Düğün 2020 Gelinleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erdoğan, önümüzdeki hafta ile birlikte önemli bir eşiğin aşılacağının beklendiğini belirterek "Ramazan Bayramı’nda bütün milletçe çifte bayram yapacağımızı umut ediyoruz inşallah" dedi.

Ben hep diyordum :halay::KK71:

Geçmiş olsun canım.
Sizler de evinize gidince mutlu oluyor musunuz ben çok özlüyorum evimi ordayken çook mutluyum :)

ya kızlar ne güzel keşke bende öyle olsam ya. Bende aksine korkuyorum. Aklımda yüksek yüksek tepelere çalıyor hep 😂😂

Kızzlar kızlar bende evimi sonunda buldum. Biraz öncede annelerimizi götürdük gösterdik evimizi. Benim annem asla ama asla hiçbişeyi beğenmeyen bir insan ve tabiki yine beğenmedi :kızgın: biraz moralim bozulmadı değil tabi ama yinede moralimi bozmayıp kararımı değiştirmeyeceğim. Çünkü o olmadan gittiğimde çok içime sinmişti hemen hayaller kurmuştum.

Kızzlar kızlar bende evimi sonunda buldum. Biraz öncede annelerimizi götürdük gösterdik evimizi. Benim annem asla ama asla hiçbişeyi beğenmeyen bir insan ve tabiki yine beğenmedi :kızgın: biraz moralim bozulmadı değil tabi ama yinede moralimi bozmayıp kararımı değiştirmeyeceğim. Çünkü o olmadan gittiğimde çok içime sinmişti hemen hayaller kurmuştum.

çok sevindim senin adına 🥳🥳🥳 hadi bakalım hayırlı olsun

Hayırlı olsun, bulması zor ama şimdi eşyaların tek tek yerleşince çok mutlu olacaksın :)

Hayırlı olsun canım senin begenmen onemli yoksa herkes birsey diyor ben alisveridte herkese sordum herkez ayri birsey dedi gucendi ama ben yine istediğimi aldim ben kullancam.

Hayırlı olsun, sevdiğinle oturduktan sonra her ev güzelleşir bence :KK200:

Kızlar selam,
Benim de nikahım 14 Haziran, düğünüm 20 Haziran'dı. Evimizi tuttuk, nişanlım orada yaşıyor şimdi zaten tek taşıyordu.
Haziran'da tam anlamıyla durumların normale dönmeyeceğini düşünerek en azından içimize sinen bir şey olsun umuduyla nikahı 23 Ağustosa, düğünü 29 Ağustosa aldık... Umarım herkesin gönlüne göre olur. Ama naçizane tavsiyem Haziran planlarını ertelemek sanırım :(

Benim ev yine iptal oldu 😔 gittik anahtarı almaya dün ölçü aldık eşyalarımız sığmıyor oysaki çok büyük görünüyordu. Hadi neyse daha küçük eşyalar alırız dedik. Çıktık evden dur bakalım komşulara soralım dedik. Nerdeyse 14 kat filan dolaştık 6 oturan anca bulduk daha dolmadığından. Onlarda pek memnun olmadıklarını soyledıler. Ve anahtarı güvenliğe bırakıp emlakçı kadınada mesaj attık iptal etmek istiyoruz diye. Çok sevinmiştim bulduk ne güzel eşyalarımızın siparişini veririz diye.

Benim ev yine iptal oldu 😔 gittik anahtarı almaya dün ölçü aldık eşyalarımız sığmıyor oysaki çok büyük görünüyordu. Hadi neyse daha küçük eşyalar alırız dedik. Çıktık evden dur bakalım komşulara soralım dedik. Nerdeyse 14 kat filan dolaştık 6 oturan anca bulduk daha dolmadığından. Onlarda pek memnun olmadıklarını soyledıler. Ve anahtarı güvenliğe bırakıp emlakçı kadınada mesaj attık iptal etmek istiyoruz diye. Çok sevinmiştim bulduk ne güzel eşyalarımızın siparişini veririz diye.
Kıyamam ya, bitanem üzülme, daha güzelini bulursunuz, hatta iyi ki o evi tutmamışız dersiniz. Ev değil içindeki huzur önemli olan.

Boşver daha güzel bir yer bulursunuz inşallah en kısa zamanda sıkma canını :KK68:

Evime gecmek icin gun sayıyorum canım dugunden vazcaydim zaten istemiyordum bi yemek bi nikah yemek sonra bi yemek verilir Allah nasip ederse tek ben degiljm sonuçta bende iyi tarafindan bakiyorum benimki herkesten farkli olcak:dondurma::halay:

Back