Düğün 2020 Gelinleri

Ya objektif düşünmek gerekirse, biz duygusal olarak düğün istesek de sonuçta bu bir sektör. Düğün salonları, organizasyon şirketleri, gelinlikçiler abiyeciler, davetiye firmaları... vs daha aklıma gelmeyen bi sürü firma ve iş kolu var elbet onları da kurtarmak adına bir adım atılacağını düşünüyorum ben. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
Çok haklısın

Ahh canım hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz. Çoğu zaman sessiz bi şekilde takip etsem de her akşam okuyorum yazdıklarınızı ve sizden moral buluyorum hep. O yüzden keşke böyle olumsuz haberleri kulaktan dolma bilgilerlerle vermeseler...
Yaz yaz daha çok yaz desteğe ihtiyacımız var hepimizin

Temmuz bence, ama ben cesaret edemiyorum bu sene düğün yapmaya
Merhaba kızlar temmuz sonu düğünüm var normalde ama napacağımı bilemiyorum düşündükçe oturup ağlayasım geliyor sinirim bozuldu. Bir de düğün yapamasam bile nikah yapmam lazım artık evlenicez diye nişanlımın yanına atama bekledim şükür oldu geldim hatta evimizi kurduk eşyalarımızı aldık vs ben geçtim eve şurda 2 bucuk ay kaldı olaylara bakın :(

Merhaba kızlar temmuz sonu düğünüm var normalde ama napacağımı bilemiyorum düşündükçe oturup ağlayasım geliyor sinirim bozuldu. Bir de düğün yapamasam bile nikah yapmam lazım artık evlenicez diye nişanlımın yanına atama bekledim şükür oldu geldim hatta evimizi kurduk eşyalarımızı aldık vs ben geçtim eve şurda 2 bucuk ay kaldı olaylara bakın :KK43:
Benimde temmuz sonunda hala birazda olsa umudum var :) En kötü nikahtan gidersin yasaklar kalkınca düğün yaparsın sende :KK51:

Kızlar şimdi bi arkadaşım yazdı düğünler iptalmiş ağustosa kadar şehirler arası çıkış yasakmış 65 yaş ve 20 yaş kuralı Ağustos’a kadar devam edecekmiş bu ne kadar doğru ben duymadım p haberlerde geçti diyor
Avmler ile düğünler arasındaki fark ne? ikisi de kalabalık ve temasın bulunduğu ortam. Bence uydurma haber. Haberlerde çıktığını da sanmıyorum.

Avmler ile düğünler arasındaki fark ne? ikisi de kalabalık ve temasın bulunduğu ortam. Bence uydurma haber. Haberlerde çıktığını da sanmıyorum.
Ya bence de böyle haberlerle içimizi karartıyorlar bir sürü mağdur var Mart’tan Temmuz’a kadar düğün salonları gelinlikçiler organizasyon şirketleri daha aklıma gelmeyenler hepsini mağdur etmeden orta yol bulurlar bende bulmaları lazım yani 4 ay değil 6 ay olursa bu süre eylülde normale dönerse çoğu batar zaten salon bulamayız bence

Ya bana da Temmuz gibi geliyo, ama bi yandan işin hazırlık kısmı var yetişmezse Eylül Ekime atarız gibi duruyo.
Aynı şekilde katılıyorum. Muhtemelen açık alanda belli kişiye kadar etkinliğe izin verilir gibime geliyor

Bütün gün İnternette haber takip ediyorum öyle bir haber görmedim art niyetli insanlar var cidden ya moral bozmak için elinden geleni yapıyor bazı insanlar arkadaşınız iyi niyetli biri değil üzgünüm...
Kızlar benim kendi fikrim şu,
Bence belirli kurallar koyarak açacaklar
İnternette 4 aşamalı normalleşme diye birşey okudum bu sabah umutlandım açıkçası
Dünde takip ettiğim bir kuaför instagramda hikaye atmıştı cumhurbaşkanımızın konuşmasını bayramdan sonra işimize kavuşuyormuşuz çok şükür yazmıştı
Artık negatif bisey görmek istemiyorum cidden
Ben üzülüyorum nişanlıma da yansıtıyorum bu sefer karamsar bi havaya bürünüyoruz gün boyu keyfimiz yerine gelmiyor

Bütün gün İnternette haber takip ediyorum öyle bir haber görmedim art niyetli insanlar var cidden ya moral bozmak için elinden geleni yapıyor bazı insanlar arkadaşınız iyi niyetli biri değil üzgünüm...
Kızlar benim kendi fikrim şu,
Bence belirli kurallar koyarak açacaklar
İnternette 4 aşamalı normalleşme diye birşey okudum bu sabah umutlandım açıkçası
Dünde takip ettiğim bir kuaför instagramda hikaye atmıştı cumhurbaşkanımızın konuşmasını bayramdan sonra işimize kavuşuyormuşuz çok şükür yazmıştı
Artık negatif bisey görmek istemiyorum cidden
Ben üzülüyorum nişanlıma da yansıtıyorum bu sefer karamsar bi havaya bürünüyoruz gün boyu keyfimiz yerine gelmiyor
Al bizden de o kadar ya. Sürekli bunu konuşmak istemiyorum o yüzden nişanlımla ister istemez geriliyoruz. Bi gün iyiyim bi gün kötü ama bugün test sayımız fazla olduğu halde vaka sayımız düşüktü. İyileşen sayımız da çok fazla o yüzden kötü günler geride kaldı her şey daha güzel olacak inşallah :nazar:
Burda hep olumlu şeyler konuşalım negatifliği bırakalım da birbirimize moral verelim kızlar :KK200:

Al bizden de o kadar ya. Sürekli bunu konuşmak istemiyorum o yüzden nişanlımla ister istemez geriliyoruz. Bi gün iyiyim bi gün kötü ama bugün test sayımız fazla olduğu halde vaka sayımız düşüktü. İyileşen sayımız da çok fazla o yüzden kötü günler geride kaldı her şey daha güzel olacak inşallah :nazar:
Burda hep olumlu şeyler konuşalım negatifliği bırakalım da birbirimize moral verelim kızlar :KK200:
Bugün 2020 Gelinleri konusuna hiç bakmamıştım
Yatmadan önce bi bakayım dedim ve EPİC FAİL 😅😅

Kızlar sürekli geçmişe üzülüp geleceği düşünmekten ana odaklanamıyorum keşke düğünümü önce yapsaydım acaba haziran sonuna açılır mı İnan’ın durumum bu sürekli moralsizim insanlarda böyle iyice Çan’ımı sıkıyor bize de bir çözüm bulunur sanırım artık normal hayatıma dönmek istiyorum cidden bakalım bir ay sonra netleşecek bence tamamen ona göre plan yaparız şimdiden sevinsek de boş üzülsekte

Kızlar sürekli geçmişe üzülüp geleceği düşünmekten ana odaklanamıyorum keşke düğünümü önce yapsaydım acaba haziran sonuna açılır mı İnan’ın durumum bu sürekli moralsizim insanlarda böyle iyice Çan’ımı sıkıyor bize de bir çözüm bulunur sanırım artık normal hayatıma dönmek istiyorum cidden bakalım bir ay sonra netleşecek bence tamamen ona göre plan yaparız şimdiden sevinsek de boş üzülsekte
Canım siz ertelemiş miydiniz?
Bizim Ağustos 23, hala bi şey yapmadık haziranı bekliyoruz.
Daha garanti olsun dersen Temmuz’a alabilirsin aslında

Her masaya 2 kişi şeklinde de yapabilirler. İlla açılır ama belirli kurallar koyulur
1 yıl boyunca salonları kapalı tutamazlar çünkü

Back