Düğün 2020 Gelinleri

Belli olmaz ya bende 6 haziranda günüm salonlara 30 Nisana kadar diye Bilgi gitmiş Haziran düğünlerini ertelemedik en geç Temmuz’da yapılır dedi bizim beklediğimiz haziran sonu gibi en geç açılır dedi salon açılır açılmaz bize yardımcı olacak adam zaten hafta içi hafta sonu demeden yapacağız biz adam diyor açılır açılmazsa bizim sektör komple batar diyor
Benimde ilk 5 nisana kadardi sonra 30 nisan dendi sonra yine ertlnck surda 30a ne kldi?

Ben bizimkine izin vermedim . Gerçi daha evi halledemedik ama halledince orda kalmak yok beraber geçicez dedim yasak 🚫 anahtarları da ben alıcam 😂
Benim yaşadığım yerden ev tuttuk, o geldikten en fazla 15-20 gün sonra evlenicez inşallah. Normalde evi araba mesafesinde, yaklaşık 45 dk - 1 saat aramız var, o yüzden illa kalıcak yani, engellemeye yeltenemedim. :)

2020 gelinleri,arada bakiyorum topiginize,bence yakinda hersey cok daha iyi olacak,birdenbire degilse bile yavas yavas sezon acilacak,gelinliklerinizi giyecek,dugunlerinizi sira sira yapacaksiniz.
Ha gecen yil gibi tıklım tıklım olmasa da gonlunuz olacak bence.
Moralinizi bozmayin,eksiklerinizi tamamlamaya bakin;)
Mesela oklavaniz,rendeniz vs var mi bakalim ha:-)

2020 gelinleri,arada bakiyorum topiginize,bence yakinda hersey cok daha iyi olacak,birdenbire degilse bile yavas yavas sezon acilacak,gelinliklerinizi giyecek,dugunlerinizi sira sira yapacaksiniz.
Moralinizi bozmayin,eksiklerinizi tamamlamaya bakin:KK66:
Haha benim var gecen ev yerlestirirken benim koca merdaneyi gordu bunu niye aldin beni dövmek icinmi diyor :-)

Moralinizi bozmayin,eksiklerinizi tamamlamaya bakin:KK66:
Teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için 😍 bizi bizden başka anlayan birine rastlamak çok mutlu etti beni

Arladaslar temmuz agustosta eğitim yok eylul ekim e calisma var dedi oda acilirsa..

Eklentiler

• 20200422_220654.jpg
    20200422_220654.jpg
    124,5 KB · Görüntüleme: 50
Düğünüm Eylül de bu yıl olsada olur olmasada olur
Daha fazla para birikimi olur hatta evlendikten sonra bunalmayiz inşallah
Nişanlım İstanbulda yalnız yaşıyor.
Yinede moralimiz asla bozuk değil.
Sabır ettik yine ederiz nasıl olsa ömrümüzü birlikte geçircez.

Tek gelinlik mi, ne çok iş var :)
Yani gelinlik daha ağır bastı bana 🤣🤣 içime sinen hazır bir model bulamazsam diktirmek zorunda kalırsam yetişmez diye korkuyorum. Onun dışında en önemli 2şey kaldı yatak, baza bide salon takımım eksik 🤣 çok da bişey sayılmaz yeaa 🤪

Back