Degil sanırım astımdan kaldırmışlardı hastaneyeAllah rahmet eylesin . Coronadan mı öldü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degil sanırım astımdan kaldırmışlardı hastaneyeAllah rahmet eylesin . Coronadan mı öldü
Aaah ah benim ev mev yok valla ben salıyorum kızlar
Bi düğünlere izin verdik deseler bence hepimiz 1 günde bütün eksikleri tamamlarızAaah ah benim ev mev yok valla ben salıyorum kızlar![]()
Ahaha bende inanıyorum buna yapabilirimBi düğünlere izin verdik deseler bence hepimiz 1 günde bütün eksikleri tamamlarız![]()
Beni bırakın siz devam edin, dercesine :))))Aaah ah benim ev mev yok valla ben salıyorum kızlar![]()
Ben almıştım gelinliği şubat sonuydu zaten sonra da karantinaya girdikGelinlik için gittiğimde, denediğim gelinlikle resmimi çekmişler, bana atmışlar. Eski fotoğraflar arasında ben bunu gör.
Valla hazmedemedim bu fotoğraf işini, yutkunup duruyorum dünden beri.
Ne zamandı tarih ?Aaah ah benim ev mev yok valla ben salıyorum kızlar![]()
Aynı şeyi düşünüyorum inşallah diyerek napayım delircem artık düne göre daha az vaka var sanırımKızlar sayılar gittikçe düşüyor bu hızla giderse hazirana izin verirler mi dersiniz ?
31 mayıstı canımBen almıştım gelinliği şubat sonuydu zaten sonra da karantinaya girdik
Ne zamandı tarih ?
Hadi inşallahEki Görüntüle 2625846
Umarım bu araştırma tahmini doğru çıkar.
Kır düğünleri konusunda umutluyum gibi bazen. Hani açık hava, sosyal mesafe vs.Bana da mayıs sonu bitecek gibi duruyor ama düğünler konusunda umutsuzum niyeyse, her şeyi yavaş yavaş gevşetecekler gibi duruyor.