Düğün 2020 Gelinleri

FA43AEB7-0017-41D7-9284-C60657DB6FF4.pngşu şekilde olacak deniliyor

Düğünleri de masa düzenine ayar getirerek yapabilirler diye düşündüm
Ortada oynamak yasak olabilir insanlar yakın olmasın diye
Tokalaşmak yasak olur
Salon kapasitesinin altında kişi alınır
Tahmin yürütüyorum tabi ki 🙃

Bir aya belli olur şimdi kim ne derse boş arkadaşlar sıkmayın canınızı düzelir elbet bir şeyler de

Düşünmekten çıldırıcam bir grup diyor ki Eylül’den ekimden önce düğün yok bir grup da diyor ki yaza baya hafifler eylülde ekim de tekrar artar ne halt yiyeceğiz kime inanacağız şaşırdık cidden ya

Düğün salonuyla konuştuk tekrar
Daha bize bilgi gelmedi dedi
Seneye erteleme konusunda anlaştık gibi bi şey artık, günümüzü vercekler düğünler olursa

benim düğün salonum açık alandı, kapalı olanlar eylülden önce açılmayabilir dedi
Salon sahipleri bile bilgilendirilmemiş hala

Bugün gelişmeler güzeldi. Vaka sayısı iyileşen sayısının altına inmiş. Hızlı bir kontrol sağlanırsa yaz aylarının da gelmesi ile inşallah 🤲
O değilde tüm aşılar aynı genel mantıkla çalışan bir şey değil mi ? Neden hala bulunamadı anlayamadım

Bugün gelişmeler güzeldi. Vaka sayısı iyileşen sayısının altına inmiş. Hızlı bir kontrol sağlanırsa yaz aylarının da gelmesi ile inşallah 🤲
O değilde tüm aşılar aynı genel mantıkla çalışan bir şey değil mi ? Neden hala bulunamadı anlayamadım
Benim okuduğum kadarıyla bir sürü çeşidi olduğu içinmiş.
Her ülkede farklı virüs var deniliyor

Aynen valla hepimiz kafayı yedik belirsizlikten. Yani dense ki bu sene sadece nikah yapılacak düğünler 2021de tamam diyip geçicem en azından napcaz diye düşünmekten kurtulur bir karar veririm.
Biz sanırım Ağustosa nikah günü alıp evi kurmaya başlıcaz yavaştan, ortalık tamamen durulunca da düğün yaparız diye karar verdik.
Tabi bi de aile faktörü var bakalım onlar ne diyecek.
Düşün düşün şiştim valla

Aynen valla hepimiz kafayı yedik belirsizlikten. Yani dense ki bu sene sadece nikah yapılacak düğünler 2021de tamam diyip geçicem en azından napcaz diye düşünmekten kurtulur bir karar veririm.
Biz sanırım Ağustosa nikah günü alıp evi kurmaya başlıcaz yavaştan, ortalık tamamen durulunca da düğün yaparız diye karar verdik.
Tabi bi de aile faktörü var bakalım onlar ne diyecek.
Düşün düşün şiştim valla
Mayıs başı belli olur bence. Avm açılma durumları var, düğünleri de söylerler diye düşünüyorum

Düğünleri de masa düzenine ayar getirerek yapabilirler diye düşündüm
Ortada oynamak yasak olabilir insanlar yakın olmasın diye
Tokalaşmak yasak olur
Salon kapasitesinin altında kişi alınır
Tahmin yürütüyorum tabi ki 🙃
Oyun desen yok, düğün desen kır düğünü alabildiğine açık alan, kafe gibi oturup yemeklerini yiyip gidecekler. Bir yuvarlak masaya üç kişi oturturuz, ben ona da razıyım :DD

Merhaba buraya yazmasamda sizin yazdıklarınızı başından beri takip ediyorum çünkü haziranda hem istemem hem nişanım olcaktı 8 yıl sonra 😭 daha hiç adım atamadık tabi , nişanda biyer tutmak durumunda kalıyodum çünkü çok kalabalık bir aile ve ev küçük sığmıyo erkek tarafı. Bu durumda sizce isteme yapılır mı yani ben hala tereddütlüyüm olurda virüs azalırsa evde böyle bir tören yapılır mı gına geldi beklemekten. Mahvetti bu virüs bizleri 😔

Merhaba buraya yazmasamda sizin yazdıklarınızı başından beri takip ediyorum çünkü haziranda hem istemem hem nişanım olcaktı 8 yıl sonra 😭 daha hiç adım atamadık tabi , nişanda biyer tutmak durumunda kalıyodum çünkü çok kalabalık bir aile ve ev küçük sığmıyo erkek tarafı. Bu durumda sizce isteme yapılır mı yani ben hala tereddütlüyüm olurda virüs azalırsa evde böyle bir tören yapılır mı gına geldi beklemekten. Mahvetti bu virüs bizleri 😔
Benim de mayıstaydı isteme ve nişanım ama olmucak tabii ki
Düğün değil zaten acele etmeye gerek yok ki, elbet yaparsınız napalım şansımız böyleymiş

Benim her türlü nikahim olacak ama düğünüm olmayacak tedbirler devam ederse her sabah bir miktar canım sıkılıyor buna. Illa yapmak istedigimden degil ama aileler istiyor ve çıkamazds kalıyorummm 🙄

Back