Düğün 2020 Gelinleri

Bizim daha 2 yıl oldu biz ne zaman evlenicez diye mızmızlanıp duruyorum sevdiğime 😅

Yani hayır şöyle demek istedim mesela temmuzda düğünü olan biri düğünü hazırlıklarım yetişmez deyip şubata ertelemek isteye bilir. O yüzden yapıyor olabilirler birde çoğu kişi seneye ertelemek istiyor ise para kaybı da yaşamak istemiyorlar sanırım. Ama bence biraz daha bekle.
Beklesem de bu seneki düğünüm içime sinmeyecek biliyorum. Daha nişanımı yapamadım. Hani yapsam da her şeyim çok aceleye gelecek
Bilmiyorum ya umarım para yanmaz, az buz değil baya on binin üstünde ödeme yapmıştık :(

Kızlarcııım nolur içinizi ferah tutuuun bence her şey güzel olacaaak 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Turizmi açanlar düğünlerede bi çare bulur merak etmeyin. Ay niyeyse içimde bi ferahlık bi güzellik var anlatamam.. Güzel olcak ya ben öyle hissediyorum. Çokta düşünmeyin dua edelim bol bol bi şekilde yoluna girecek inanıyorum 💕

Kızlarcııım nolur içinizi ferah tutuuun bence her şey güzel olacaaak 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Turizmi açanlar düğünlerede bi çare bulur merak etmeyin. Ay niyeyse içimde bi ferahlık bi güzellik var anlatamam.. Güzel olcak ya ben öyle hissediyorum. Çokta düşünmeyin dua edelim bol bol bi şekilde yoluna girecek inanıyorum 💕
Böyle yorumlar okuyunca da acele mi ediyorum diyorum :KK43:
Kararsızlık, belirsizlik ne zormuş...

Bence dee bizi düşündüklerinden değil ama ekonomi canlansın diye izin verirler bencee:KK53:
Şaka bir yana inşallah içinden geçenler gerçek olsun canım dualarımız hepimiz için 🤲🏼♥️

Evden geldim şimdi,halıları kenara koyayım yarın perdeler gelecek, akşam oldu derken, balkonun kapısına vurdum kafayı.
Kızardı.
Annem diyo ki, yeni ev, kafayı vura vura, düşe kalka alışırsın. :110:

Evden geldim şimdi,halıları kenara koyayım yarın perdeler gelecek, akşam oldu derken, balkonun kapısına vurdum kafayı.
Kızardı.
Annem diyo ki, yeni ev, kafayı vura vura, düşe kalka alışırsın. :110:
Geçmiş olsun canım.
Sizler de evinize gidince mutlu oluyor musunuz ben çok özlüyorum evimi ordayken çook mutluyum :)

Geçmiş olsun canım.
Sizler de evinize gidince mutlu oluyor musunuz ben çok özlüyorum evimi ordayken çook mutluyum :)
Bugün hiç gelmek bile istemedim, annem de diyor ki artık sen düğüne kadar kaçar kaçar gider kalırsın kendi evinde tek başına. :KK70:

Back