Düğün 2020 Gelinleri

Perdeler takıldı, halılar geldi, mutfak eşyalarımı tek tek yerleştirdim, mobilyaları bekliyorum.
Zira evimden hiç gelesim yok. :)
Ayın 12'sinde nişanlım gelecek, hemen nikah yapıp evimize geçeceğiz zannediyor, annem de bayramdan önce olmaz diye tutturdu. Gelince karşılıklı konuşursunuz dedim, çekildim. :KK70:

Perdeler takıldı, halılar geldi, mutfak eşyalarımı tek tek yerleştirdim, mobilyaları bekliyorum.
Zira evimden hiç gelesim yok. :)
Ayın 12'sinde nişanlım gelecek, hemen nikah yapıp evimize geçeceğiz zannediyor, annem de bayramdan önce olmaz diye tutturdu. Gelince karşılıklı konuşursunuz dedim, çekildim. :KK70:
Yazık cocuga kiyamam😅 sevindim cok guzel durummlar bende yaptim evimi ostiyorum gelesin gelmiyor degilmi insallah bayarama duzelir duzelmesse yapcak birsey yok:KK4:

Yazık cocuga kiyamam😅 sevindim cok guzel durummlar bende yaptim evimi ostiyorum gelesin gelmiyor degilmi insallah bayarama duzelir duzelmesse yapcak birsey yok:KK4:
Sadece mutfakla banyoda eşya var, diğer odalar boş, sefil gibi halının üzerinde oturup tv izlemek bile güzel geliyor. Tuhaf bişey. :KK70:

Haha cunku bizim evimiz nasil olursa olsun 4 duvar olsada benimde salon halim dokunacakti fabrikada kaldi bos 😬😁
Mobilya fabrikası kapalı, bir aydır mobilya bekliyorum, biz alırken satıcı '' ohoo bir haftaya evinizde olur, haber verin yeter ki birkaç gün önceden '' demişti. :KK70: :KK70:

Mobilya fabrikası kapalı, bir aydır mobilya bekliyorum, biz alırken satıcı '' ohoo bir haftaya evinizde olur, haber verin yeter ki birkaç gün önceden '' demişti. :KK70: :KK70:
Bizede dedi ama korona yokken bile 2 ayda anca geldi oda yanlis geldi gitti geldi yi ne yanlis aman kalsin dedim enson:işsiz:

Bizede dedi ama korona yokken bile 2 ayda anca geldi oda yanlis geldi gitti geldi yi ne yanlis aman kalsin dedim enson:işsiz:
eşyasız da dört duvar yahu, ikisini de aynı yerden aldık, farklı olsa en azından biri gelirdi belki, takım olunca böyle oldu.

Herşey evde de, adam da yok zaten, mayısta gelir ancak. Yalnız o gelince nikaha kadar evde kalacak, onu nasıl toparlayacağım, darmadağın eder o şimdi.
O Allahın emri birlikte toplarsiniz tek sknti o olsun biz birlikte yerlestirdik oda yardim etti🥰

Herşey evde de, adam da yok zaten, mayısta gelir ancak. Yalnız o gelince nikaha kadar evde kalacak, onu nasıl toparlayacağım, darmadağın eder o şimdi.
Ben bizimkine izin vermedim . Gerçi daha evi halledemedik ama halledince orda kalmak yok beraber geçicez dedim yasak 🚫 anahtarları da ben alıcam 😂

Kızlar şu çağla şikeldeki doktor canımı sıktı ya bu yaz düğün olmaz demiş ya bir de

:KK43::KK43::KK43::KK43:Bende moral bozuyor gibi oluyorrum herseferindede kalkmasi uzun surcek kalksa bile hemen kalabilaga girilmiycek bence cin saldi yine basladi.

:KK43::KK43::KK43::KK43:Bende moral bozuyor gibi oluyorrum herseferindede kalkmasi uzun surcek kalksa bile hemen kalabilaga girilmiycek bence cin saldi yine basladi.
Belli olmaz ya bende 6 haziranda günüm salonlara 30 Nisana kadar diye Bilgi gitmiş Haziran düğünlerini ertelemedik en geç Temmuz’da yapılır dedi bizim beklediğimiz haziran sonu gibi en geç açılır dedi salon açılır açılmaz bize yardımcı olacak adam zaten hafta içi hafta sonu demeden yapacağız biz adam diyor açılır açılmazsa bizim sektör komple batar diyor

Back