YAa bi test al bence erken gösteren testler var al ve yap hemen yarın . Bana da haber ver merak ettimO çok sıkıntı olabiliyor işte ya. Ben hiç cicim ayı da yaşamadım o ayrı.
Ceyl_an kız ben delircem ya, deli gibi yemek yiyorum, daha 3 saat önce bir porsiyon urfa gömdüm, şimdi yine acıktım, bezelye yapmıştım onu yedim geç oldu diye, şimdi canım aşırı kremalı mantar sote çekiyo. Benim midem mi genişledi acaba ya, bi türlü tutamıyorum kendimi.
Yok kız benim pis boğazlığım ya, ne hamileliği, mümkün değil. sıfır ihtimal be yaaYAa bi test al bence erken gösteren testler var al ve yap hemen yarın . Bana da haber ver merak ettim
Ben böyle pis boğaz görmedimYok kız benim pis boğazlığım ya, ne hamileliği, mümkün değil. sıfır ihtimal be yaa
Akşam 9 buçuk 10 gibi bi uyuyakalmışım, sabah 9 buçukta uyandım. 12 saat teh teh teh. Bence ben fazla rahata alışkın olmayıp sürekli okuyup çalıştığım için ters etki yaptı. Yıllar sonra ilk kez böyle rahat yaşıyorum sorumluluk olmadan.Ben böyle pis boğaz görmedim
Yorgunluktan bittim . Yarın düğünüm var yarın yarınAkşam 9 buçuk 10 gibi bi uyuyakalmışım, sabah 9 buçukta uyandım. 12 saat teh teh teh. Bence ben fazla rahata alışkın olmayıp sürekli okuyup çalıştığım için ters etki yaptı. Yıllar sonra ilk kez böyle rahat yaşıyorum sorumluluk olmadan.
sırf sana '' aha da hamile değilim '' demek için alıp yapcam bi testYorgunluktan bittim . Yarın düğünüm var yarın yarınİnanamıyorum
Bence bir test yap sen
Heyecandan çok sinir var stres var aşırı yorgunluk varsırf sana '' aha da hamile değilim '' demek için alıp yapcam bi testhahahah
ay gelin oluyo ceylanımııııııız,
heyecan var mı hazırlıklar nasıl nasıl nasıl nasılllll :)))))
sen stresi yorgunluğu yarın gör asıl :)Heyecandan çok sinir var stres var aşırı yorgunluk var
Nerden biliyon kız senden önce düğünüm oluyosen stresi yorgunluğu yarın gör asıl :)
Nişanım düğün gibi olmuştu, sabahtan kuaför, dış çekim, en son akşam mekana gittik falan, o gün çok yorulmuştum, çok stresliydim, keşke bi an önce bitse diye düşünmüştüm yorgunluktan. Düğün de ona benzer birşey olur diye tahmin ediyorum.Nerden biliyon kız senden önce düğünüm oluyo
Benim de yıllar önce düğün gibi nişanım oldu bu seferkinde olmadı ama . Kına gecem de olmuştu. Bilirim o yorgunlukları. Valla bu sefer çekim mekim yok yaptırmıcam . Telefonla çektiklerim daha da bişe istemiyorum . Gelinliğim çok güzel olmuş ama aldım bugün bu kadar beklemiyordumNişanım düğün gibi olmuştu, sabahtan kuaför, dış çekim, en son akşam mekana gittik falan, o gün çok yorulmuştum, çok stresliydim, keşke bi an önce bitse diye düşünmüştüm yorgunluktan. Düğün de ona benzer birşey olur diye tahmin ediyorum.
Nikah günümde de yeni eve geçme, ilk gece vs. çok gergindim, kaç gün yerimi yardırgadım uyuyamadımstresliydim vs.
Yani düğün vb. olayları fragman bile olsa yaşamış bulundum biraz. :))
kim bilir ne kadar yakışmıştııırBenim de yıllar önce düğün gibi nişanım oldu bu seferkinde olmadı ama . Kına gecem de olmuştu. Bilirim o yorgunlukları. Valla bu sefer çekim mekim yok yaptırmıcam . Telefonla çektiklerim daha da bişe istemiyorum . Gelinliğim çok güzel olmuş ama aldım bugün bu kadar beklemiyordum
kim bilir ne kadar yakışmıştııır
öyle deme ama, iyi düşün iyi olsun, üzülüyorum seni mutsuz görünce.keşke mutlu mesut giyebilmek nasip olsaydı.
Olacak bir gün inanıyorumöyle deme ama, iyi düşün iyi olsun, üzülüyorum seni mutsuz görünce.
Mutluluk içimizde, mutlu olmak istersek bir çiçeğin açışı bile mutlu eder bizi. Mesela kedim,kendini pek sevdirmeyen bir kedi aslında. Ama ben ona aşığım. 3 ayda bir kez miyav dedi, genelde tanımlanamaz sesler çıkartır.Olacak bir gün inanıyorum
Kedilerimle bende çok mutluyum. Ama başımdaki bu iş çıkmaz sokak gibi yarın belli olacak ak koyun kara koyunMutluluk içimizde, mutlu olmak istersek bir çiçeğin açışı bile mutlu eder bizi. Mesela kedim,kendini pek sevdirmeyen bir kedi aslında. Ama ben ona aşığım. 3 ayda bir kez miyav dedi, genelde tanımlanamaz sesler çıkartır.O miyav deyişi bana dünyaları verdi, çocuğum gibi, bakarken içim eriyo, oturup izliyorum bazen dakikalarca, stresimi alıp götürüyor, kollarım tırmık izi dolu ama umrumda değil. Sabahları gelip kendini sevdirmesi var ya, ttarifsiz bir his işte o. :)))
Evlenmeden bir gün önce evlilikten çıkmaz sokak diye bahsetmen tuhaf değil mi?Kedilerimle bende çok mutluyum. Ama başımdaki bu iş çıkmaz sokak gibi yarın belli olacak ak koyun kara koyun
Üstüne bastınEvlenmeden bir gün önce evlilikten çıkmaz sokak diye bahsetmen tuhaf değil mi?
Girmek istemediğin bir yola zorla itilmiş ve en azından yol bitsin diye devam eder gibi bir halin var