Düğün 2020 Gelinleri

Ahahah olsun benden fazlan var saymam ben bunu 🤣🤪🤪
İi hadi öyle olsun 😂
Ben eşyalarımı toptan tek bir yerden tek seferde alacağımdan o konuda sıkıntı yapmıyorum eş kişisine ait o kısmı. İlkten kiraya gideceğimizden çok da önemsemedim eşyayı. Evlilik sonrası kendi evimize geçince daha detaylı aldırırım tabiiiii 😝
Benim için sıkıntı kısmı tek gelinlik .

Yani gelinlik daha ağır bastı bana 🤣🤣 içime sinen hazır bir model bulamazsam diktirmek zorunda kalırsam yetişmez diye korkuyorum. Onun dışında en önemli 2şey kaldı yatak, baza bide salon takımım eksik 🤣 çok da bişey sayılmaz yeaa 🤪
Benim sadece davetiyeler basılmadı, onun dışında herşey hazırdı ama empati yapayım dedim. :KK70:

İi hadi öyle olsun 😂
Ben eşyalarımı toptan tek bir yerden tek seferde alacağımdan o konuda sıkıntı yapmıyorum eş kişisine ait o kısmı. İlkten kiraya gideceğimizden çok da önemsemedim eşyayı. Evlilik sonrası kendi evimize geçince daha detaylı aldırırım tabiiiii 😝
Benim için sıkıntı kısmı tek gelinlik .
Hadi hayırlısıyla evlerimizi de bi düzelim🤣

Benim sadece davetiyeler basılmadı, onun dışında herşey hazırdı ama empati yapayım dedim. :KK70:
Ohooo bişey kalmamış ki🤣🤣

Kızlar avm ler kontrollü bir şekilde Mayıs’ın 2. Haftası açılmaya başlayacakmış bence haziran 2. Ya da 3. Haftası açılmaya başlar gibi salonlar

Benim herşeyim hazır açtık dedikleri anda 1 hafta içinde hemen hafta içi hafta sonu demeyip yapacağım gelmeyen takı takmayan çok olur koronayı da bahane ederek ama ben dedim ki hep dostu düşmanı da görürüz bu yolla üzülmeyin dedim

Eveet 8-15 mayıs arası avm ler açılıyormuş diye okudum bende. Vee 40 bin testte 3 bin vaka görülmüş bugün. İyiye mi gidiyor ne ? :halay:

Kızlar şimdi bi arkadaşım yazdı düğünler iptalmiş ağustosa kadar şehirler arası çıkış yasakmış 65 yaş ve 20 yaş kuralı Ağustos’a kadar devam edecekmiş bu ne kadar doğru ben duymadım p haberlerde geçti diyor

Teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için 😍 bizi bizden başka anlayan birine rastlamak çok mutlu etti beni
Anlamayacak bir sey yokki.
Goruyorum,kiminiz düğün istiyor,kiminiz sevdigim olsun yanimda yeter diyor.
Hepinizi anliyorum,yillar yili hayal kurulur,gelinlik,düğün özel seyler bunlar.
Kim nasil istiyorsa gonlunce olsun,vazgecmemeye gerceklestirmeye bakin,yoksa omur boyu kocanizin basinin etini yersiniz😂
Yeniyor yani, keeeeeeske yapsaydik diyorlar sonra😂
guzel anilarda mutlulukla hatirlaniyor,mutluluk biriktirin bolca hepiniz:KK200:

Böyle kaynağı belirsiz haberleri duydukça bütün modum düşüyor ya, düğünü geçtim şehirdışında annesi babası sevdiği olan var. Tam biraz kendimi iyi hissetmeye başlıyorum pat yine tüm moral yerlerde....

Böyle kaynağı belirsiz haberleri duydukça bütün modum düşüyor ya, düğünü geçtim şehirdışında annesi babası sevdiği olan var. Tam biraz kendimi iyi hissetmeye başlıyorum pat yine tüm moral yerlerde....
E yani 2 ayı dolacak bak görmedim sevdiğimi 😢

Ya yemin ediyorum aynısını yaşıyorum tam diyorum tamam en geç Temmuz’a olur bi halt çıkıyor moralim yerle bir bir de dört aşamalı plan yazmışlar nette ona kalırsa zaten biz bu sene asla düğün yapamaz

Düğün olsa bile sınırlı kişi gelir, kapalı değil açık alanda olur, maske zorunlu olur
Benim tahminim bu şekilde

Ya yemin ediyorum aynısını yaşıyorum tam diyorum tamam en geç Temmuz’a olur bi halt çıkıyor moralim yerle bir bir de dört aşamalı plan yazmışlar nette ona kalırsa zaten biz bu sene asla düğün yapamaz
Ahh canım hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz. Çoğu zaman sessiz bi şekilde takip etsem de her akşam okuyorum yazdıklarınızı ve sizden moral buluyorum hep. O yüzden keşke böyle olumsuz haberleri kulaktan dolma bilgilerlerle vermeseler...

Düğün olsa bile sınırlı kişi gelir, kapalı değil açık alanda olur, maske zorunlu olur
Benim tahminim bu şekilde
Ya objektif düşünmek gerekirse, biz duygusal olarak düğün istesek de sonuçta bu bir sektör. Düğün salonları, organizasyon şirketleri, gelinlikçiler abiyeciler, davetiye firmaları... vs daha aklıma gelmeyen bi sürü firma ve iş kolu var elbet onları da kurtarmak adına bir adım atılacağını düşünüyorum ben. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

Ya objektif düşünmek gerekirse, biz duygusal olarak düğün istesek de sonuçta bu bir sektör. Düğün salonları, organizasyon şirketleri, gelinlikçiler abiyeciler, davetiye firmaları... vs daha aklıma gelmeyen bi sürü firma ve iş kolu var elbet onları da kurtarmak adına bir adım atılacağını düşünüyorum ben. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
Evet elbette açılcak her yer, ama dediğim şekilde olur. 500 kişilik salona 500 kişi giremez mesela
Bakalım önümüzdeki ay az çok belli olur

Back