Düğün 2020 Gelinleri

Aşı Bulunana kadar maske kuralı devam eder mi sizce, ederse düğünlere de mi maske kuralı gelir acaba
O da tuhaf olmaz mı ki
Bunu da merak ediyorum

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmeleri Esnaf Odası (İSTDO) Başkanı Adem Sönmez, Bilim Kurulundan çıkacak haberleri takip ettiklerini söyleyerek, "Sezonun haziran ayı itibarıyla başlayabilecek olduğunu tahmin ediyorum ve ümit var bu konuda" dedi.

Düğünlerin de %95-96sı ertelemiş geri kalan %3-4 iptal etmiş.

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmeleri Esnaf Odası (İSTDO) Başkanı Adem Sönmez, Bilim Kurulundan çıkacak haberleri takip ettiklerini söyleyerek, "Sezonun haziran ayı itibarıyla başlayabilecek olduğunu tahmin ediyorum ve ümit var bu konuda" dedi.

Nolur açılsın artık ya 😔
Hem benim düğünüm olamıyor hem kayınpederim düğün salonu işletiyor açılmazsa onların da durumu zor inşallah bir an önce kurtuluruz bu hastalıktan her şey normale döner

Nolur açılsın artık ya 😔
Hem benim düğünüm olamıyor hem kayınpederim düğün salonu işletiyor açılmazsa onların da durumu zor inşallah bir an önce kurtuluruz bu hastalıktan her şey normale döner
Seni iki yönüyle de vurdu hakikatten 😢

Nolur açılsın artık ya 😔
Umarım biran önce canım 🙏

Nerden duydunuz bunu

Ya bir de bu zamanda herkes tarih belirleyici sinir oluyorum artık düğünü eğlence için değil sırf düğün olsun diye yapıyorum kimseye göre ayarlama yapmam artık diye rest çektim herkes bugün kalktı yasak desinler 5 gün sonda hafta içi hafta sonu demeden yapacam

Ya bir de bu zamanda herkes tarih belirleyici sinir oluyorum artık düğünü eğlence için değil sırf düğün olsun diye yapıyorum kimseye göre ayarlama yapmam artık diye rest çektim herkes bugün kalktı yasak desinler 5 gün sonda hafta içi hafta sonu demeden yapacam
Milletin ağzına bakarsak ohoo evlenmezsin evlen derler evlenecek olursun şunu şöyle yap bunu böyle evlenirsin çocuk ne zaman her şeye müdahil olmaya bayılıyorlar. 2020 gelinleri tüm tabuları yıkacak bence 😂😂

Kızlar sayılar gittikçe düşüyor bu hızla giderse hazirana izin verirler mi dersiniz ?
Valla ben suan hazirana inş izin vermezlerde düğünümü ertelerim diyorum çünkü verdiğimiz kapora yanıcak eylüle ertelemek istiyorum Ve biz dükkanımızı kapadık gbi bişe hiç gelir yok nasıl olcak para lazım😔😔

Gercekten öyle bizdede aynı durumlar oluyor malesef insanın cok canı sıkılıyor

Valla ben suan hazirana inş izin vermezlerde düğünümü ertelerim diyorum çünkü verdiğimiz kapora yanıcak eylüle ertelemek istiyorum Ve biz dükkanımızı kapadık gbi bişe hiç gelir yok nasıl olcak para lazım😔😔
Deme öyle, haziranda düğünü olan çok kişi var.

Umarım bu hafta içi bi açıklama gelir de herkes ona göre planını hazırlığını yapar. Mayıs başı avmlerin açılacağı konuşuluyo çünkü

Aman canım boşver biz de yasaklar kalksın bir iki hafta içinde yapacağız inşallah düğünü hiç kimse umrumda değil valla artık evimde sevdiğimle olmak istiyorum.

Back