Benimde haziranda ama kaporamız yanıcak cok üzülüyorum 2 bucuk yıldır nişanlıyım hepimiz için hayırlısı olsun artık mutlu olalımDeme öyle, haziranda düğünü olan çok kişi var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde haziranda ama kaporamız yanıcak cok üzülüyorum 2 bucuk yıldır nişanlıyım hepimiz için hayırlısı olsun artık mutlu olalımDeme öyle, haziranda düğünü olan çok kişi var.
Ertelemiyorlar mı ? Ertelemeleri lazım ama belirsiz sonuçta şuan ve hazirana bir ay kaldı nasıl hazırlanacak ortada bir şeyi olmayan insan ? Benim mayıs sonuydu hiç sorun çıkarmadan erteledi salon.Benimde haziranda ama kaporamız yanıcak cok üzülüyorum 2 bucuk yıldır nişanlıyım hepimiz için hayırlısı olsun artık mutlu olalım
Olur mu ertelemek zorunda mekan. Şikayet edersiniz."virüsten dışarı çıkamadık hazırlık yapamadık" ertelenmesi için çok önemli bir sebepBenimde haziranda ama kaporamız yanıcak cok üzülüyorum 2 bucuk yıldır nişanlıyım hepimiz için hayırlısı olsun artık mutlu olalım
inşallah ertelerler herseyi olumsuz düşünür oldum artıkOlur mu ertelemek zorunda mekan. Şikayet edersiniz."virüsten dışarı çıkamadık hazırlık yapamadık" ertelenmesi için çok önemli bir sebep
Bizimkilerde öyle bu sene düğün olmaz olsada kimse gelmez ne var bir sene daha bekle diyip duruyorlarAynen canım stresten dudaklarımı kemiriyorum artık, ailem sürekli bi sene sonraya atmaktan bahsediyor. Yoruldum valla.
Aynı aynı, düğün benim düğünüm benim dışımda herkes karar veriyoBizimkilerde öyle bu sene düğün olmaz olsada kimse gelmez ne var bir sene daha bekle diyip duruyorlar
Ah ah kesinlikle.. Bi açıklık gelseydi inşallahAynı aynı, düğün benim düğünüm benim dışımda herkes karar veriyo
Aynen canım stresten dudaklarımı kemiriyorum artık, ailem sürekli bi sene sonraya atmaktan bahsediyor. Yoruldum valla.
Normalde ne zamandı düğünleriniz kızlarBizimkilerde öyle bu sene düğün olmaz olsada kimse gelmez ne var bir sene daha bekle diyip duruyorlar
İnşallah düzelir de yaparsın günündeBenim hep 23 Ağustostu bi erteleme vs yapmadık henüz
İnşallah canımİnşallah düzelir de yaparsın gününde![]()
Şahsen hediye almak aklıma bile gelmemişti şu zamanda. Alabilirim de almayabilirim de kararsızım şuanKızlar anneler günü geliyo kayinvalidenize ne alacaksınız bir fikriniz var mı ?