Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nolur açılsın artık yaİstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmeleri Esnaf Odası (İSTDO) Başkanı Adem Sönmez, Bilim Kurulundan çıkacak haberleri takip ettiklerini söyleyerek, "Sezonun haziran ayı itibarıyla başlayabilecek olduğunu tahmin ediyorum ve ümit var bu konuda" dedi.
Düğünlerin de %95-96sı ertelemiş geri kalan %3-4 iptal etmiş.
Seni iki yönüyle de vurdu hakikattenNolur açılsın artık ya
Hem benim düğünüm olamıyor hem kayınpederim düğün salonu işletiyor açılmazsa onların da durumu zor inşallah bir an önce kurtuluruz bu hastalıktan her şey normale döner
Umarım biran önce canımNolur açılsın artık ya
Hem benim düğünüm olamıyor hem kayınpederim düğün salonu işletiyor açılmazsa onların da durumu zor inşallah bir an önce kurtuluruz bu hastalıktan her şey normale döner
Bir düğün öncesi tribi atamadık, kapris yapamadık, ah bee :))))Şu zamanlarda incir çekirdeğini doldurmayacak şeylere stres yapıyo olabilirdik ama pandemiye yakalandık şansa bak![]()
Nerden duydunuz bunuİstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmeleri Esnaf Odası (İSTDO) Başkanı Adem Sönmez, Bilim Kurulundan çıkacak haberleri takip ettiklerini söyleyerek, "Sezonun haziran ayı itibarıyla başlayabilecek olduğunu tahmin ediyorum ve ümit var bu konuda" dedi.
Düğünlerin de %95-96sı ertelemiş geri kalan %3-4 iptal etmiş.
Bir haber sitesinde okudum (LİNK.)Nerden duydunuz bunu
Ay sorma sözde herkes nazımızı çekecekti :))Bir düğün öncesi tribi atamadık, kapris yapamadık, ah bee :))))
Bir düğün bir doğum, düğün gitti, doğumu bekliyorum.Ay sorma sözde herkes nazımızı çekecekti :))
Milletin ağzına bakarsak ohoo evlenmezsin evlen derler evlenecek olursun şunu şöyle yap bunu böyle evlenirsin çocuk ne zaman her şeye müdahil olmaya bayılıyorlar. 2020 gelinleri tüm tabuları yıkacak benceYa bir de bu zamanda herkes tarih belirleyici sinir oluyorum artık düğünü eğlence için değil sırf düğün olsun diye yapıyorum kimseye göre ayarlama yapmam artık diye rest çektim herkes bugün kalktı yasak desinler 5 gün sonda hafta içi hafta sonu demeden yapacam
Al bendende o kadar ben ne aldım ne koydum ne aldım hepsi ni unuttum pnlar dermikü diyorum auandaDugun öncesi alırım dediklerimi saldim cayira mevlam kayıra modundayim valla
Valla ben suan hazirana inş izin vermezlerde düğünümü ertelerim diyorum çünkü verdiğimiz kapora yanıcak eylüle ertelemek istiyorum Ve biz dükkanımızı kapadık gbi bişe hiç gelir yok nasıl olcak para lazımKızlar sayılar gittikçe düşüyor bu hızla giderse hazirana izin verirler mi dersiniz ?
Gercekten öyle bizdede aynı durumlar oluyor malesef insanın cok canı sıkılıyorYa bir de bu zamanda herkes tarih belirleyici sinir oluyorum artık düğünü eğlence için değil sırf düğün olsun diye yapıyorum kimseye göre ayarlama yapmam artık diye rest çektim herkes bugün kalktı yasak desinler 5 gün sonda hafta içi hafta sonu demeden yapacam
Deme öyle, haziranda düğünü olan çok kişi var.Valla ben suan hazirana inş izin vermezlerde düğünümü ertelerim diyorum çünkü verdiğimiz kapora yanıcak eylüle ertelemek istiyorum Ve biz dükkanımızı kapadık gbi bişe hiç gelir yok nasıl olcak para lazım![]()
Aman canım boşver biz de yasaklar kalksın bir iki hafta içinde yapacağız inşallah düğünü hiç kimse umrumda değil valla artık evimde sevdiğimle olmak istiyorum.Ya bir de bu zamanda herkes tarih belirleyici sinir oluyorum artık düğünü eğlence için değil sırf düğün olsun diye yapıyorum kimseye göre ayarlama yapmam artık diye rest çektim herkes bugün kalktı yasak desinler 5 gün sonda hafta içi hafta sonu demeden yapacam