Düğün 2020 Gelinleri

Düşünmekten bi hal olmuşum, herşey iptal olmanın eşiğinde, düğün olacak mı olmayacak mı belli değil,
Akrabalardan biri de gelmiş, düğün tarihini bir hafta sonraya al, yoksa gelemem sınavım var diyo.

Neden ki haftasonlarını da mı ayıramayacak kadar sıkı çalışıyorsun :/
Hayir ama olduğumuz sehirde degil birbirine 1000 km uzaklıkta iki sehirde dugun yapacagiz normal sartlarda ve yillik iznim yok 1 hafta nikah izni vs kullanacaktim ve ben saglik personeliyim izinlerimiz iptal edildi nikah izni de yetmez bu duruma her sey cok karişik

Hayir ama olduğumuz sehirde degil birbirine 1000 km uzaklıkta iki sehirde dugun yapacagiz normal sartlarda ve yillik iznim yok 1 hafta nikah izni vs kullanacaktim ve ben saglik personeliyim izinlerimiz iptal edildi nikah izni de yetmez bu duruma her sey cok karişik
Allah yar ve yardımcınız olsun bizler için bir çok şeyden fedakarlık yapıyorsunuz. Temmuza daha var umarım herşey biran önce çözülür izinler konusunda sıkıntı kalmaz sende düğününü yaparsın canım 🙏🙏

Düşünmekten bi hal olmuşum, herşey iptal olmanın eşiğinde, düğün olacak mı olmayacak mı belli değil,
Akrabalardan biri de gelmiş, düğün tarihini bir hafta sonraya al, yoksa gelemem sınavım var diyo.
Yani gülsem mi ağlasam mı bilemedim 🤦🏻‍♀️

Canım siz ertelemiş miydiniz?
Bizim Ağustos 23, hala bi şey yapmadık haziranı bekliyoruz.
Daha garanti olsun dersen Temmuz’a alabilirsin aslında
Canım bizim 4 nisandı salonla görüştük yardımcı oldu baya kalkar kalkmaz yapalım dedik gün almadık en son 6 Haziran’ı aldık ama o zamana da zor düzelmez gibi

Bugün yapılan açıklamada normalleşme süreci ile ilgili şu tarihler verildi:
Aşama 0 (Hazırlık dönemi): 4-26 Mayıs 2020
Aşama 1: 27 Mayıs-31 Ağustos 2020
Aşama 2: 1 Eylül-31 Aralık 2020
Aşama 3: 1 Ocak 2021 - Kovid-19 için aşının geliştirilerek uygulandığı tarih (şayet 1 ve 2'nci aşamada aşı henüz geliştirilerek uygulanmamış ise).
Bu tarihlere göre baktığımızda düğün salonlarının yıl sonuna doğru ancak açılmasının gündeme gelebileceği görülüyor.

Bugün okudum, şimdi bu bilgiyi alın, ne yaparsanız yapın.

:110: :KK12::KK42:

Kızlar bana da şimdi fotoğrafçım yazdı anlaşmalı oldukları düğün salonu var, onlara giden bilgi de düğünlerin yazın yarı kapasiteyle yapılacağıymış. Yani 1000 kişilik düğün salonunda 500 kişi gibi.. umarım doğrudur yüreğime su serpildi biraz

Aşama 3: 1 Ocak 2021 - Kovid-19 için aşının geliştirilerek uygulandığı tarih (şayet 1 ve 2'nci aşamada aşı henüz geliştirilerek uygulanmamış ise).
Bu tarihlere göre baktığımızda düğün salonlarının yıl sonuna doğru ancak açılmasının gündeme gelebileceği görülüyor.

Ya bunu dün ben de okudum ama çok dolu bi açıklama gibi gelmedi. Çünkü sadece restoran ve kafeleri kapsıyor. Diğer sektörleri kapsamıyor, turizm yok çok anlamsız geldi bana. Bi de sanırım bu örnek bi plan onaylanmadı diye biliyorum.

Kızlar bana da şimdi fotoğrafçım yazdı anlaşmalı oldukları düğün salonu var, onlara giden bilgi de düğünlerin yazın yarı kapasiteyle yapılacağıymış. Yani 1000 kişilik düğün salonunda 500 kişi gibi.. umarım doğrudur yüreğime su serpildi biraz
Yaa inşallah ama genel herkesin tahmini o yönde sayı azaltılarak yapılabilinir diyo çoğu kişi

ooooooffff yıl sonu da ne ?? :63:

İnşallah oyledir ya valla kaç kişi olursa olsun hiç umrumda değil

Ama aşamalarda neler yapılacağı yazmıyor. Kaynak neresidir ? Daha ayrıntılı yazıyor mu canım ?

Ama aşamalarda neler yapılacağı yazmıyor. Kaynak neresidir ? Daha ayrıntılı yazıyor mu canım ?
Bir internet sitesinde okudum, daha ayrıntılı yazmıyordu maalesef, denk geldim, linkini atmak isterdim ama ban yemek istemiyorum. :)

Bir internet sitesinde okudum, daha ayrıntılı yazmıyordu maalesef, denk geldim, linkini atmak isterdim ama ban yemek istemiyorum. :)
Ayrıntısı yoksa önemli değil zaten ben acaba varmı diye düşündüm. Çünkü normalleşmenin hangi yol takip edilerek yapılacağı belirtilmemiş .

Back