Düğün 2020 Gelinleri

YAa bi test al bence erken gösteren testler var al ve yap hemen yarın . Bana da haber ver merak ettim

Ben böyle pis boğaz görmedim
Akşam 9 buçuk 10 gibi bi uyuyakalmışım, sabah 9 buçukta uyandım. 12 saat teh teh teh. Bence ben fazla rahata alışkın olmayıp sürekli okuyup çalıştığım için ters etki yaptı. Yıllar sonra ilk kez böyle rahat yaşıyorum sorumluluk olmadan.

Yorgunluktan bittim . Yarın düğünüm var yarın yarın İnanamıyorum
Bence bir test yap sen

Yorgunluktan bittim . Yarın düğünüm var yarın yarın İnanamıyorum
Bence bir test yap sen
sırf sana '' aha da hamile değilim '' demek için alıp yapcam bi test hahahah
ay gelin oluyo ceylanımııııııız,
heyecan var mı hazırlıklar nasıl nasıl nasıl nasılllll :)))))

sırf sana '' aha da hamile değilim '' demek için alıp yapcam bi test hahahah
ay gelin oluyo ceylanımııııııız,
heyecan var mı hazırlıklar nasıl nasıl nasıl nasılllll :)))))
Heyecandan çok sinir var stres var aşırı yorgunluk var

Nerden biliyon kız senden önce düğünüm oluyo
Nişanım düğün gibi olmuştu, sabahtan kuaför, dış çekim, en son akşam mekana gittik falan, o gün çok yorulmuştum, çok stresliydim, keşke bi an önce bitse diye düşünmüştüm yorgunluktan. Düğün de ona benzer birşey olur diye tahmin ediyorum.
Nikah günümde de yeni eve geçme, ilk gece vs. çok gergindim, kaç gün yerimi yardırgadım uyuyamadım stresliydim vs.
Yani düğün vb. olayları fragman bile olsa yaşamış bulundum biraz. :))

Benim de yıllar önce düğün gibi nişanım oldu bu seferkinde olmadı ama . Kına gecem de olmuştu. Bilirim o yorgunlukları. Valla bu sefer çekim mekim yok yaptırmıcam . Telefonla çektiklerim daha da bişe istemiyorum . Gelinliğim çok güzel olmuş ama aldım bugün bu kadar beklemiyordum

kim bilir ne kadar yakışmıştııır

Olacak bir gün inanıyorum
Mutluluk içimizde, mutlu olmak istersek bir çiçeğin açışı bile mutlu eder bizi. Mesela kedim,kendini pek sevdirmeyen bir kedi aslında. Ama ben ona aşığım. 3 ayda bir kez miyav dedi, genelde tanımlanamaz sesler çıkartır. O miyav deyişi bana dünyaları verdi, çocuğum gibi, bakarken içim eriyo, oturup izliyorum bazen dakikalarca, stresimi alıp götürüyor, kollarım tırmık izi dolu ama umrumda değil. Sabahları gelip kendini sevdirmesi var ya, ttarifsiz bir his işte o. :)))

Kedilerimle bende çok mutluyum. Ama başımdaki bu iş çıkmaz sokak gibi yarın belli olacak ak koyun kara koyun

Kedilerimle bende çok mutluyum. Ama başımdaki bu iş çıkmaz sokak gibi yarın belli olacak ak koyun kara koyun
Evlenmeden bir gün önce evlilikten çıkmaz sokak diye bahsetmen tuhaf değil mi?
Girmek istemediğin bir yola zorla itilmiş ve en azından yol bitsin diye devam eder gibi bir halin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…