Düğün 2020 Gelinleri

Benide yengem aradı diyorki ay bi kanalda duydum düğünler 1 sene iptalmiş.. Aa dedim hangi kanalda duydun kim söyledi ben hiç duymadım.. Ne bileyim mutfakta yemek yapıyordum tv de duydum öyle söyliyim dedim napıcaksın şimdi düğünü.. Çıldırıciiiiim 👻

Benide yengem aradı diyorki ay bi kanalda duydum düğünler 1 sene iptalmiş.. Aa dedim hangi kanalda duydun kim söyledi ben hiç duymadım.. Ne bileyim mutfakta yemek yapıyordum tv de duydum öyle söyliyim dedim napıcaksın şimdi düğünü.. Çıldırıciiiiim 👻
Ya bir şey dicem 10dk önce aynı şeyi bana kuzenim yazdı onun tanıdığı biri kanal d haberde çıktığını söylemiş ufak çaplı bir kalp çarpıntısı yaşadım internette araştırdım bir şey bulamadım içim biraz ferahlamıştı ama sende aynı şeyi yazınca bi kötü oldum.

Cb açıklama yapmış mahkemelerin 15 hazirana kadar durdurulması uzatılmış.
o kanunda mahkemelerin uzatılması ikinci bir kez en fazla 6 ay olacak şekilde uzatılır yazıyordu. Yani bir daha uzatma olmayacak. Kanunen yapılamıyor. Eğer daha uzun ön görüleri olsaydı daha uzun bir süre verirdi. Çünkü son uzatma hakkı idi bu.
15 haziranı belirledi ise mahkemeler için ben en geç haziran sonu düğünler serbest diyorum .

Herşeyimiz tam, herşey çok güzel, çok yerinde, bir anneler günümüz kalmıştı düşüneceğimiz, onu da düşünelim. :KK70:
Haziranın 21'ine gün almış biri olarak bu durum beni miniminnacık heyecanlandırdı Ceyl_an Ceyl_an , ama minnacık böyle çok az. :KK16:

Ya bir şey dicem 10dk önce aynı şeyi bana kuzenim yazdı onun tanıdığı biri kanal d haberde çıktığını söylemiş ufak çaplı bir kalp çarpıntısı yaşadım internette araştırdım bir şey bulamadım içim biraz ferahlamıştı ama sende aynı şeyi yazınca bi kötü oldum.
Umarım aynı şeylerden bahsetmiyorlardır sadece bir sallamadır 😅

Herşeyimiz tam, herşey çok güzel, çok yerinde, bir anneler günümüz kalmıştı düşüneceğimiz, onu da düşünelim. :KK70:
Haziranın 21'ine gün almış biri olarak bu durum beni miniminnacık heyecanlandırdı Ceyl_an Ceyl_an , ama minnacık böyle çok az. :KK16:
Heyecanlan çünkü sonuçta bu kararı verirken bir daha uzatamayacağını biliyorlar. Eğer belirsiz bir durum olsa idi öngöremeselerdi bir de adli tatille birleştirelim 1 eylüle kadar uzatalım diyebilirlerdi. Ama dememişler. Demekki haziran ortası çoğu şey normale dönecek .

Çok fazla bilgi kirliliği var ya, herkes kafasına göre açıklama yapıyor. Sürekli haber takip eden biri olmama rağmen ben böyle bi haber duymadım. Keza sosyal medyada gelinlikçiler düğün salonları yeni sezon için gönderi paylaşıyo sürekli

Offff zaten bizi üzenler en yakınlarımız değilmi herkez agzından cıkana dikkat etse bizde korılmayız cok zor bir süreçten gectiğimizi biriside anlasa keşke

Mayıs sonunda düğünü olacak olan ablamın bi arkadaşı (arkadaşı da bu yıl düğün yapmayı planlıyordu) dün , ablama demiş ki 2021'e kadar düğün yasak. güya düğün mekanı tutmak için bir yerle görüşmeye gitmişler mekan sahibi öyle demiş. Bana hiç inandırıcı gelmedi ama. 1 ay sonrasını öngöremiyor yetkililer aylarca niye yasaklansın düğünler .bayrama herşey netleştir bence.

Mayıs sonunda düğünü olacak olan ablamın bi arkadaşı (arkadaşı da bu yıl düğün yapmayı planlıyordu) dün , ablama demiş ki 2021'e kadar düğün yasak. güya düğün mekanı tutmak için bir yerle görüşmeye gitmişler mekan sahibi öyle demiş. Bana hiç inandırıcı gelmedi ama. 1 ay sonrasını öngöremiyor yetkililer aylarca niye yasaklansın düğünler .bayrama herşey netleştir bence.
Canım ablan naptı erteledi mi?

Ya iptalse de söylesinler valla ya kulaktan dolma bilgilere bi üzülüp bi sevinmesek. En azından Temmuz’a kadar iptal ya da hazirana kadar iptal gibi bi açıklama yapsalar.

Salon sahiplerine öyle bir bilgi gelse öğrenirdim kayınpederim de düğün salonu işletiyor resmi açıklama olmadıkça kimseye inanmayalım biz

Her kafadan bir ses çıkıyor CNN Türk haber de okudum şimdi temmuz düğünlerini ertelesinler bence diyor bilim kurulu üyesi napacağımızı şaşırdık ya 2 haftaya net bir tarih olsa ya da bayrama kadar ona göre bi karar verirdik o da yok çıldırmamak elde değil

Milllet moral bozmak için yermi arıyor gercekten herkez söyle olumsuz yorum yapınca cevrede bizimde olmayan moralimizi iyice bozuyorlar gercekten zaten hayallerimiz darmaduman olmuş

Her kafadan bir ses çıkıyor CNN Türk haber de okudum şimdi temmuz düğünlerini ertelesinler bence diyor bilim kurulu üyesi napacağımızı şaşırdık ya 2 haftaya net bir tarih olsa ya da bayrama kadar ona göre bi karar verirdik o da yok çıldırmamak elde değil
Evet işte sıkıntıda orada biri cıkıp deseki bu sene düğünler ertelensin en azından kafamız rahat olur önümüze bakrız ama kmse acıklama net yapmıyor o belirsizlikte bizi mafediyor

Back