Kayınvalideyi gören kim kız :)Kızlar anneler günü geliyo kayinvalidenize ne alacaksınız bir fikriniz var mı ?
Biz zaten aynı şehirde değiliz arar kutlarım muhtemelen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınvalideyi gören kim kız :)Kızlar anneler günü geliyo kayinvalidenize ne alacaksınız bir fikriniz var mı ?
Şahsen hediye almak aklıma bile gelmemişti şu zamanda. Alabilirim de almayabilirim de kararsızım şuan
Ben kayinvalidemle aynı caddede oturuyorum bana fikir lazimKayınvalideyi gören kim kız :)
Biz zaten aynı şehirde değiliz arar kutlarım muhtemelen
Ya bir şey dicem 10dk önce aynı şeyi bana kuzenim yazdı onun tanıdığı biri kanal d haberde çıktığını söylemiş ufak çaplı bir kalp çarpıntısı yaşadım internette araştırdım bir şey bulamadım içim biraz ferahlamıştı ama sende aynı şeyi yazınca bi kötü oldum.Benide yengem aradı diyorki ay bi kanalda duydum düğünler 1 sene iptalmiş.. Aa dedim hangi kanalda duydun kim söyledi ben hiç duymadım.. Ne bileyim mutfakta yemek yapıyordum tv de duydum öyle söyliyim dedim napıcaksın şimdi düğünü.. Çıldırıciiiiim![]()
Umarım aynı şeylerden bahsetmiyorlardır sadece bir sallamadırYa bir şey dicem 10dk önce aynı şeyi bana kuzenim yazdı onun tanıdığı biri kanal d haberde çıktığını söylemiş ufak çaplı bir kalp çarpıntısı yaşadım internette araştırdım bir şey bulamadım içim biraz ferahlamıştı ama sende aynı şeyi yazınca bi kötü oldum.
Umarım doğru değildirUmarım aynı şeylerden bahsetmiyorlardır sadece bir sallamadır![]()
Heyecanlan çünkü sonuçta bu kararı verirken bir daha uzatamayacağını biliyorlar. Eğer belirsiz bir durum olsa idi öngöremeselerdi bir de adli tatille birleştirelim 1 eylüle kadar uzatalım diyebilirlerdi. Ama dememişler. Demekki haziran ortası çoğu şey normale dönecek .Herşeyimiz tam, herşey çok güzel, çok yerinde, bir anneler günümüz kalmıştı düşüneceğimiz, onu da düşünelim.
Haziranın 21'ine gün almış biri olarak bu durum beni miniminnacık heyecanlandırdıCeyl_an , ama minnacık böyle çok az.
![]()
Offff zaten bizi üzenler en yakınlarımız değilmi herkez agzından cıkana dikkat etse bizde korılmayız cok zor bir süreçten gectiğimizi biriside anlasa keşkeBenide yengem aradı diyorki ay bi kanalda duydum düğünler 1 sene iptalmiş.. Aa dedim hangi kanalda duydun kim söyledi ben hiç duymadım.. Ne bileyim mutfakta yemek yapıyordum tv de duydum öyle söyliyim dedim napıcaksın şimdi düğünü.. Çıldırıciiiiim![]()
Keşke canım.. Öyle bişey olsaki bi susakalsalarOffff zaten bizi üzenler en yakınlarımız değilmi herkez agzından cıkana dikkat etse bizde korılmayız cok zor bir süreçten gectiğimizi biriside anlasa keşke
Canım ablan naptı erteledi mi?Mayıs sonunda düğünü olacak olan ablamın bi arkadaşı (arkadaşı da bu yıl düğün yapmayı planlıyordu) dün , ablama demiş ki 2021'e kadar düğün yasak. güya düğün mekanı tutmak için bir yerle görüşmeye gitmişler mekan sahibi öyle demiş. Bana hiç inandırıcı gelmedi ama. 1 ay sonrasını öngöremiyor yetkililer aylarca niye yasaklansın düğünler .bayrama herşey netleştir bence.
Salon sahiplerine öyle bir bilgi gelse öğrenirdim kayınpederim de düğün salonu işletiyor resmi açıklama olmadıkça kimseye inanmayalım bizMayıs sonunda düğünü olacak olan ablamın bi arkadaşı (arkadaşı da bu yıl düğün yapmayı planlıyordu) dün , ablama demiş ki 2021'e kadar düğün yasak. güya düğün mekanı tutmak için bir yerle görüşmeye gitmişler mekan sahibi öyle demiş. Bana hiç inandırıcı gelmedi ama. 1 ay sonrasını öngöremiyor yetkililer aylarca niye yasaklansın düğünler .bayrama herşey netleştir bence.
Milllet moral bozmak için yermi arıyor gercekten herkez söyle olumsuz yorum yapınca cevrede bizimde olmayan moralimizi iyice bozuyorlar gercekten zaten hayallerimiz darmaduman olmuşMayıs sonunda düğünü olacak olan ablamın bi arkadaşı (arkadaşı da bu yıl düğün yapmayı planlıyordu) dün , ablama demiş ki 2021'e kadar düğün yasak. güya düğün mekanı tutmak için bir yerle görüşmeye gitmişler mekan sahibi öyle demiş. Bana hiç inandırıcı gelmedi ama. 1 ay sonrasını öngöremiyor yetkililer aylarca niye yasaklansın düğünler .bayrama herşey netleştir bence.
Evet işte sıkıntıda orada biri cıkıp deseki bu sene düğünler ertelensin en azından kafamız rahat olur önümüze bakrız ama kmse acıklama net yapmıyor o belirsizlikte bizi mafediyorHer kafadan bir ses çıkıyor CNN Türk haber de okudum şimdi temmuz düğünlerini ertelesinler bence diyor bilim kurulu üyesi napacağımızı şaşırdık ya 2 haftaya net bir tarih olsa ya da bayrama kadar ona göre bi karar verirdik o da yok çıldırmamak elde değil