Düğün 2020 Gelinleri

Benim her türlü nikahim olacak ama düğünüm olmayacak tedbirler devam ederse her sabah bir miktar canım sıkılıyor buna. Illa yapmak istedigimden degil ama aileler istiyor ve çıkamazds kalıyorummm 🙄
Şahsen ben isterdim, hafif fon müziği eşliğinde, deniz kenarında 200-250 kişilik sade bir nikah töreni. Bu işler olmasaydı da hakikaten öyle bir mekan tutmuştuk. Nasip herşey tabi.

Ya kimisi Eylül diyo iyice çıldırıcam az kaldı valla kimse net bir şey demiyor düğünler en son düşünecekleri şeymiş sanırım en riskli bölgeymiş napıca bir ay bu belirsizlikle hiç bizi düşünen yok hayır normal gündelik hayatımızda olsak bu kadar kafayı takmıcaz belki ama sürekli evde olmaktan bu belirsizliğe kafayı taktım

Ablamın düğünü 29 mayısta tüm organizasyon işlemleri tamamdı. henüz ertelemediler. üstelik çeyiz dışında hazır hicbir şeyi yok nikah tarihi bile alınmadı. Gelinlik ev falan yok. Buna rağmen ortam düzelirse düğünü yapacaklar bi de kına gecesi de olacak.yaşı 36 olduğu için ertelemek istemiyor bebiş istiyorlar. Gelinliği kınalığı bir günde alırım diyor. Mayısın ilk haftası duruma gidişata bakıp olmazsa temmuz ya da ağustosa erteleyecekler. Biraz çılgınca görünüyor ama nişan alışverişini 1 gün önce akşamüstü yapmışlardı. kıyafeti, ayakkabıyı, yüzükleri 2 saatte aldılar düğünü de 29 mayısta tam tekmil yaparsa şaşırmam

Ablamın düğünü 29 mayısta tüm organizasyon işlemleri tamamdı. henüz ertelemediler. üstelik çeyiz dışında hazır hicbir şeyi yok nikah tarihi bile alınmadı. Gelinlik ev falan yok. Buna rağmen ortam düzelirse düğünü yapacaklar bi de kına gecesi de olacak.yaşı 36 olduğu için ertelemek istemiyor bebiş istiyorlar. Gelinliği kınalığı bir günde alırım diyor. Mayısın ilk haftası duruma gidişata bakıp olmazsa temmuz ya da ağustosa erteleyecekler. Biraz çılgınca görünüyor ama nişan alışverişini 1 gün önce akşamüstü yapmışlardı. kıyafeti, ayakkabıyı, yüzükleri 2 saatte aldılar düğünü de 29 mayısta tam tekmil yaparsa şaşırmam
Durumdan bizi haberdar et merak ettim insallah yapabilirler haklarinda hayirlisini diliyorum:)

Kızlar bende okuyorum yazdıklarınızı sanırım depresyona girdim cok huzursuzum su grubu ne hayallerle açmıştım suan evimizde oturup kahvemizi yudumlarken stresimizi nasıl attıgımızı düğünümüzün kınamızın nasıl gectiğini konusup sohbet ediyor olmayı cok isterdim ama inşalllah hepimizin hayalleri gercek olcak ümidimizi kaybetmeyelim bir gün gelecek öyle bir cıkmaza girdiğimizde yaaaa bu neki diyecegiz bu zamanımızı düşünüp cok güçlü bütün zorlukların üstesinden gelecegiz bu belkide hepimiz için bir sabır imtihanı bir dinlenme motivemizi düşürmeyelim hersey güzel olacak🥰🥰

Kızlar bende okuyorum yazdıklarınızı sanırım depresyona girdim cok huzursuzum su grubu ne hayallerle açmıştım suan evimizde oturup kahvemizi yudumlarken stresimizi nasıl attıgımızı düğünümüzün kınamızın nasıl gectiğini konusup sohbet ediyor olmayı cok isterdim ama inşalllah hepimizin hayalleri gercek olcak ümidimizi kaybetmeyelim bir gün gelecek öyle bir cıkmaza girdiğimizde yaaaa bu neki diyecegiz bu zamanımızı düşünüp cok güçlü bütün zorlukların üstesinden gelecegiz bu belkide hepimiz için bir sabır imtihanı bir dinlenme motivemizi düşürmeyelim hersey güzel olacak🥰🥰
İnsallah canım benim

Durumdan bizi haberdar et merak ettim insallah yapabilirler haklarinda hayirlisini diliyorum:)
Ben pek inanmıyorum mayıs sonu olabileceğine mekanlar açılsa bile pek katılım olmaz. 400-500 kişilik bi organizasyon bu. Gelen gelir sorun değil denilse o zaman da düğüne ne gerek var nikâhtan gidilsin mantığındayım.gerçi şuan nikâh bile nikah gibi değil maskelerle ve 2-3 kişiyle yapılıyor.foto bile maskeli anlamsız olacak.çok tatsız bi durum ya.
Virüsle ilgili iyileşme devam ederse temmuz gibi daha kalabalık daha rahat olur sanırım. inşallah ablamın da herkesin de gönlüne göre olur her şey tez zamanda yoluna girer inşallah.

Ben pek inanmıyorum mayıs sonu olabileceğine mekanlar açılsa bile pek katılım olmaz. 400-500 kişilik bi organizasyon bu. Gelen gelir sorun değil denilse o zaman da düğüne ne gerek var nikâhtan gidilsin mantığındayım.gerçi şuan nikâh bile nikah gibi değil maskelerle ve 2-3 kişiyle yapılıyor.foto bile maskeli anlamsız olacak.çok tatsız bi durum ya.
Virüsle ilgili iyileşme devam ederse temmuz gibi daha kalabalık daha rahat olur sanırım. inşallah ablamın da herkesin de gönlüne göre olur her şey tez zamanda yoluna girer

Gelin damat şahitler memur maske takmadik sadece aileler oda 10 kişi idi. Fotoda cekildi videoda. Haziran gibi lokanta turizm aclcak diyolar ama kısıtlı mesafeli araya birer masa atarak oteller kendi yemegini kendin yap seklinde maskelerle izalasyon odalarla hemsire doktorlarla eglence yok snavlar 1e1e2srer sira arayla konularak yapilcakmis yapilrsa oda peki dugunler? Bu s3ne düğünlerl kalir arkadaslar evet iyi yonden bakalim ama durum bh bu pandemi ayni 15 temmuz ohali gibi 1 yili bulur tamamen olmasada yarim yamalak biyerler acilir belki.. Hemen bitti diye salinmaz enaz uzerinden bi 6 ay gecmeli ki kimse hastalanma tekrarlama olmassa belki oda 2021 yaz enerken...

Dugun öncesi alırım dediklerimi saldim cayira mevlam kayıra modundayim valla

Dugun öncesi alırım dediklerimi saldim cayira mevlam kayıra modundayim valla
Gelinlik için gittiğimde, denediğim gelinlikle resmimi çekmişler, bana atmışlar. Eski fotoğraflar arasında ben bunu gör. :KK70:
Valla hazmedemedim bu fotoğraf işini, yutkunup duruyorum dünden beri.

Gelinlik için gittiğimde, denediğim gelinlikle resmimi çekmişler, bana atmışlar. Eski fotoğraflar arasında ben bunu gör. :KK70:
Valla hazmedemedim bu fotoğraf işini, yutkunup duruyorum dünden beri.
Suan nisanli olan ve düğünü haziranda olan arkadasimin annesinin vefat ettigini ogrendim oda dugununun daha erken olmasini istiyordu ama.qnnesi bayramdan sonra olsun demisti... v3 göremeden gitti..Ertelerken veya hayal ederken aklimiza hic boyle şeyler gelmiyor bende cekinmeyi unutmustum fotografi dem3kki bi sebebi varmis...

Suan nisanli olan ve düğünü haziranda olan arkadasimin annesinin vefat ettigini ogrendim oda dugununun daha erken olmasini istiyordu ama.qnnesi bayramdan sonra olsun demisti... v3 göremeden gitti..Ertelerken veya hayal ederken aklimiza hic boyle şeyler gelmiyor bende cekinmeyi unutmustum fotografi dem3kki bi sebebi varmis...
Allah rahmet eylesin, kul hayal kurarken kader gülermiş...

Allah rahmet eylesin . Coronadan mı öldü

WhatsApp Image 2020-04-26 at 14.32.00.jpeg

Hafiften alay konusu mu olduk ne?

Back