldır fıldır geziyo ama konu düğün olunca kimse gelmez ertele diyo onlara da ayrı sinirleniyorum.

Back